T± oryginaln± chyba mam wgran± z tego co widzę,
ale młody przyjdzie to sprawdzi bo zaczynam się gubić bizon - Pon 17 Wrz, 2012
no name napisał/a:
bizon napisał/a:
to albo bierz oryginalna fejsowa
T± oryginaln± chyba mam wgran± z tego co widzę,
ale młody przyjdzie to sprawdzi bo zaczynam się gubić
po 2 latach uzytkowania bedziesz biegly
ajfona bys obslugiwal bez problemu od pierwszego klikniecia, ale no ale to wiadomo, nie dla nas, biedakow no name - Pon 17 Wrz, 2012
bizon napisał/a:
po 2 latach uzytkowania
On albo ja tyle nie wytrzymamy
Miałem ajfona i jako¶ łatwiejsze to było z tego co pamiętambizon - Pon 17 Wrz, 2012
no name napisał/a:
bizon napisał/a:
po 2 latach uzytkowania
On albo ja tyle nie wytrzymamy
nie mowilem, ze bedziesz biegly z tym aparatem co masz.
kazdy zwiazek wymaga czasu bizon - Pon 17 Wrz, 2012
no name napisał/a:
Miałem ajfona i jako¶ łatwiejsze to było z tego co pamiętam
nie mialem ajfona, wiec sie wypowiem
latwiejsze w jakim sensie? tu wystarczy kliknac sklep google i wpisac co sie chce a potem kliknac zainstaluj. w ajfonie jest latwiejsze? znaczy sam zgaduje co sie chce zainstalowac czy jak?M - Pon 17 Wrz, 2012 Wczoraj się bawiłem ajphonem 4 i miałem wrażenie że to jest taka kolorowa odpustowa atrapa telefonu - przepraszam je¶li uraziłem fanów marki ale wrażenie plastikowego gówna mam do teraz.no name - Pon 17 Wrz, 2012 Wystarczyło mi to co było, tak czy inaczej i tak chyba po dwóch miesi±cach
go wpakowałem w szafkę i wróciłem do poczciwej Noki
PóĽniej dostał go mój syn a następnie sprzedał jakiej¶
koleżance za 550 zeta jeszcze Bonczek - Pon 17 Wrz, 2012 Niezły preorder jak na takie gówno
Miliardy much nie mog± się mylić Bonczek - Pon 17 Wrz, 2012
dzik napisał/a:
Miliardy much nie mog± się mylić
Powiedział ten co ma passata M - Pon 17 Wrz, 2012
Bonczek napisał/a:
dzik napisał/a:
Miliardy much nie mog± się mylić
Powiedział ten co ma passata
Qukie - Pon 17 Wrz, 2012 Szykuję się do wymiany telefołna w paĽdzierniku i jest kilka dobrych opcji, ale jestem biedakiem z Łodzi i mnie nie stać tak więc Samsung GS3 i HTC One X odpada±. Nokii nie lubię więc też się nie kwalifikuje.
Do gry wchodzi poczciwy Samsung GS2 i HTC One S. Mucha poleca jeszcze Sony Arc S, ale czy to dobre jest? aJfołn też odpada bo za bardzo lubię nielubić fanbojów Jest jeszcze jaki¶ HTC Rhyme, Sony Xperia S, Sony Xperia P, ale domy¶lam się, że to wszystko podbne jest.
Nie ukrywam, że mam Samsunga Wave oraz Galaxy S Plus i dobrze mi się z nimi żyje, ale może już czas na jak±¶ zmianię w życiu, może ona spowoduje, że znowu polubię grać w gierki na kiblu, muj m±sz, zauważy we mnie jak±¶ zmianę i znów między nami zaiskrzy, a moja nastoletnia kochanka przestanie się bać dabyl anala? Co my¶licie?Bonczek - Pon 17 Wrz, 2012 Ja miałem chwilę Xperię P i zdawała mi się całkiem wporzo zefir - Pon 17 Wrz, 2012 ja bym wszedł w HTC, dla mnie nakładka HTC Sense to miszcz swiata na androidaanjas - Pon 17 Wrz, 2012 od kilku miechów mam Xperie Arc S. Moim zdaniem naprawdę dobry telefon.