KonradMK - Pią 30 Lis, 2007 tylko silnik Anonymous - Pią 30 Lis, 2007
strick napisał/a:
Marcel tak bedzie wygladało nastepne Twoje auto?
ze strony Designu napewno LOLFreeMan - Sob 01 Gru, 2007 text jest z forum Klubu Renault Clio.
El_Marcino napisał/a:
lukp napisał/a:
El_Marcino napisał/a:
Niestety o chipie nic nie wiem wiem ze byl robiony 2 razy i za drugim razem wyszlo 200 KM
witam
masz moze jakis wykres, o ile wiem to cieżko zrobic 200km programem i wydechem.
Moze jakies fotki autka i moc poparta wykresem
Powodzenia w dalszych modach.
Jak tylko doprowadze auto do normalnej kondycji to zrobie fotki i pojade na hamownie, z tego co sie orientuje w Bytomiu jezdzi srebny sport ph2 i tez ma samym programem i wydechem 193 KM i jezdzi tym w KJSach
Mistrz polski w snowbordzie chyba czy cos, moj kumpel go dobrze zna
[ Dodano: 30 Listopad 2007, 00:43 ]
Aha no i ni twierdze uparcie, lub nie dam sobie reki uciac za to ze jest tam 200KM nie zdziwie sie jak bedzie mniej albo bedzie 172:P
Przekonam sie niebawem teraz ciesze sie z jazdy i szoku innych kierowcow pozornie mocniejszych aut
Marek23 - juz mity krązą o Twoim clio...OSKAR - Sob 01 Gru, 2007 Free... nie ma linka FreeMan - Sob 01 Gru, 2007
OSKAR napisał/a:
Free... nie ma linka
poprawione .
up .KonradMK - Sob 01 Gru, 2007 kurde nie ma to jak legendy za życia mi - Sob 01 Gru, 2007 CHRZANEK - Sob 01 Gru, 2007 Generalnie dla mnie to Clio może mieć i 148KM, ważne że szybko jeździ.
A z tym kierowcą to bardzo szybko.
Marek był mistrzem polski ?? ?? ?? W snowboardzie ?? ?? ??strick - Sob 01 Gru, 2007 szkoda ze trzeba sie zarejestrowac
Marek był na olimpiadzie )Anonymous - Sob 01 Gru, 2007
CHRZANEK napisał/a:
Marek był mistrzem polski W snowboardzie
CHRZANEK napisał/a:
Ide umyć lwa adios.
umyj dupe!! i sie ogarnij!k-mart - Sob 01 Gru, 2007 Jade dzis w gory do Marka. Oby nie bylo sniegu, bo na letniakach sie poruszam CHRZANEK - Sob 01 Gru, 2007
JIMEK napisał/a:
umyj dupe!! i sie ogarnij!
Heh, umyłem i ogarnąłem choć łatwo nie było Misiek_lbn - Sob 01 Gru, 2007 umyłeś, to dawaj foty
ale lewa a nie dupe CHRZANEK - Sob 01 Gru, 2007 No dobra ale to w PMR...
Rexiu specjalnie dla Ciebie Marek23 - Sob 01 Gru, 2007 Niezłe ploty chodzą o moim clio... Co do snowboardu, to lubię jeździć, nawet bardziej niż clio...