nie napisałem wcześniej że wydałem ponad 2 i pół klocka na inne częsci szymlorek - Wto 04 Gru, 2007 Ja wiem o czym Jaka mówi i uwierz że nie ma sensu się licytować LOLr26rulez - Wto 04 Gru, 2007 http://www.youtube.com/watch?v=NPtpJVjlVMs
dobrze gada anjas - Wto 04 Gru, 2007
Stacho_16V napisał/a:
mamy koleżanka jest tam panią prezes
Prezes Urzędu Skarbowego??? nie słyszałem nigdy o kimś takim...
Anonymous - Wto 04 Gru, 2007 ekhem... stahu! kury na dachU! lec zobacz!Vlodarsky - Wto 04 Gru, 2007
Jakarti napisał/a:
LOL LOL LOL kupuje clio
A ja nie
za 400 zł to ja kupuje sprzęgło kompletne do swojego puga albo drugiego AXa na części Anonymous - Wto 04 Gru, 2007 przyjemna mapa -> http://www.mapgo.pl/portal/mapgo.htmlszymlorek - Wto 04 Gru, 2007
Vlodarsky napisał/a:
Jakarti napisał/a:
LOL LOL LOL kupuje clio
A ja nie
za 400 zł to ja kupuje sprzęgło kompletne do swojego puga albo drugiego AXa na części
Za troszeczke mniej niż 400zł to ja mam przepływomierz bez rabatu
Może nie tyle co panią prezes a panią kierowniczką ale stoi wysoko bo zarabia kasy w huk anjas - Wto 04 Gru, 2007
Stacho_16V napisał/a:
Może nie tyle co panią prezes a panią kierowniczką ale stoi wysoko bo zarabia kasy w huk
OK, nie wnikam... ale z tego co wiem w skarbowym nie jest za słodko... Nawet dla naczelnika urzędu.PiTT - Wto 04 Gru, 2007
Stacho_16V napisał/a:
anjas napisał/a:
Stacho_16V napisał/a:
mamy koleżanka jest tam panią prezes
Może nie tyle co panią prezes a panią kierowniczką ale stoi wysoko bo zarabia kasy w huk
WOW, szacunek
hehe
mam kolege, który ma kolege, który ma brata, którego znajomy jest barmanem KonradMK - Śro 05 Gru, 2007 i zna kogoś kto nie zna nikogo. weź się stachu pier.dolnij w łepetynę. zanudzaszStacho - Śro 05 Gru, 2007 Nikt Cie nie zmusza do czytania na ten tamat Anonymous - Śro 05 Gru, 2007 jak piszesz (kwiatki) w co drugim temacie to troche nas wszystkich zmuszasz. A to ze nikt ci nie pisze tego co by ci napisali na innych forach to juz tylko o nas dobrze swiadczy. !!Michał - Czw 06 Gru, 2007
KonradMK napisał/a:
i zna kogoś kto nie zna nikogo. weź się stachu pier.dolnij w łepetynę. zanudzasz