To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

HydePark - Moje na górze i ch*j!

PiTT - Śro 15 Gru, 2010

dobrze że mnie tu chwilę nie było bo bym się zapienił :rotfl:
Kondziu, chyba masz wolne bo ilość debilizmu jaka z Ciebie wychodzi jest właśnie na poziomie nudzącego się w domu chooja
;D

KonradMK - Śro 15 Gru, 2010

PiTT napisał/a:
dobrze że mnie tu chwilę nie było bo bym się zapienił :rotfl:
Kondziu, chyba masz wolne bo ilość debilizmu jaka z Ciebie wychodzi jest właśnie na poziomie nudzącego się w domu chooja
;D

a gówno. i napisz mi gdzie się mylę popierając to argumentami. czekam na potwierdzenie że:

1. PO to partia liberalna i prawicowa,
2. PIS to partia prawicowa.

proszę niech mnie ktoś oświeci bo żyję w nieświadomości politycznej :D

Janusz - Śro 15 Gru, 2010

poddaje sie masz racje, te chooje nie znają się na polityce :rotfl: :rotfl:
PiTT - Śro 15 Gru, 2010

miszcz :rotfl:
polecam, żanet kaleta

PiTT - Śro 15 Gru, 2010

Kondradzie, a gdzie ja napisałem o PISie?
napisałem że w prawicy same p.i.z.d.y.
resztę sam sobie dopowiedziałeś :>
:rotfl:
wstydź się, wstydź :jupi:

Janusz napisał/a:
poddaje sie masz racje, te chooje nie znają się na polityce :rotfl: :rotfl:

właśnie bardzo dobrze się znają, dlatego łykasz ich gówno ze smakiem :D :D :D

PiTT napisał/a:
Kondradzie, a gdzie ja napisałem o PISie?
napisałem że w prawicy same p.i.z.d.y.
resztę sam sobie dopowiedziałeś :>
:rotfl:
wstydź się, wstydź :jupi:

no ok, ale o jakiej prawicy mówisz bo już się zgubiłem takimi pokrętnymi ścieżkami biegają twoje myśli

anjas - Śro 15 Gru, 2010

KonradMK napisał/a:
ja ci prezentuję źródło o znaczeniu pierwotnym a ty mi serwujesz wtórne.

Konrad, serio albo nie potrafisz czytać ze zrozumieniam albo masz innych za debili, którzy nie potrafią czytać. Spójrz w linka, którego sam dałeś - tam jest napisane wprost:
"Do prawicy zalicza się: środowiska o poglądach konserwatywnych, konserwatywno-liberalnych (reprezentujące najczęściej liberalizm gospodarczy – a nie społeczny), chrześcijańsko-demokratycznych, monarchistycznych i narodowych (nacjonalistycznych). W szerszym znaczeniu do prawicy zalicza się również środowiska skrajnie prawicowe (o poglądach np. faszystowskich, rasistowskich, szowinistycznych) oraz środowiska centroprawicowe "

przyznasz, że dość szerokie spektrum...

i dodatkowo:

"Współcześnie podział na prawicę i lewicę często nie bywa jednoznaczny. Do partii prawicowych bywają zaliczane te, które mają pewne lewicowe elementy, podobnie jak i do lewicowych zalicza się te, które mają elementy prawicowe"

Albo sam się nie zgadzasz z właśnym źródłem, albo nie rozumiem.

A moje "wtórne" źródło jest tym samym źródłem co Twoje. Mnie raczej chodziło o to, żebyś najpierw przeczytał to co sam dałeś a potem (na zamknięcie japy :D ) wrzuciłem link z teg samego źródła co Twoje z dokładnym podziałem co jest uznawane za prawicę, co za lewicę a co za centrum.

KonradMK napisał/a:
Będzie flame jak chuy, bo nie kumaci jesteście

jasne, nikt się nie zna, wszyscy prócz Ciebie są niekumaci. Ja pier.dole...

Bart - Śro 15 Gru, 2010

Konrad, z Tobą coś niedobrego się dzieje...
Jacek - Śro 15 Gru, 2010

ja też nie kumaty jestem więc nic nie piszę bo będzie flame jak chuy.
Janusz - Śro 15 Gru, 2010

Bart napisał/a:
Konrad, z Tobą coś niedobrego się dzieje...

e tam, po prostu łykamy gówno jak Konrad suple :rotfl:

KonradMK napisał/a:

właśnie bardzo dobrze się znają, dlatego łykasz ich gówno ze smakiem :D :D :D

jak sie znają, jak TYlko Ty się znasz :rotfl:

bizon - Śro 15 Gru, 2010

jesli chodzi o zrodla i podzialy to raczej bym w tym kierunku szedl http://pl.wikipedia.org/w...C5%82_dwuosiowy bo inaczej nigdy do porozumienia nie dojdziecie, z drugiej strony, nawet jak dojdziecie, to co to zmienia? :D
Bonczek - Śro 15 Gru, 2010

Jakarti napisał/a:
Bonczek,
tez pracowalem za granica. zaraz mu je bne :D

Ty możesz bo piliście razem wódkę :rotfl:

anjas napisał/a:
KonradMK napisał/a:
ja ci prezentuję źródło o znaczeniu pierwotnym a ty mi serwujesz wtórne.

Konrad, serio albo nie potrafisz czytać ze zrozumieniam albo masz innych za debili, którzy nie potrafią czytać. Spójrz w linka, którego sam dałeś - tam jest napisane wprost:
"Do prawicy zalicza się: środowiska o poglądach konserwatywnych, konserwatywno-liberalnych (reprezentujące najczęściej liberalizm gospodarczy – a nie społeczny), chrześcijańsko-demokratycznych, monarchistycznych i narodowych (nacjonalistycznych). W szerszym znaczeniu do prawicy zalicza się również środowiska skrajnie prawicowe (o poglądach np. faszystowskich, rasistowskich, szowinistycznych) oraz środowiska centroprawicowe "

przyznasz, że dość szerokie spektrum...

i dodatkowo:

"Współcześnie podział na prawicę i lewicę często nie bywa jednoznaczny. Do partii prawicowych bywają zaliczane te, które mają pewne lewicowe elementy, podobnie jak i do lewicowych zalicza się te, które mają elementy prawicowe"

Albo sam się nie zgadzasz z właśnym źródłem, albo nie rozumiem.

A moje "wtórne" źródło jest tym samym źródłem co Twoje. Mnie raczej chodziło o to, żebyś najpierw przeczytał to co sam dałeś a potem (na zamknięcie japy :D ) wrzuciłem link z teg samego źródła co Twoje z dokładnym podziałem co jest uznawane za prawicę, co za lewicę a co za centrum.

KonradMK napisał/a:
Będzie flame jak chuy, bo nie kumaci jesteście

jasne, nikt się nie zna, wszyscy prócz Ciebie są niekumaci. Ja pier.dole...

My bad, nie dodałem że chodzi mi właśnie o pierwszy akapit. Przyznasz chyba, że pisanie ścisłej definicji przez pół strony żeby potem napisać że "w zasadzie powyższe ustalenia są chya warte bo zielone jest trochę czerwone a czerwone trochę zielone" nie ma zupełnie sensu (choć w dzisiejszych czasach jest taka tendencja żeby wszystko upraszczać, unifikować i zacierać różnice).

a co do moich docinek to lubię czasem wsadzić kija :D :D :D w mrowisko więc nie bierzcie tego osobiście, wódki z wami nie piłem! (z niektórymi) :D

PiTT - Śro 15 Gru, 2010

Bonczek napisał/a:
Jakarti napisał/a:
Bonczek,
tez pracowalem za granica. zaraz mu je bne :D

Ty możesz bo piliście razem wódkę :rotfl:

hehehe, nie nie, absolutnie nie miałem na myśli bydła jako osób które wyjechały za granicę do pracy ;)
chodziło mi o ogrom tych osób, gdzie nikt nie ogarniał już ile osób siedzi tam a ile jest tu :D