pit - Nie 25 Lis, 2012 No szkoda szkodaWuRC - Nie 25 Lis, 2012 To było mistrzowskie
Leave me alone, I know where I'm goingsiema - Nie 25 Lis, 2012
WuRC napisał/a:
To było mistrzowskie
Leave me alone, I know where I'm going
Inżynier Raikkonena powinien nadawać w tym momencie przez radio:
Kimi, do you need help? After two hundred meters turn around, then turn right.WuRC - Pon 26 Lis, 2012 Kimi powiedział, że w 2001 roku ta brama była otwarta i że ma nadzieję, że na przyszły rok znowu ją otworzą
Wygląda na to, że faktycznie wyprzedził na żółtej, a jak wiadomo nie wolno.
Sam ostatnio wyprzedziłem na żółtej i zblokowali mi moc karta na dwa kółka. Żądam sprawiedliwości pum - Śro 28 Lis, 2012 auć!roj - Śro 28 Lis, 2012 oddawaj fartucha! jarek-malopolska - Czw 29 Lis, 2012 Kurfa nie wydaje mi sie zeby ukarali vettela ale gdyby.. chciałbym
P.S co wtedy z premią ktora otrzymał kazdy pracownik zespołu Red Bull Racing za tytuł mistrzowski.. ? GeKo - Czw 29 Lis, 2012 Ferrari się nie odwoła, a sędziowie nie będą skłonni się przyznać do błędu.Anonymous - Czw 29 Lis, 2012 1.
Cytat:
Ferrari złożyło do FIA pisemną prośbę o wyjaśnienie manewru wyprzedzenia Vergne'a przez Vettela na 4. okr. GP Brazylii.
2.
Cytat:
Autosport: zdaniem FIA manewr był legalny, Vettel wyprzedził Vergne'a po minięciu posterunku sędziowskiego z zieloną flagą.