Clio sport blue:)
Loko - Pią 22 Gru, 2006 Szkoda zę to RC nie ma oklejenia takiego jak powinno mieć, ale i tka kozak wypasik, no ale do clio sporta podejścia nie ma lenny - Pią 22 Gru, 2006 loko, co znaczy podejscia nie ma..?! sądzisz ze jest wolniejszy od stockowego clio sporta..?!
[ Dodano: Pią 22 Gru, 2006 ]
bo jeśli tak to wydaje mi się że nie masz racji, 177KM w przypadku puga vs 'teoretyczne' 172KM Clio... realnie RC ma kolo 170KM, Clio 162-164KM... wagowo też zapewne podobnie - RC to 1100 kg, myślę ze podobnie jak Clio....
stawiałbym na RC!
:570:Loko - Pią 22 Gru, 2006 Nie wiem jak na prostej ale w zakrętach na pewno , na krętym torze to i saxo go objedzie lenny - Pią 22 Gru, 2006 RC ma zupelnie inaczej zestrojony zawias od innych 206tek 2 litrowych i zakladam ze trzyma sie rewelacyjnie...
tak czy inaczej na pewno byloby to ciekawe porownanie!Loko - Pią 22 Gru, 2006 Już kiedyś był poruszany tu na forum temat RC vs Sport chyba nawet w tym temacie jak Dariano pytał o RC.
W teście który ja mam 206 RC na torze straciło 1,5 sekundy do Clio CUP i 1 sekunde do saxo i dwie sekundy do type-r.saxorulez - Pią 22 Gru, 2006 No i co ze straciło?? ALe jest rarytasem szymlorek - Pią 22 Gru, 2006 Jak o rarytasach mowa to nie rozumiem czemu jeszcze o pugu rozmawiacie bo ten ITR to klasa sama w sobie i napewno bardziej orginalny niż 206 Anonymous - Pią 22 Gru, 2006
szymon napisał/a:
lenny napisał/a:
http://www.allegro.pl/ite...dition_wrc.html
nie wiem czy to nie jest RC Radka Typy. Jak tak to dostał w pupe
Radek jest z Lidzbarga.Typy auto jest z klata.szymlorek - Pią 22 Gru, 2006 Sory za OT bo może hatch to to nie jest ale imho wciąż bardzo przyjemne autko słuszny silnik tapicerka Java.. fajny http://www.otomoto.pl/ind...how&id=C1952936strick - Sob 23 Gru, 2006 OOO Zowa, witamy ponownie Anonymous - Sob 23 Gru, 2006
strick napisał/a:
OOO Zowa, witamy ponownie
siemanko:0 znalazlem troche czasu wiec pisze:) bede pisal w wolnych chwilach choci tych ostatnio ardzo malo jest.co nawet Loko moze potwierdzic.pozdrooofkiLoko - Sob 23 Gru, 2006 No zgadza się potwierdzam, że zalatany jest ,
jakbyście widzieli jak on dzisiaj wymieniał gałki na wachaczach to wszystko było by jasne k-mart - Sob 23 Gru, 2006 bylem sie przyjzec temu evo VIII w tajnej hali gdzie stoja fury ktorych w necie nie ma wyglada na to ze mam napelenca ktory chyba musi je przyjac
z hothatchy duzo ciekawego nie widzialem, jedynie 2 ctr'y i jednego 106 gti, ale sporo sportiwnych fur z gornej polki typu prosiaki, m3 e46, e50 550i itd, kosmiczna s2000 na zajeb feldze, gwincie i jakiejs tam pierdziawce ladnejnox - Sob 23 Gru, 2006 podoba mi się prog na dachu taki new style czy coś chyba??
k-mart napisał/a:
ale sporo sportiwnych fur z gornej polki typu prosiaki, m3 e46, e50 550i itd, kosmiczna s2000 na zajeb feldze, gwincie i jakiejs tam pierdziawce ladnej