ty sie tak nie ciesz bo gdyby nie ja to byś go nie miał Vlodarsky - Wto 02 Kwi, 2013 Wydaje mi się, że OBP montuje się odwrotnie niż głoszą to napisy IN i OUT
Chyba bym wziął RRS z dwojga złego.Janusz - Wto 02 Kwi, 2013 ja z kolei byłbym skłonny wymienić swojego profi jedno obwodowego ap z wajchą na cokolwiek dwuobwodowego z pokrętłem
mam taki o http://www.rallyshop.pl/i...racing-dzwigniaMrozu - Wto 02 Kwi, 2013 ile cenisz Janusz - Wto 02 Kwi, 2013 tyle ile zapłacisz za dwuobwodowego z pokrętłem Mrozu - Wto 02 Kwi, 2013 biorę karoluPL - Wto 09 Kwi, 2013 pytanie mam, jakie klocki na tył do szrota ?
jeździłem na pagidach czarnych, skończyły się w moment, a ogólnie i tak ten tył za bardzo nie hamował w porównaniu do CL z przodu.
Nadaje się cokolwiek do użytkowania torowego nie licząc CL (bo na tył praktycznie kosztują tyle samo co na przód, a już drugi raz nie przeżyje tej ceny )
ma ktoś coś wypróbowane ?roj - Wto 09 Kwi, 2013
karoluPL napisał/a:
skończyły się w moment,
może masz jakoś źle rozkład sił hamowania ustawiony
albo abs wyłączony przez wyjęcie bezpiecznika karoluPL - Wto 09 Kwi, 2013 roj, o to sie nie martw, rozkład jest jaki jest i tam nic nie jest pomieszane.
a jak abs wyłączam, to magicznym pstryczkiem elektryczkiem ucinającym sygnał od czujnika abs, więc według tego co żabojady i angole piszą, to powinien być rozkład P/T - 70/30 ( i rzeczywiście jest o wiele lepiej niż po wypięciu bezpiecznika, mniej hardkorowo )
A pagid czarny ogólnie był mega miękkim klockiem (niby nie hamował najgorzej, ale zawsze może być lepiej), zjadło go dużo w przeciągu sezonu + akurat tarcze tylnie mam do wymiany, to nie założę już używanych klocków, tylko wjadę z całym zestawem.roj - Wto 09 Kwi, 2013 to może zaryzykuj zwykłe klocki i tarcze i zobacz ile wytrzymają i jak będą się sprawdzać?
(akurat wiem dokładnie za ile można je mieć więc w razie czego pisz pw to porównasz)Rasputin - Wto 09 Kwi, 2013 Karolu jako ekspert posiadający i upalający Clio prawie 4 lata doradze ci byś na tył wrzucil cokolwiek bo tyl i tak nie hamuje prawie A przy CL z przodu na nawet nie prawie tylko na 100%.
Karwa czas odpalic Cliacza bo zima nas opuszcza Muzykant - Śro 10 Kwi, 2013 rozrzadu nie wymieniles, kolo dalej stuka, nie kalecz go bardziej Rasputin - Śro 10 Kwi, 2013 Spoko,spoko od października zrobiłem Clio 0km,słownie zero km
Akumulator stoi w ciepełku,fura zakonserwowana na zime. W maju odzywam sie po brakujacę klocki bo moja dziweczyna zacznie go uzywac jako dupowozu
Gdyby nie pieprzone kółko, to z rozrządem mógłbym jeszcze poczekac z 15tys km