Yarko - Śro 02 Lis, 2011 Baran jest przekotem, oglądałem już chyba wszystkie filmy na YT z jego udziałem i to po prostu widać, chciałbym kiedyś zobaczyć na żywo jak jeździJacek - Śro 02 Lis, 2011 do tego spoko z niego kumpel, można na niego liczyć jarek-malopolska - Sob 05 Lis, 2011 Nie wiem czy dotyczy to Zubrow czy nie, taki powiatowy portal internetowy:
http://www.bochnianin.pl/...z_cywilnym.html
Edit: nie potwierdzone info - testy Sławka Kurdysia i Michała Kasiny...Jaco - Sob 05 Lis, 2011 Obiło mi się o uszy jakieś info na temat odcinków Cieszynki i OS w Górkach będzie gruby, się okaże kto ma jaja , w sumie to Kubalonka i Dobka też będzie na bogato jarek-malopolska - Nie 06 Lis, 2011 W ramach wczorajszej informacji, od typka z miejsca zdarzenia:
"kurdys mial dzisiaj na testach dzwona konkretnego... wyniklo zamieszanie przy "zabezpieczaniu" trasy i poszli na czolowke z jakims vanem .... kasina wycinany z samochodu, nie mogl sie ruszac, smiglowcem zabrali go do szpitala w krk, kurdys niby bez urazow, tyle ze ma jakies problemy z pamiecia krotkotrwala, nie da sie z nim poki co dogadac..."
Z tym wycinaniem z auta to jakas akcja w srodku-bo z wierzchu nie widać nic natomiast podobno tam sie wszystko przesuneło na nich, czyli deska rozdzielcza, itd
Spy Foto:
Nie wiem co to za testy, z pierwszych info słyszałem ze troche na dziko wiec moga być z tego grrrrube kłopoty qbus - Nie 06 Lis, 2011 Michal lezy w Sosnowcu wlasnie wracamy ze szpitala, ma zlamany mostek i obtarcia, zadrapania. Slawek lezy w Krakowie, ma podobne obrazenia i kompletnie nic nie pamieta. Pan z Sharana wyszedl z wypadku bez szwanku.jarek-malopolska - Nie 06 Lis, 2011 Dobrze, ze choc tak sie to zakonczyło i miejmy nadzieje ze sprawa nie bedzi rozdmuchiwana bo tego typu reklamy jak wiadomo nie trzebamatt - Nie 06 Lis, 2011 dobrze, że cali niedobrze, że się w ogóle stałojarek-malopolska - Nie 06 Lis, 2011 no to miałem na mysli matt2rally - Nie 06 Lis, 2011 wiadomo, że Sharan i Civic to jednak inna masa, ale prędzej spodziewał bym się rannych osób w tym pierwszym a nie w porządnie zrobionej rajdówce.
Oczywiście szkoda bardzo chłopaków i mam nadzieje, że szybko wrócą do pełni zdrowiamisiek86electro - Nie 06 Lis, 2011
matt2rally napisał/a:
wiadomo, że Sharan i Civic to jednak inna masa, ale prędzej spodziewał bym się rannych osób w tym pierwszym a nie w porządnie zrobionej rajdówce.
Oczywiście szkoda bardzo chłopaków i mam nadzieje, że szybko wrócą do pełni zdrowia
inna masa owszem ale weź pod uwage prawa fizyki, odpowiedz sobie na pytanie kto z.api.erd.al.ał
btw szybkiego powrotu na oesy dla chłopaków...GeKo - Nie 06 Lis, 2011 Łooo ciup Sharan to wygląda tak że nie powinno być co zbierać.Jacek - Nie 06 Lis, 2011 tak się kończy zapierdalanie na zajawie. może to będzie przestroga dla cwaniakówkubas - Nie 06 Lis, 2011 Co to jest zajawa ?no name - Nie 06 Lis, 2011 zapoznawczy ?