tak się kończy szybko leci na zajawie. może to będzie przestroga dla cwaniaków
Jacu, ale to nie był żaden nielegal.. zwyczajne testy przed rajdem.
Robią to wszyscy wiec nie ma co tutaj na nich gadać, głupio wyszło, że nie udało się w 100% zabezpieczyć odcinkamatt2rally - Nie 06 Lis, 2011
misiek86electro napisał/a:
matt2rally napisał/a:
wiadomo, że Sharan i Civic to jednak inna masa, ale prędzej spodziewał bym się rannych osób w tym pierwszym a nie w porządnie zrobionej rajdówce.
Oczywiście szkoda bardzo chłopaków i mam nadzieje, że szybko wrócą do pełni zdrowia
inna masa owszem ale weź pod uwage prawa fizyki, odpowiedz sobie na pytanie kto z.api.erd.al.ał
btw szybkiego powrotu na oesy dla chłopaków...
prawa fizyki swoją drogą ale to młodsza honda ma raczej zdrowszą blache, obspawaną bude, zastrzały z klatki do kielichów i porządne kubły z pasami szelkowymi. To raczej powinno przemawiać za civicemqbus - Nie 06 Lis, 2011 Sharan sie odbil, wiekszosc sily uderzenia poszla na Honde ktora wjechala po prostu pod Sharana, siła była tak wielka że wyrwało poprzeczną rurke w klatce do której były przymocowane pasy Sławka.jarek-malopolska - Nie 06 Lis, 2011
Mick napisał/a:
Jacu, ale to nie był żaden nielegal.. zwyczajne testy przed rajdem.
Hm, podstawową sprawa jak dla mnie w takim przypadku jest wystapienie i otrzymanie zgody na wykorzystanie - a co za tym idzie - zamkniecie drogi od jej zarzadcy.. Karetka, woz strazy pozarnej, łacznosc radiowa to juz inne rzeczy wchodzace w skład zabezpieczenia ale bez tego pierwszego - jesli przyjezdzamy na jakiś dany fragment drogi, stawiamy na jej poczatku i na jej koncu osoby z łacznoscia radiowa i to tyle to dla nie to jest nielegal własnie.. Mam nadzieje ze w tym przypadku tak nie było bo moga byc z tego gruuube kłopoty Marek23 - Pon 07 Lis, 2011 Szkoda Kurdysia, dobrze tez,ze kolesiowi z Sharana niz sie nie stalo.speed555 - Pon 07 Lis, 2011 Radek Pogan dzis do mnie dzwonil i mówił ze jedzie Cieszynke , więc kibice uważac tam na mostkach Marek23 - Pon 07 Lis, 2011
speed555 napisał/a:
Radek Pogan dzis do mnie dzwonil i mówił ze jedzie Cieszynke , więc kibice uważac tam na mostkach
Jedzie clio?speed555 - Pon 07 Lis, 2011 tak Clio:)jarek-malopolska - Pon 07 Lis, 2011 R3 speed555 - Pon 07 Lis, 2011 Niestety tym starym swoim sportem;p Tylko jakies ziomy mu w rzeszowie skladali silnik i cos nie chodzi i maja jutro w krakowie ustawiac cos.Marek23 - Wto 08 Lis, 2011 To fajnie, on szybki jest, to zobacze ile mi wklada clio i bede mial jakis obraz na ile to auto wykorzystuję.GeKo - Wto 08 Lis, 2011 Z tego co pamiętam, to tam na bogato w tym clio było kłówka, uniball i dobrze zrobiony silnik.speed555 - Wto 08 Lis, 2011 klowka i uniball jest, ale silnik to tam 180 koni było, a teraz to nie wiem bo od nowa robiony bo chyba coś wybuchło:)GeKo - Wto 08 Lis, 2011 Ja słyszałem o 200 i zewnętrznej elektronice, ale to słyszalem wiec nie wiem ile w tym prawdy Marek23 - Wto 08 Lis, 2011
GeKo napisał/a:
Z tego co pamiętam, to tam na bogato w tym clio było kłówka, uniball i dobrze zrobiony silnik.
Sorry Geko, ale nie ma kolektora RS,więc raczej ma duzo gorszy sprzęt niż ja