Anonymous - Sob 27 Lip, 2013 Czy w Stanach moga zatrzymac auto do rutynowej kontroli czy musza miec powod?M - Nie 28 Lip, 2013 Podsumowujac: w Polsce nie ma biedy, poziom zycia jest jak na zachodzie, tylko wszyscy musza przeprowadzic sie do duzych miast bo tam dla kazdego jest praca i duzo wyzszy poziom zycia, pomimo ze zycie tam jest cztery razy drozsze i lepiej i taniej zyje sie sie na wsi za mniejsze pieniadze.
Bonczek - Nie 28 Lip, 2013 Ostatnie 11 stron FTW M - Nie 28 Lip, 2013 Bonczek - Nie 28 Lip, 2013 Nie wiem czy tu się nadaje, ale to jest też dobra historia:
Oczywiście nie wiem skąd są te dane z art. i jak mają się do rzeczywistości, więc można traktować jako opowieść M - Nie 28 Lip, 2013 Czekam na komentarze niektórych kolegów że to jest niezawisły sąd i może robić co uważa
anjas - Nie 28 Lip, 2013
M napisał/a:
Czekam na komentarze niektórych kolegów że to jest niezawisły sąd i może robić co uważa
A których konkretnie? M - Nie 28 Lip, 2013
anjas napisał/a:
M napisał/a:
Czekam na komentarze niektórych kolegów że to jest niezawisły sąd i może robić co uważa
A których konkretnie?
Nikogo konkretnego na myśli nie miałem Bonczek - Nie 28 Lip, 2013 Nikogo konkretnego czy nikogo konkretnie?
Udanej niedzieli Panie i Panowie!M - Nie 28 Lip, 2013 Tak
Miłego PGmaster - Wto 30 Lip, 2013
AleX napisał/a:
Czy w Stanach moga zatrzymac auto do rutynowej kontroli czy musza miec powod?
Muszo miec powodM - Sob 03 Sie, 2013 Lepsze i gorsze powstania,
sam az bylem ciekaw jak bedzie na 1 sierpnia i sie nie zawiodlem
kamil - Sob 03 Sie, 2013 hm, czyli jednak wyszło na jaw, że dla władzy i mediów Powstanie Warszawskie nie było ważne...anjas - Sob 03 Sie, 2013 wychodzi na to, że powstanie w getcie jest ważniejsze niż boże narodzenie, bo nie pamiętam, żeby 25 grudnia mieli przypięte choinki do klapy.
Żeby sprawdzić co było medialnie wazniejsze można było po prostu policzyć czas antenowy poświęcony jednej i drugiej rocznicy.M - Sob 03 Sie, 2013 Osmieszyc i wykpic