kubas - Nie 02 Gru, 2007 http://cgi.ebay.pl/OMP-Fr...1QQcmdZViewItem
Ktos mi moze powiedziec gdzie to sie zaklada w pugu ? Bo na moje to strasznie dziwne.. Chrzanek widzial jak wyglada przedni zawias w pugu i stwierdz tez ze nie ma sensu rozporki zakladac skoro sanki sa zbudowane tak jak sa... Ma ktos jakis pomysl ?CHRZANEK - Pon 03 Gru, 2007 Kubas: a czy w GTI są inne i wahacze i sanki ?
Bo jeżeli tak to może i ta rozpórka ma wtedy racje bytu...CHRZANEK - Pon 03 Gru, 2007 COŚ DLA MARKA:
I nie tylko dla Marka Stacho - Pon 03 Gru, 2007 Japikole ;(
Oddałem Clio do roboty i przy wyjęciu silnika wyszło że jeszcze jest kilka psikusów ;(
I ponad 400zł poszło...qbus - Pon 03 Gru, 2007 Ale lamentujecie masakra... nie macie nowych samochodow... kupiliscie je jeszcze po pieniadzach... chyba normalne ze nie sa to igly. Jeszcze dlugo dlugo Ci beda wychodzic pewne rzeczy ktore trzeba bedzie poprawiac po poprzednim wlascicielu...Stacho - Pon 03 Gru, 2007 Tylko problem jest w tym że nie byłem przygotowany na kolejny wydatek 400zł i musze szuakc kredytu u znajomego...qbus - Pon 03 Gru, 2007 Najgorsze jest pierwsze 50 lat... a potem już z górki Stacho - Pon 03 Gru, 2007 hehe tyle dobrego że od stycznia ide do pracy...
będzie mi łatwiej...CHRZANEK - Pon 03 Gru, 2007
Stacho_16V napisał/a:
tyle dobrego że od stycznia ide do pracy...
W berlinie Stacho - Pon 03 Gru, 2007
CHRZANEK napisał/a:
Stacho_16V napisał/a:
tyle dobrego że od stycznia ide do pracy...
W berlinie
nie nie kolego
W Lublinie
w urzędzie skarbowym ps - Pon 03 Gru, 2007
Stacho_16V napisał/a:
od stycznia ide do pracy...
w urzędzie skarbowym
temu panu juz dziekujemy Stacho - Pon 03 Gru, 2007 spsokojnie
ja tylko tam będe wpisywał pity w kompyter ps - Pon 03 Gru, 2007
Stacho_16V napisał/a:
spsokojnie
ja tylko tam będe wpisywał pity w kompyter
dobra dobra, pomylisz sie w jednej cyferce i zaraz wezwanie i stres niepotrzebny...Stacho - Pon 03 Gru, 2007 może nie będzie tak że mojej mamy koleżanka jest tam panią prezes więc może nie będe miał źle
ale starać sie będzie trzebaJakarti - Pon 03 Gru, 2007