https://goo.gl/photos/6R52kF6cjXnZQXjF8Kenet - Pią 12 Cze, 2015 Lewy biceps masz jakby większy, ale to chyba przez machanie tym zegarkiem A tak to bardzo ładnie Bizą bizon - Pią 12 Cze, 2015 Od zegarka i nie tylko Vlodarsky - Sob 13 Cze, 2015 Gratulacje Cartoon - Pią 19 Cze, 2015 Znajomy sprzedaje ciekawy rower
Cytat:
Sprzedam z powodów osobistych mój wymarzony rower: Cannondale SuperSix Evo Ultegra (wersja szara), dokładnie taki jak ten: http://www.cannondalebike...x-evo-3-ultegra
Z jedną ważną zmianą - koła zmieniłem na rewelacyjne Dura Ace C24 Emotikon smile
Cena więcej niż atrakcyjna bo 9999,0 zł. Dodam tylko, że same koła to 3000,0 jak się tanio kupi.
Rower ma rok, stan idealny, przejechane mniej niż 1000 km.
Na rowerze zamontowana Sigma z miernikiem kadencji, zostanie w gratisie, są tez karbonowe, oryginalne uchwyty na bidony. Do dogadania z konkretnym kupcem.
Rozmiar 58-60, na wzrost 188+
Rower do oglądania w Warszawie (Ursus Skorosze). Tylko zdecydowani kupcy, proszę o kontakt: info@afa.net.pl
Anonymous - Nie 21 Cze, 2015 Sieknelismy sobie z Tereska nocny półmaraton wrocławski,ja w tempie na luzie zeby ją pociągnąc,mimo to uważam ze czas całkiem przyzwoity bo 1.54.08.Tereska zrobiła tylko 6 treningów biegowych w ciagu 1,5 miecha,co znaczy ze potencjał do biegania ma jak cholera,ale powiedziała ze kocha miłością niezmienną pizganie sztangą i ketlem a bieganie dlugich dystansów jest dla pojebów
Sama impreza zajebista,o 10 w nocy było 3 razy więcej kibiców niż w wawie w południe,w okolicach mostu grunwaldzkiego stał szpaler jeden przy drugim na długosci kilometra,czułem sie na jakiejs jebanej olimpiadziebizon - Pon 22 Cze, 2015 Musiał być fajny klimat Ja tam cholernie lubię się uśmiechać do kibiców i przybijać im piątki w czasie biegu Zazdroszczę i gratuluję zefir - Pon 22 Cze, 2015 dokladnie to jest najwiekszy plus biegów masowych
ja jestem po pierwszym tyg nowego planu treningowego na robienie szybkosci, tak do 30 sierpnia szykuje sie na 10km.
kurde miła odmiana po zamulających trenigach pod maraton
Bizu lecimy razem jakas dyche czy narazie odpoczywasz?zefir - Pon 22 Cze, 2015
rabarbar napisał/a:
Sieknelismy sobie z Tereska nocny półmaraton wrocławski,ja w tempie na luzie zeby ją pociągnąc,mimo to uważam ze czas całkiem przyzwoity bo 1.54.08.Tereska zrobiła tylko 6 treningów biegowych w ciagu 1,5 miecha,co znaczy ze potencjał do biegania ma jak cholera,ale powiedziała ze kocha miłością niezmienną pizganie sztangą i ketlem a bieganie dlugich dystansów jest dla pojebów
Sama impreza zajebista,o 10 w nocy było 3 razy więcej kibiców niż w wawie w południe,w okolicach mostu grunwaldzkiego stał szpaler jeden przy drugim na długosci kilometra,czułem sie na jakiejs jebanej olimpiadzie
Tereska mistrz wyscig, a swoja droga crossfit robi zajebista baze pod wydolnosc Anonymous - Wto 23 Cze, 2015 Ktos wpadł na fajny pomysł by połączyć półmaraton z "noca mostów",na ponad 20 wrocławskich mostach(a jest ich tu około 200) tej nocy odbywały sie rózne imprezy-koncerty,iluminacje itp,ale nie tylko na mostach było duzo kibiców,naprawde zdziwiony byłem ilością.Teresa nie odpuściła zadnej okazji przybicia piątki dzieciakowi.
Crossfit robi swietnie wydolność,ale raczej pod krótsze dystanse,zeby biegać długie to jednak trzeba natłuc kilometrów.Ostatnio zaskoczył mnie znajomy z crossfitu,który na biegu firmowym zrobił 5km w 19,50,a koleś nie biega wogóle,nie jest tez jakims koniem,po prostu trenuje crossa od 1,5 roku
zefir, a Ty nie miałes jakiegos ultra leciec ?zefir - Wto 23 Cze, 2015 Miałeś, ale po tegorocznych przygodach z czworogłowym i dwugłowym, robię technikę biegową plus szybkość, bez znacznego kilometrażu, żeby prawidłowo budować mięśnie nóg, technike biegu i jeszcze z wagi zjechać, przyszły rok to plan powrotu do długich dystansów.
Ultra na ten moment mogłoby mi zatłuc nogi na amen.
Nie planuje pobiec raz, rozjebać organizm i wrócić do siedzenia przed TV. A juz raz przez swoje amibicje leczyłem kolano długo.
Planuje bieganie plus inne aktywnosci robic dlugofalowo
Po za tym trafiłem na zajebistego fizjo plus trener w jednym po maratonie w Łodzi i z nim troche konsultuje plany treningowe i biegowe , generalnie nie podchodze juz do biegania w stylu " ja nie dam rady??" Anonymous - Wto 23 Cze, 2015 Jesli chodzi o technike biegu to polecam sie przestawić na metode "Pose" czyli tzw.bieganie naturalne,naprawde odciąża to mocno kolana i kręgosłup,niestety przestawienie sie wymaga dużo cierpliwości i pracy.U nas w boxie sa zajęcia z tego,troche pochodziłem,troche sie staram tym biegac ale zwykle po kilku km sypie mi sie technika,za to Teresce wychodzi to całkiem niezle.
Dobre podejście masz do treningów,ja juz sie przekonałem ze metodą "na wariata" to tylko krzywde mozna sobie zrobić,ale jak sie znam to i tak ją pewnie kiedys zastosuje
A tak przy okazji to zrobiłem sobie taki kursik z podstaw crossfitu,na papierze jest ze "jestem trenerem" choc tak naprawde to żadnych uprawnien do prowadzenia zajęć w afiliowanym boxie to nie daje,za to troche wiedzy liznąłem.Razem ze mna było kilku tzw.trenerów personalnych,i byłem przerażony ich brakami wiedzy,siły,mobilności i jakiejkolwiek techniki,nie wiem jak ktoś taki moze prowadzic zajęcia z ludzmi