Sprzedam/Kupie/ZakupyGrupowe - [Szukam auto] Temat - koncert życzeń
pcs - Pią 10 Maj, 2013 Wszystkie audi ryja przodem, bo maja silnik przed przednia osia. Ale 80tka jest calosciowo lzejsza od a4 przynajmniej i chyba ma sporo prostrzy zawias. Zreszta to mocowanie silnika bylo zdaje sie rowniez powodem przegrywania z konkurencja w rajdach w latach 80tych (oczywiscie z konkurencja 4x4).
Co do kosztow napraw starych subaru, w moim 19letnim egzemplarzu od nowosci wymienione poza olejami i klockami/ tarczami byly 2 uszczelki (jedna nieistotna przy misce olejowej i jedna rownie nieistotna w ukladzie wydechowym). Rozrzad wytrzymal 18 lat! Zawias pneumatyczny rowniez 18 lat (zepsul sie wylacznie przez zly serwis) i zostal zastapiony rowniez 16 letnim konwencjonalnym i jest w doskonalym stanie. I jeszcze 2 czujniki ktore zaczely gorzej stykac na cieplo. Wszystko inne jest jak nowe.Anonymous - Pią 10 Maj, 2013 Ale Twoja miała zdaje sie jakis śmieszny przebieg ??
Kusi mnie taki turbo dziadek,w sumie to zawsze mnie kusił,ale troche boje sie awaryjności 20 letniego auta z zapewno bardzo barwną i ciekawą przeszłościa.Za to widze ze w moim budzecie jest spory wybór imprez 2,0mi - Pią 10 Maj, 2013 nie no, kurde... Nie chcę się w tą dyskusję wdawać, bo to z dupy jest, ale pomysł kupienia 20-letniego zmęczonego subaru z założeniem, że się nie będzie psuł, bo jest japoński... No i kwestia dostępności części... Aaaaa, fuck it, nic nie pisałem.Anonymous - Pią 10 Maj, 2013 kurwa Michał czy ja pisze ze sie nie bedzie psuł?pisze ze sie tego boje,boje sie cen czesci,dotępnosci itd
Z drugiej strony jest a4 o którym wszyscy (łącznie z uzytkownikami) piszą ze ryje przodem mocno i ze remont przedniego zawiasu to miliony monet,mi - Pią 10 Maj, 2013 a czy ja piszę, że tak piszesz? Chodzi mi bardziej o dyskusję powyżej, w której w tej chwili przeważają posty o tym, że kupienie starego i - było nie było - nieco egzotycznego subaru jest rozsądne. Nosz ludzie... Że audi ryje przodem wiadomo, to przykra sprawa, którą trudno będzie przeskoczyć. Z drugiej strony jeśli chodzi o rozrywkę na śliskim - rycie przodem nie powinno być dużym problemem.
Aaaaa, zaraz. Miałem już nie pisać.was79 - Pią 10 Maj, 2013 Zawsze Rabi może wykręcić silnik i wstawić auto do garażu Jakarti - Pią 10 Maj, 2013 albo jechać tyłem Anonymous - Pią 10 Maj, 2013
przynajmniej żadna panewka sie wtedy nie przekręci
ps.ten z wykręconym silnikiem juz dawno sprzedany
ps.2.nie wytrzymam i sie pochwale-jutro zawita nowy czerwony bolid pcs - Pią 10 Maj, 2013 Mi, jak myslisz, w jakim stanie bedzie a4 v6 Q za 8 tys pln (nowe pewnie kosztowalo pod 300tys) ? I ile beda do niego czasci kosztowac?
w tym budzecie chyba jednal wolnossca impreza 2.0/ legacy 2.2kosmita - Pią 10 Maj, 2013 pojątrzę trochę
pcs napisał/a:
Wszystkie audi ryja przodem, bo maja silnik przed przednia osia.
a czy przypadkiem w subarakach silnik też nie jest przed przednią osią ? Anonymous - Pią 10 Maj, 2013
kosmita napisał/a:
pojątrzę trochę
pcs napisał/a:
Wszystkie audi ryja przodem, bo maja silnik przed przednia osia.
a czy przypadkiem w subarakach silnik też nie jest przed przednią osią ?
ołrajt , ale subaru są lepsze. Ja smigam b5 i to auto tak kijowo się prowadzi że masakra .Walle - Pią 10 Maj, 2013 Każda sroczka swój ogon chwali.Chloru - Pią 10 Maj, 2013 mi, ten filmik dowodzi, że kierowca ma jaja. Tak btw, człowiek się AFAIR przesiadł na GTeka
Więcej szczegółów o tym jak można najebać się 5 razy w ciągu 3 dni oraz jak zrobić hairpin corner na Subarzanym forum Anonymous - Pią 10 Maj, 2013 5 razy w 3 dni ,huy nie wynik,ja w potrafiłem zupełnie nie trzezwiec przez 3-4tygChloru - Pią 10 Maj, 2013 rabarbar, właśnie o to chodzi, że oni zdążyli wytrzeźwieć