HH.ORG na Torze - Karting - VI el. xx kwietnia 2009 ???
DeeS - Nie 01 Lut, 2009 Panowie zgodnie z umowa przesylam kilka szpiegowskich foto z dzisiaj.
Jest pare miejsc naprawde mega mega hardocorowych ;]
Testowalismy wozki dzis poki co jest slisko ale kostki w ogole nie czuc. Jest fajnie.
pP - Nie 01 Lut, 2009 DeeS, kiedy umawiamy się na jazdę?? ja będę jechał na ten weekend do domu:) DeeS - Nie 01 Lut, 2009 7 otwarcie , obawiam sie ze w ten weekend to ciezko bedzie sie dostac bo ferie i tak dalej, nowa miejscowka. A reklumuja niezle.
Oczywiscie jestem chetny na jazdy;]Anonymous - Nie 01 Lut, 2009 Nie wiem o co chodzi ,ale w 2 mln aglomeracji śląsko-dąbrowskiej nie ma ani jednego toru kartingowego pP - Nie 01 Lut, 2009
Cytat:
Oczywiscie jestem chetny na jazdy;]
kiedys przyjade na jazdy to pozniej na hh liga bede szalał:Dkubas - Pon 02 Lut, 2009 dees ten tor jest mega !!M - Pon 02 Lut, 2009 o kurde piekny tor ... i juz nagumowany DeeS - Pon 02 Lut, 2009
eM napisał/a:
o kurde piekny tor ... i juz nagumowany
hehe wlasnie o to chodzi ze jest jeszcze potwornie slisko ale mocno pracujemy nad tym codziennie jezdzac przed otwarciem M - Pon 02 Lut, 2009 Jakie sa koszta?
Ja bym sie wybrał. Kto chetny?pP - Pon 02 Lut, 2009
Cytat:
Ja bym sie wybrał. Kto chetny?
I am... i eM
1.DeeS
2.eM
3.pepe
DeeS napisał/a:
mocno pracujemy nad tym codziennie jezdzac przed otwarciem
ja też lubie pracować :):):):) hmm... ?? M - Pon 02 Lut, 2009 Jaki termin? Mi pasi polowa lutego.DeeS - Pon 02 Lut, 2009 koszta od 20 zł za 10 min - tak naprawde wszystko sie wyjasni 7 lutego. Dokladnie jeszcze sami nie wiedza ale z tego co wiem to w okolicy 20-22 zł za 10 min.pP - Pon 02 Lut, 2009 a Ty DeeS coś tam też zarządzasz? jakieś rabaty?