PiTT - Śro 15 Gru, 2010 dobrze że mnie tu chwilę nie było bo bym się zapienił
Kondziu, chyba masz wolne bo ilość debilizmu jaka z Ciebie wychodzi jest właśnie na poziomie nudzącego się w domu chooja
KonradMK - Śro 15 Gru, 2010
PiTT napisał/a:
dobrze że mnie tu chwilę nie było bo bym się zapienił
Kondziu, chyba masz wolne bo ilość debilizmu jaka z Ciebie wychodzi jest właśnie na poziomie nudzącego się w domu chooja
a gówno. i napisz mi gdzie się mylę popierając to argumentami. czekam na potwierdzenie że:
1. PO to partia liberalna i prawicowa,
2. PIS to partia prawicowa.
proszę niech mnie ktoś oświeci bo żyję w nieświadomości politycznej Janusz - Śro 15 Gru, 2010 poddaje sie masz racje, te chooje nie znają się na polityce PiTT - Śro 15 Gru, 2010 miszcz
polecam, żanet kaleta
PiTT - Śro 15 Gru, 2010 Kondradzie, a gdzie ja napisałem o PISie?
napisałem że w prawicy same p.i.z.d.y.
resztę sam sobie dopowiedziałeś
wstydź się, wstydź KonradMK - Śro 15 Gru, 2010
Janusz napisał/a:
poddaje sie masz racje, te chooje nie znają się na polityce
właśnie bardzo dobrze się znają, dlatego łykasz ich gówno ze smakiem KonradMK - Śro 15 Gru, 2010
PiTT napisał/a:
Kondradzie, a gdzie ja napisałem o PISie?
napisałem że w prawicy same p.i.z.d.y.
resztę sam sobie dopowiedziałeś
wstydź się, wstydź
no ok, ale o jakiej prawicy mówisz bo już się zgubiłem takimi pokrętnymi ścieżkami biegają twoje myślianjas - Śro 15 Gru, 2010
KonradMK napisał/a:
ja ci prezentuję źródło o znaczeniu pierwotnym a ty mi serwujesz wtórne.
Konrad, serio albo nie potrafisz czytać ze zrozumieniam albo masz innych za debili, którzy nie potrafią czytać. Spójrz w linka, którego sam dałeś - tam jest napisane wprost:
"Do prawicy zalicza się: środowiska o poglądach konserwatywnych, konserwatywno-liberalnych (reprezentujące najczęściej liberalizm gospodarczy – a nie społeczny), chrześcijańsko-demokratycznych, monarchistycznych i narodowych (nacjonalistycznych). W szerszym znaczeniu do prawicy zalicza się również środowiska skrajnie prawicowe (o poglądach np. faszystowskich, rasistowskich, szowinistycznych) oraz środowiska centroprawicowe "
przyznasz, że dość szerokie spektrum...
i dodatkowo:
"Współcześnie podział na prawicę i lewicę często nie bywa jednoznaczny. Do partii prawicowych bywają zaliczane te, które mają pewne lewicowe elementy, podobnie jak i do lewicowych zalicza się te, które mają elementy prawicowe"
Albo sam się nie zgadzasz z właśnym źródłem, albo nie rozumiem.
A moje "wtórne" źródło jest tym samym źródłem co Twoje. Mnie raczej chodziło o to, żebyś najpierw przeczytał to co sam dałeś a potem (na zamknięcie japy ) wrzuciłem link z teg samego źródła co Twoje z dokładnym podziałem co jest uznawane za prawicę, co za lewicę a co za centrum.
KonradMK napisał/a:
Będzie flame jak chuy, bo nie kumaci jesteście
jasne, nikt się nie zna, wszyscy prócz Ciebie są niekumaci. Ja pier.dole...Bart - Śro 15 Gru, 2010 Konrad, z Tobą coś niedobrego się dzieje...Jacek - Śro 15 Gru, 2010 ja też nie kumaty jestem więc nic nie piszę bo będzie flame jak chuy.Janusz - Śro 15 Gru, 2010
Bart napisał/a:
Konrad, z Tobą coś niedobrego się dzieje...
e tam, po prostu łykamy gówno jak Konrad suple
KonradMK napisał/a:
właśnie bardzo dobrze się znają, dlatego łykasz ich gówno ze smakiem
jak sie znają, jak TYlko Ty się znasz bizon - Śro 15 Gru, 2010 jesli chodzi o zrodla i podzialy to raczej bym w tym kierunku szedl http://pl.wikipedia.org/w...C5%82_dwuosiowy bo inaczej nigdy do porozumienia nie dojdziecie, z drugiej strony, nawet jak dojdziecie, to co to zmienia? Bonczek - Śro 15 Gru, 2010
Jakarti napisał/a:
Bonczek,
tez pracowalem za granica. zaraz mu je bne
Ty możesz bo piliście razem wódkę KonradMK - Śro 15 Gru, 2010
anjas napisał/a:
KonradMK napisał/a:
ja ci prezentuję źródło o znaczeniu pierwotnym a ty mi serwujesz wtórne.
Konrad, serio albo nie potrafisz czytać ze zrozumieniam albo masz innych za debili, którzy nie potrafią czytać. Spójrz w linka, którego sam dałeś - tam jest napisane wprost:
"Do prawicy zalicza się: środowiska o poglądach konserwatywnych, konserwatywno-liberalnych (reprezentujące najczęściej liberalizm gospodarczy – a nie społeczny), chrześcijańsko-demokratycznych, monarchistycznych i narodowych (nacjonalistycznych). W szerszym znaczeniu do prawicy zalicza się również środowiska skrajnie prawicowe (o poglądach np. faszystowskich, rasistowskich, szowinistycznych) oraz środowiska centroprawicowe "
przyznasz, że dość szerokie spektrum...
i dodatkowo:
"Współcześnie podział na prawicę i lewicę często nie bywa jednoznaczny. Do partii prawicowych bywają zaliczane te, które mają pewne lewicowe elementy, podobnie jak i do lewicowych zalicza się te, które mają elementy prawicowe"
Albo sam się nie zgadzasz z właśnym źródłem, albo nie rozumiem.
A moje "wtórne" źródło jest tym samym źródłem co Twoje. Mnie raczej chodziło o to, żebyś najpierw przeczytał to co sam dałeś a potem (na zamknięcie japy ) wrzuciłem link z teg samego źródła co Twoje z dokładnym podziałem co jest uznawane za prawicę, co za lewicę a co za centrum.
KonradMK napisał/a:
Będzie flame jak chuy, bo nie kumaci jesteście
jasne, nikt się nie zna, wszyscy prócz Ciebie są niekumaci. Ja pier.dole...
My bad, nie dodałem że chodzi mi właśnie o pierwszy akapit. Przyznasz chyba, że pisanie ścisłej definicji przez pół strony żeby potem napisać że "w zasadzie powyższe ustalenia są chya warte bo zielone jest trochę czerwone a czerwone trochę zielone" nie ma zupełnie sensu (choć w dzisiejszych czasach jest taka tendencja żeby wszystko upraszczać, unifikować i zacierać różnice).
a co do moich docinek to lubię czasem wsadzić kija w mrowisko więc nie bierzcie tego osobiście, wódki z wami nie piłem! (z niektórymi) PiTT - Śro 15 Gru, 2010
Bonczek napisał/a:
Jakarti napisał/a:
Bonczek,
tez pracowalem za granica. zaraz mu je bne
Ty możesz bo piliście razem wódkę
hehehe, nie nie, absolutnie nie miałem na myśli bydła jako osób które wyjechały za granicę do pracy
chodziło mi o ogrom tych osób, gdzie nikt nie ogarniał już ile osób siedzi tam a ile jest tu