To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

ICE - In Car Entertainment - ktory telefon

Cartoon - Pon 17 Wrz, 2012

za jakieś 3 tygodnie kończy mi się umowa i z tego co widzę, mogę mieć w dobrej cenie HTC One X - dla mnie za duży, ale może ktoś chciałby kupić? Jak pozbędę się swojej E6 i takiego HTC to będzie mnie stać na iPhone`a :rotfl:
Bonczek - Pon 17 Wrz, 2012

Fanatyk!
pP - Pon 17 Wrz, 2012

M napisał/a:
Wczoraj się bawiłem ajphonem 4 i miałem wrażenie że to jest taka kolorowa odpustowa atrapa telefonu - przepraszam jeśli uraziłem fanów marki ale wrażenie plastikowego gówna mam do teraz.

nie jestem fanem marki ale Maćku nie widziałem/trzymałem w rękach lepiej wykonanego telefonu, a plastikowa atrapa naprawde to ostatnie co bym o tym pomyślał :) mysle ze jest to całkowicie obiektywne zdanie, czy to htc czy nokia czy cokolwiek innego wykonane jest znacznie gorzej

PiTT - Pon 17 Wrz, 2012

a może bawiłeś się atrapą? :lol2:
no name - Pon 17 Wrz, 2012

Ja mam pytanie do właścicieli tych smartfonów dużych i to zupełnie serio.
Gdzie nosicie te cegły, etui, tylna kieszeń, torebka ?

xD

anjas - Pon 17 Wrz, 2012

ja mam spore doświadczenie z noszeniem dużego sprzętu w spodniach, więc telefon tym bardziej mi nie przeszkadza ;)
dzik - Pon 17 Wrz, 2012

Mam sgsIII i w kieszeni nie uwiera. Może dlatego że nic innego dużego tam z nim nie konkuruje :]

eM, jesteś hejterem, podważyłeś aksjomat

anjas napisał/a:
ja mam spore doświadczenie z noszeniem dużego sprzętu w spodniach

Mówisz o tylnej kieszeni ?
:rotfl:

W przednich kieszeniach mam drobne plus klucze z mieszkania
a w drugiej klucze z auta więc zaraz będzie porysowany.

W tylnej znowu będę na nim siadał wchodząc do auta,
chyba trzeba go sprzedać :lol2:

anjas - Pon 17 Wrz, 2012

no name napisał/a:
Mówisz o tylnej kieszeni ?

staram się nie zawijać

anjas napisał/a:
staram się nie zawijać

:rotfl: :rotfl: :rotfl:

Qukie - Pon 17 Wrz, 2012

ok, zobaczę co mi podpasuje i to se kupię :ble:
Michał - Pon 17 Wrz, 2012

pP napisał/a:
M napisał/a:
Wczoraj się bawiłem ajphonem 4 i miałem wrażenie że to jest taka kolorowa odpustowa atrapa telefonu - przepraszam jeśli uraziłem fanów marki ale wrażenie plastikowego gówna mam do teraz.

nie jestem fanem marki ale Maćku nie widziałem/trzymałem w rękach lepiej wykonanego telefonu, a plastikowa atrapa naprawde to ostatnie co bym o tym pomyślał :) mysle ze jest to całkowicie obiektywne zdanie, czy to htc czy nokia czy cokolwiek innego wykonane jest znacznie gorzej

pp zgadzam sie z tobą. Generalnie to musze przyznać ze lepiej zbudowanych telefonów niż applowskie nie widziałem.

M - Pon 17 Wrz, 2012

No ja taki "user experience" miałem - nic na to nie poradzę, w 100% subiektywnie
dzik - Śro 19 Wrz, 2012

ciekawostka:

smartfony żyją zazwyczaj krótko, krócej niż stare nokie
baterie mają większe i tłumaczą wszystko ekranem

ze swojego galaxy I przełożyłem sim'a do nowszego, starego zostawiłem włączonego na w domu z połową baterii, po 5 dniach działa i nadal ma pół baterii, ładuje go do pełna sprawdzę ile żyje

sam gsm miałby tyle ssać?

M - Śro 19 Wrz, 2012

No tak.. przecież możesz w statystykach zobaczyc pod hasłem "czuwanie sieci"

Ja zrobiłem eksperyment dzisja i swoim SGS wyłączyłem 3g i wifi i od rana (odłączenie 6:00) mam jeszcze 93% baterii o_O - przeliczyłem to i wychodzi zapas na 5dni..