michool_vt - Pon 25 Lut, 2013 kombiaczkami latajo? fydi - Pon 25 Lut, 2013 a pod spodem pewnie znaczek vw. niezłe combomi - Wto 26 Lut, 2013 http://en.wikipedia.org/wiki/Logan_Cup Gaydek - Czw 14 Mar, 2013 OK, wszyscy wiedzą, że w ten weekend ruszamy?
Cytat:
17 marca Grand Prix Australii [61] Australia Albert Park Circuit, Melbourne
24 marca Grand Prix Malezji [62] Malezja Sepang International Circuit, Kuala Lumpur
14 kwietnia Grand Prix Chin [63] Chińska Republika Ludowa Shanghai International Circuit, Szanghaj
21 kwietnia Grand Prix Bahrajnu [64] Bahrajn Bahrain International Circuit, Manama
12 maja Grand Prix Hiszpanii [65] Hiszpania Circuit de Catalunya, Barcelona
26 maja Grand Prix Monako [66] Monako Circuit de Monaco, Monte Carlo
9 czerwca Grand Prix Kanady [67] Kanada Circuit Gilles Villeneuve, Montreal
30 czerwca Grand Prix Wielkiej Brytanii [68] Wielka Brytania Silverstone Circuit, Silverstone
7 lipca Grand Prix Niemiec [69] Niemcy Nürburgring, Nürburg
28 lipca Grand Prix Węgier [70] Węgry Hungaroring, Budapeszt
25 sierpnia Grand Prix Belgii [71] Belgia Circuit de Spa-Francorchamps, Spa
8 września Grand Prix Włoch [72] Włochy Autodromo Nazionale di Monza, Monza
22 września Grand Prix Singapuru [73] Singapur Marina Bay Street Circuit, Singapur
6 października Grand Prix Korei Południowej [74] Korea Południowa Korea International Circuit, Yeongam
13 października Grand Prix Japonii [60] Japonia Suzuka Circuit, Suzuka
27 października Grand Prix Indii [75] Indie Buddh International Circuit, Wielka Noida
3 listopada Grand Prix Abu Zabi [76] Zjednoczone Emiraty Arabskie Yas Marina Circuit, Abu Zabi
17 listopada Grand Prix Stanów Zjednoczonych [77] Stany Zjednoczone Circuit of the Americas, Austin
24 listopada Grand Prix Brazylii [78] Brazylia Autódromo José Carlos Pace, São Paulo
WuRC - Pią 15 Mar, 2013 O 7 rano anjas - Pią 15 Mar, 2013 Ja sie tera na rajdy przerzucam roj - Sob 16 Mar, 2013 no i popłynęli.. sezon '13 otwarty siema - Sob 16 Mar, 2013 Na hali niech zaczną jeździć.Jakarti - Sob 16 Mar, 2013 Gaydek - Nie 17 Mar, 2013 Jest dobrze leszq - Nie 17 Mar, 2013 Iceman!
Niezły wyścig, ale wyprzedzanie za pomocą DRSu jest dalej słabe...McLaren słabo odrobił lekcję i bolid wymaga spooorej poprawy. Perez póki co słabo, zobaczymy co zrobi w następnych wyścigach. Szykuje się ciekawy sezon. Póki co Red Bull aż tak nie odstaje.WuRC - Nie 17 Mar, 2013 McLaren w czarnej dupie. Hamilton chyba wiedział co robi zwijając żagle do Mercedesa.
No i całe szczęście, że RB jednak nie dominuje w tempie wyścigowym.
A tymczasem Kimi podsumował GP Australii:
„To było jedno z moich najłatwiejszych zwycięstw”.
Kenet - Nie 17 Mar, 2013
Ogólnie to trzymam kciuki za Kimasa! To jest chyba jeden z ostatnich w stawce kierowców starej szkoły - trzeźwieje na wyścig, przyjeżdża, robi swoje i wraca na imprezę Miniac - Nie 17 Mar, 2013
Kenet napisał/a:
Ogólnie to trzymam kciuki za Kimasa! To jest chyba jeden z ostatnich w stawce kierowców starej szkoły - trzeźwieje na wyścig, przyjeżdża, robi swoje i wraca na imprezę
Czy tylko ja mam wrażenie że Kimi przypomina trochę naszego Alex'a?? Nawet auta się teraz zgadzają! roj - Nie 17 Mar, 2013
Miniac napisał/a:
Czy tylko ja mam wrażenie że Kimi przypomina trochę naszego Alex'a??