No tak.. przecież możesz w statystykach zobaczyc pod hasłem "czuwanie sieci"
Ja zrobiłem eksperyment dzisja i swoim SGS wyłączyłem 3g i wifi i od rana (odłączenie 6:00) mam jeszcze 93% baterii - przeliczyłem to i wychodzi zapas na 5dni..
Mój przy założeniach:
- 2g
- brak gps/wifi/bt
- kilka minut rozmów dziennie
wytrzymywał nawet tydzień.
Przy tych ustawieniach sieć zyżywała faktycznie ok 70% wg wskaźników.
To sporo, w nokia też czuwa non-stop i żyje 2 tygodnie na baterii o 3/4 pojemności SGS'a.M - Śro 19 Wrz, 2012 Ale procesor w nokii składa się z dwóch tranzystorów a nie z 800 milionówVlodarsky - Śro 19 Wrz, 2012 Chłopaki chciałbym prosić o doradztwo. Spędziłem już nad tym kilka godzin i dalej nie wiem co i jak
Chcę wybrać sobie następce mojej E72 i na cel wziąłem Samsunga SIII i SII. Ten pierwszy w cenie ajsrona, ten drugi znaaaaacznie tańszy. Czy ma sens wydawanie duuużo więcej szmalcu na SIII czy ja (prosty chłopak spod Warsawy) nie zauważę różnicy ?M - Śro 19 Wrz, 2012 SII
ja mam tylko s-kęVlodarsky - Śro 19 Wrz, 2012 Czy SIII ma coś w sobie tak rewelacyjnego, że kosztuje 600 zł więcej ?Michał - Śro 19 Wrz, 2012 ej vłodar, wysyłam ci pw. Bo nie moge tego tutaj wstawić bo zostane obśmiany Anonymous - Śro 19 Wrz, 2012 Mi też Michau , wyślij !zefir - Śro 19 Wrz, 2012 SII bierz , szkoda sensu dopłacać Michał - Śro 19 Wrz, 2012 Nie mogę. Jak juz kupie, przetestuje i sie bedzie nadawać to pokaze na forum. Teraz wole nie. Rozstrzelacie mnie salwą śmiechu,a ty rozjedziesz celą na buraczanym polu.Vlodarsky - Śro 19 Wrz, 2012 Nie znam się, ale Michała pomysł wygląda na sensowny
Jak nie wynegocjuje dobrej ceny na SIII to biorę SII.M - Śro 19 Wrz, 2012 Marek: http://s3.amazonaws.com/a...CRCFKHio5vx4%3DVlodarsky - Śro 19 Wrz, 2012 Czyli prawie niczym się nie różnią Tu 4rdzeniowy a tu 2rdzeniowy (czego nie zauważę na bank....) wielkość S2 lepszy bo mniejszy. Generalnie jak nie będzie SIII za dobry hajs to łykam S2 bez problemu. Super dzięki dziewczyny CHRZANEK - Śro 19 Wrz, 2012 Hmmm ja mam czas do kwietnia.
Do tego czasu to będzie pewnie SG IV PiTT - Śro 19 Wrz, 2012 S3 jest gorszy niż S2... przecież to oczywiste
znajomy z roboty zmienił S2 na S3 i twierdzi że jest spora różnica
pomijam wielkość, ale nawet bateria trzyma dużo dłużej a to już coś w tych telefonach
chwilę się nim bawiłem i to co rzuca się w oczy to ekran z wyższą rozdziałką, jakoś nawet w 2 była na najwyższym poziomie, więc nie do czego się przyczepić
w abo jednak bym brał S3, tylko chwilę poczekał aż stanieją
podobno w tmobile przy abo za 150zł. można mieć s3 za 99zł.
prawda to?Vlodarsky - Śro 19 Wrz, 2012 Przy abonamencie 160 zł można mieć za 790zł SIII