i zna kogoś kto nie zna nikogo. weź się stachu pier.dolnij w łepetynę. zanudzasz
ale po co tak ostro ?
inaczej sie nie da LOL w morde lać Harnasia Stacho - Czw 06 Gru, 2007
Michał napisał/a:
KonradMK napisał/a:
i zna kogoś kto nie zna nikogo. weź się stachu pier.dolnij w łepetynę. zanudzasz
ale po co tak ostro ?
Dobrze Michał napisał !
Bez emocji a nie od razu rzucić mięsem i być z siebie dumnym KonradMK - Czw 06 Gru, 2007
Michał napisał/a:
KonradMK napisał/a:
ale po co tak ostro ?
przedszkole prowadzisz? KonradMK - Czw 06 Gru, 2007 walnąłem bąka w pracy, koleś siedzący za mną zaczął psikać jakimś perfumem... strasznie śmierdzi jakimś brutem z kiosku
PS myślicie że wie że to ja? KonradMK - Czw 06 Gru, 2007 chodzą takie napuszone kuvviszony. stoi w windzie i się podlizuje frajerowi w gajerze. Kolo max 35 lat ale menedżer. ona lachon stajla wieś jej wystaje z kieszeni, ubrana łanie, nie powiem, do ruchania, i się szczerzy. normalnie by na ćwoka nie spojrzała bo debil, bo nudny, bo mu z gęby śmierdzi i żarty cytuje z METRA. ale on jest menago frajer jeden a ona sekretakra albo coś podobnego. i stoją tak, lachon i kwasimodo i szczerzą do siebie zęby. mdli mnie. dziwki lecą na starszych panów, na kasę, na szołbiznes. kultura kurwa masowakubas - Czw 06 Gru, 2007 konrad zaloz bloga :D hahahahha dobre sa te twoje przemyslenia )KonradMK - Czw 06 Gru, 2007 tutaj wiem że mnie ktoś czyta a taki blog to strata czasu r26rulez - Czw 06 Gru, 2007 Kondziu juz wiem po kim masz te kocie ruchy
Jesteś tego pewny ? Stacho - Czw 06 Gru, 2007 Loko nie rób mu przykrości
A ja dzisiaj odebrałem swoje Clio w końcu !
Ale jeszcze mi brakuje z 1200-1400zł żeby zrobić je na cacy mechanicznie ! kubas - Czw 06 Gru, 2007 To co masz jeszcze do zrobienia ?Stacho - Czw 06 Gru, 2007 Wymienić tuleje z tyłu bo mam z prawej strony wybitą,
Osłone przegubu prawego,
Wymiana tarcz,klocków i założenie linek do ręcznego,
Wymiana przednich zacisków,
Chciałbym wymienić pompe paliwa bo wyje i coś z nią nie tak !
Sprzęgło,
I cały wydech mam do roboty od Koloktora ale to mam plan zrobić z kwasówki 2"
Plus sonde lambda do wymiany też pójdzie
Plus pierdoły takie jak silnik tylnej wycieraczki,ogrzewanie tylnej szyby,przełącznik świateł drogowych itpJanusz - Czw 06 Gru, 2007
KonradMK napisał/a:
chodzą takie napuszone kuvviszony. stoi w windzie i się podlizuje frajerowi w gajerze. Kolo max 35 lat ale menedżer. ona lachon stajla wieś jej wystaje z kieszeni, ubrana łanie, nie powiem, do ruchania, i się szczerzy. normalnie by na ćwoka nie spojrzała bo debil, bo nudny, bo mu z gęby śmierdzi i żarty cytuje z METRA. ale on jest menago frajer jeden a ona sekretakra albo coś podobnego. i stoją tak, lachon i kwasimodo i szczerzą do siebie zęby. mdli mnie. dziwki lecą na starszych panów, na kasę, na szołbiznes. kultura motyla noga masowa
Przyznaj sie ze jesteś zazdrosny bo do Ciebie sie nie szczerza a te menago sie z Toba nie liczą i chcesz sie wylądować na nich w internecie..:P CHciałbys zeby sie taka do Ciebie posumiechał co
P.S Jakis problem do ludzi mieszających poza miastem ( inaczej ze Wsi) ??Anonymous - Czw 06 Gru, 2007 Temat postu: JEA!!! SIEET!!! XTRM PRKNG!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!klekajcie dziewki bo oto przed wami EXTREME PARKING!!!!!!!!!!!
zadne z tych aut nie bylo przestawione, zadne nie bylo uszkodzone! JEA!!! sieeeeet!!
kurwa najebalem sie...
AHA!! po trawie nie jechalem! bo tam jest siatka. pewnie zazdroscita umiejetnosci magicznych?