GeKo - Czw 11 Kwi, 2013 Tylne klocki wytrzymują maks 15tys cywilnej jazdy. I to jazda do zera, bo jakby do ogranicznika to będzie nie więcej niż 10tys.roj - Czw 11 Kwi, 2013 hmm, no to u mnie na przodzie mam trzeci czy czwarty zestaw klocków od kiedy kupiłem clio a z tyłu jak kupowałem to już były "ledwo, ledwo" i zrobiłem pewnie z 10 tys. na nich (z czego połowę przy abs wyłączonym przez bezpiecznik ) GeKo - Czw 11 Kwi, 2013 To chyba Ci tył nie hamuje karoluPL - Czw 11 Kwi, 2013 no ja dziś znowu rozbierałem tył w clio, akurat przy okazji wyjąłem klocuszki i juz nie wiele im brakuje do końca, a przejechałem na nich równo 8tyś, w tym połowa to upalanie w lato, druga połowa daily jeżdżenie jesień/zima.
chwile jeszcze odczekam i kupię coś sensownego, moze jakieś DS2000 siądą na tył do kompletu przednich carbonów, zeby ten tył chociaż trochę hamował Muzykant - Nie 21 Kwi, 2013 Przyszedl czas i na mnie, klocki do miasta, budzet pozwala na standardowe klocki, co z typowo ulicznych klockow zakupic??qbus - Nie 21 Kwi, 2013 Geko zamowil u mnie OMP Road&Sport kpl(przod tyl) sie zamyka chyba w 350 zł, odpowiednik DS Perfomance... twierdzi ze beda dawac rade Muzykant - Nie 21 Kwi, 2013 co podac by cene uslyszec
wystarcza takie numery OE:
przod 425144
tyl 425274
Chloru - Nie 21 Kwi, 2013 Muzykant, przód 350 PLN tył, coś koło 120-140 PLN w Rallyshopie kosztuje. Klocek niezły, do cywilnego turlania sie ze sporym zapasem.