Sprzedam/Kupie/ZakupyGrupowe - [Szukam auto] Temat - koncert życzeń
Yarko - Czw 16 Maj, 2013 hmm 2009 i 585 kkm ? 150 tysi rocznie kamil - Czw 16 Maj, 2013 Tak tylko, zę masz duże szczęście, ze Pan nie wytoczył Ci sprawy o pobicie...
Niestety, ale przepis prawny, który teoretycznie chroni jest, tylko z egzekucją tego przepisu nie jest już tak kolorowo. Dlatego handlarzyny są w 99% bezkarni.Bart - Czw 16 Maj, 2013 120d i 585 tysięcy? To chyba po drodze ze 2-3 silniki miał wymienione karoluPL - Czw 16 Maj, 2013
kamil napisał/a:
Tak tylko, zę masz duże szczęście, ze Pan nie wytoczył Ci sprawy o pobicie...
tak jak wspomniałem, nie mój cyrk, nie moje małpy.
kumpel kupił, kumpel sie z 'mirkiem handlarzem przedsiębiorcą' dochodził, moja rola zakończyła się po uświadomieniu delikwenta ile to ma przejechane, a co tam więcej było robione i wymieniane, ze to tyle przejechało- nie wiem Anonymous - Czw 16 Maj, 2013 Ejjj to co jako potencjalni kupujący wolicie
a) cofnięty przebieg
b) auto wyjebane w kosmos i naprawione (jako wyjebane w kosmos mam na mysli po dachu itd ?)
c) opcje a i b
Ja jak będę sprzedawał lagunkę , to odrazu w ogłoszeniu zaznaczę ze auto było uszkodzone ale naprawione w ASo a nie u Mietka handlarza .kamil - Czw 16 Maj, 2013 hehhe może jeszcze na gwarancji
spoko, spoko Karolu.karoluPL - Czw 16 Maj, 2013
kamil napisał/a:
hehhe może jeszcze na gwarancji
21 letniej, jak celica Jakarti - Czw 16 Maj, 2013
Czesio napisał/a:
Ejjj to co jako potencjalni kupujący wolicie
a) cofnięty przebieg
b) auto wyjebane w kosmos i naprawione (jako wyjebane w kosmos mam na mysli po dachu itd ?)
c) opcje a i b
Ja jak będę sprzedawał lagunkę , to odrazu w ogłoszeniu zaznaczę ze auto było uszkodzone ale naprawione w ASo a nie u Mietka handlarza .
Czesiu podrzuc ogłoszenie jak juz bedzie gotowe.nox - Czw 16 Maj, 2013 Szukam volvo 850 seda/kombi ewentualnie volvo s70/v70 do 2000r silnik tylko benzynowy . Może ktoś słyszał o dobrym egzemplarzuKamill - Czw 16 Maj, 2013
nox napisał/a:
Szukam volvo 850 seda/kombi ewentualnie volvo s70/v70 do 2000r silnik tylko benzynowy . Może ktoś słyszał o dobrym egzemplarzu
Ten sie nada
dzik - Czw 16 Maj, 2013
was79 napisał/a:
Nic, ale mam rozrywkę
Pisz, serio.
Może nic nie wniesie, ale tego się nie dowiemy jak nikt nie sprawdzi.nox - Czw 16 Maj, 2013
Kamill napisał/a:
nox napisał/a:
Szukam volvo 850 seda/kombi ewentualnie volvo s70/v70 do 2000r silnik tylko benzynowy . Może ktoś słyszał o dobrym egzemplarzu