To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

MotorSport - [RPP] RPP 2011

Yarko - Śro 02 Lis, 2011

Baran jest przekotem, oglądałem już chyba wszystkie filmy na YT z jego udziałem i to po prostu widać, chciałbym kiedyś zobaczyć na żywo jak jeździ
Jacek - Śro 02 Lis, 2011

do tego spoko z niego kumpel, można na niego liczyć ;)
jarek-malopolska - Sob 05 Lis, 2011

Nie wiem czy dotyczy to Zubrow czy nie, taki powiatowy portal internetowy:
http://www.bochnianin.pl/...z_cywilnym.html

Edit: nie potwierdzone info - testy Sławka Kurdysia i Michała Kasiny...

Jaco - Sob 05 Lis, 2011

Obiło mi się o uszy jakieś info na temat odcinków Cieszynki i OS w Górkach będzie gruby, się okaże kto ma jaja :faja: , w sumie to Kubalonka i Dobka też będzie na bogato :)
jarek-malopolska - Nie 06 Lis, 2011

W ramach wczorajszej informacji, od typka z miejsca zdarzenia:

"kurdys mial dzisiaj na testach dzwona konkretnego... wyniklo zamieszanie przy "zabezpieczaniu" trasy i poszli na czolowke z jakims vanem .... kasina wycinany z samochodu, nie mogl sie ruszac, smiglowcem zabrali go do szpitala w krk, kurdys niby bez urazow, tyle ze ma jakies problemy z pamiecia krotkotrwala, nie da sie z nim poki co dogadac..."

Z tym wycinaniem z auta to jakas akcja w srodku-bo z wierzchu nie widać nic natomiast podobno tam sie wszystko przesuneło na nich, czyli deska rozdzielcza, itd

Spy Foto:

Nie wiem co to za testy, z pierwszych info słyszałem ze troche na dziko wiec moga być z tego grrrrube kłopoty :/

qbus - Nie 06 Lis, 2011

Michal lezy w Sosnowcu wlasnie wracamy ze szpitala, ma zlamany mostek i obtarcia, zadrapania. Slawek lezy w Krakowie, ma podobne obrazenia i kompletnie nic nie pamieta. Pan z Sharana wyszedl z wypadku bez szwanku.

Dobrze, ze choc tak sie to zakonczyło i miejmy nadzieje ze sprawa nie bedzi rozdmuchiwana bo tego typu reklamy jak wiadomo nie trzeba
matt - Nie 06 Lis, 2011

:/ dobrze, że cali niedobrze, że się w ogóle stało

no to miałem na mysli ;)
matt2rally - Nie 06 Lis, 2011

wiadomo, że Sharan i Civic to jednak inna masa, ale prędzej spodziewał bym się rannych osób w tym pierwszym a nie w porządnie zrobionej rajdówce.
Oczywiście szkoda bardzo chłopaków i mam nadzieje, że szybko wrócą do pełni zdrowia

misiek86electro - Nie 06 Lis, 2011

matt2rally napisał/a:
wiadomo, że Sharan i Civic to jednak inna masa, ale prędzej spodziewał bym się rannych osób w tym pierwszym a nie w porządnie zrobionej rajdówce.
Oczywiście szkoda bardzo chłopaków i mam nadzieje, że szybko wrócą do pełni zdrowia

inna masa owszem ale weź pod uwage prawa fizyki, odpowiedz sobie na pytanie kto z.api.erd.al.ał

btw szybkiego powrotu na oesy dla chłopaków...

GeKo - Nie 06 Lis, 2011

Łooo ciup Sharan to wygląda tak że nie powinno być co zbierać.
Jacek - Nie 06 Lis, 2011

tak się kończy zapierdalanie na zajawie. może to będzie przestroga dla cwaniaków
kubas - Nie 06 Lis, 2011

Co to jest zajawa ?
no name - Nie 06 Lis, 2011

zapoznawczy ?