pierwsze co powiedzial szef do kolegi - czesc pedale kolega odpowiedzial tak samo..
w nawiazaniu do Vlodkowego czesc suko PiTT - Czw 16 Gru, 2010 Maćku, przyznaj się, zapieniłeś się trochę co nie?
GeKo - Czw 16 Gru, 2010 Jakarti, Macie tam szafe w firmie ? i dyżury?M - Czw 16 Gru, 2010
PiTT napisał/a:
Maćku, przyznaj się, zapieniłeś się trochę co nie?
Nic podobnego, ja jestem oazą spokoju.
Ostatni raz na forum zdenerwowałem się pół roku temu.M - Czw 16 Gru, 2010 Pochwała dla Bronisława!
http://studia.dlastudenta...ntow,61031.htmlKonradMK - Czw 16 Gru, 2010 ładna lista machlojek PO, nie oznacza to oczywiście że nie znajdzie się podobnych na inne rządzące partie, niemniej jednak niesmak pozostaje.M - Czw 16 Gru, 2010
KonradMK napisał/a:
ładna lista machlojek PO, nie oznacza to oczywiście że nie znajdzie się podobnych na inne rządzące partie, niemniej jednak niesmak pozostaje.
Każdy wałek można zrównoważyć dowolną ilością Jarka
To moje znowelizowane prawo powszechnej dyskusji politycznej KonradMK - Czw 16 Gru, 2010 hahaha dokładnie, ilość Jarka w komentarzach do artykułu demaskującego PO jest wprost proporcjonalna do długości tekstu i liczby wpadekPiTT - Czw 16 Gru, 2010
M napisał/a:
KonradMK napisał/a:
ładna lista machlojek PO, nie oznacza to oczywiście że nie znajdzie się podobnych na inne rządzące partie, niemniej jednak niesmak pozostaje.
Każdy wałek można zrównoważyć dowolną ilością Jarka
To moje znowelizowane prawo powszechnej dyskusji politycznej
eM, wspomniałeś o Jarku chyba milion razy na tej stronie
czy nie sądzisz że za dużo go w Twoim życiu?