GeKo - Czw 10 Lis, 2011 Nie mam pojęcia, wysłałem mu ostatnio SMSa i zero odzewu.Jacek - Czw 10 Lis, 2011 Marek23 - Czw 10 Lis, 2011 Chyba jednak walnie śniegiem...kurde,mam troche stresa,pierwszy oes pojade jak baba chyba.kubas - Pią 11 Lis, 2011
GeKo napisał/a:
Nie mam pojęcia, wysłałem mu ostatnio SMSa i zero odzewu.
Ja dzwoniłem wczoraj i też zero odzewu.martin.h - Pią 11 Lis, 2011
Marek23 napisał/a:
Chyba jednak walnie śniegiem...kurde,mam troche stresa,pierwszy oes pojade jak baba chyba.
Karwa, Marek nauczysz mnie jeździć jak baba ? Bart - Pią 11 Lis, 2011
kubas napisał/a:
GeKo napisał/a:
Ja dzwoniłem wczoraj i też zero odzewu.
ja nic nie robiłem, ale efekt ten sam.Marek23 - Pią 11 Lis, 2011
Cytat:
Karwa, Marek nauczysz mnie jeździć jak baba ?
sie smiej, wiesz jak mnie boli, jak czuje,ze moglem szybciej qbus - Pią 11 Lis, 2011
kosmita - Pią 11 Lis, 2011 Biała skoda z kratko, to jakiś handlowiec ?Marek23 - Pią 11 Lis, 2011
qbus napisał/a:
:)
Jedzie tym Cieszynke? Fajny sprzęt... Kurde, możliwości ma większe niż Chuchala, chyba serio z taką kasą zajdzie daleko.Anonymous - Pią 11 Lis, 2011 to jest konkurencyjne do C2R2??speed555 - Pią 11 Lis, 2011 na papierze tak, ale na oesach raczej nie;p spec2012 ma byc ponoc mocniejsza i bardziej konkurencyjna106 - Pią 11 Lis, 2011
Bart napisał/a:
kubas napisał/a:
GeKo napisał/a:
Ja dzwoniłem wczoraj i też zero odzewu.
ja nic nie robiłem, ale efekt ten sam.
dzwonic nie musiales ale wystarczyloby zebys sie za niego pomodlil ...
ale oczywiscie ciezko
dziekuje za zainteresowanie i troske - u mnie wszystko wysmienicieBad-i - Pią 11 Lis, 2011
tak jak uwazam ze Skoda to super auto, to R2 wyglada jak kupa qbus - Pią 11 Lis, 2011
speed555 napisał/a:
na papierze tak, ale na oesach raczej nie;p spec2012 ma byc ponoc mocniejsza i bardziej konkurencyjna
chyba na odwrót, na papierze wcale nie zachwyca 180 KM przy 190 MAX'a raczej nie zachwyca, wyniki w czechach czy belgi pokazuja co innego, Tomek jest narazie mega zadowolony.
Cytat:
tak jak uwazam ze Skoda to super auto, to R2 wyglada jak kupa
Mi się podoba bardziej niż damskie C2 jedno i drugie to kupa, generalnie nie o to chodzi.
Jeszcze parę fotek, generalnie ciemno było i aparat odstawiłem. Auto wydaje sie miec mega potencjal, duzo pracy czeka ich z zawieszeniem, narazie jezdza na nastawach Tarabusa ale raz jak po hopie nie skleilo to bylem przerazony.