To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

HydePark - O wszystkim i o niczym

Misiek_lbn - Czw 06 Gru, 2007

ja tam widze ładny chodnik :> ;)
BaRtO_206GT - Czw 06 Gru, 2007

a tym chodnikiem na gorze? LOL a poza tym miedzy doniczka a biala 306-tka jest w ch.uj miejsca :D
kubas - Czw 06 Gru, 2007

a jak dlugo zajelo ci to parkowanie ?:D
Anonymous - Czw 06 Gru, 2007

chodnikiem nidyrydy. sa slupki. a miedzy doniczka a bialym pedziem ? wcale nie jest tak duzo miejsca. ok, cienias wyglada ze sie zmiesci ale porownajcie sobie inne auta. moniak moze nie jest dlugi ale na szerokich felach z dystansami waski nie jest.
kubas jakies 4min
no ale co? czapki mikolaja z glowek penisa co? :D :>
ps. barto spojrz na corse sharkshuntera!! nie da sie pojechac rownolegle do doniczki

kubas - Czw 06 Gru, 2007

chlopaki podjechali podniesli ci samochod na szelkach i opuscili potem tam gdzie chciales :D Albo masz fure jak inspektor gadzet :) ))
Janusz - Czw 06 Gru, 2007

wcale nie:P:P ona tam po prostu stał przed nimi :P :P

mam hydraulike. przeskoczylem nad doniczka :D 8)

nie no dobra. w pewnej sekundzie jak sie zawahalem czy dam rade wychylilem leb przez okna i jednoczesnie bylo mniej niz centymetr do donicy, centymetr do pedzia i z dwa max do corsy

:> sieeet :D

troche sie wtedy zestresowalem ze juz nie wyjade bo non stop machalem kiera bo prosto by nie dalo rady.

i btw nikt nie pomagal. nawet z satelity :)

ha! oniesmielilem was!!! :D sieeet!!!!
Janusz - Czw 06 Gru, 2007

JIMEK napisał/a:
ha! oniesmielilem was!!! :D sieeet!!!!

oj tam:p w Italian Job nie takie rzeczy miniakami robili :P

KonradMK - Czw 06 Gru, 2007

Janusz napisał/a:
KonradMK napisał/a:
chodzą takie napuszone kuvviszony. stoi w windzie i się podlizuje frajerowi w gajerze. Kolo max 35 lat ale menedżer. ona lachon stajla wieś jej wystaje z kieszeni, ubrana łanie, nie powiem, do ruchania, i się szczerzy. normalnie by na ćwoka nie spojrzała bo debil, bo nudny, bo mu z gęby śmierdzi i żarty cytuje z METRA. ale on jest menago frajer jeden a ona sekretakra albo coś podobnego. i stoją tak, lachon i kwasimodo i szczerzą do siebie zęby. mdli mnie. dziwki lecą na starszych panów, na kasę, na szołbiznes. kultura motyla noga masowa

Przyznaj sie ze jesteś zazdrosny bo do Ciebie sie nie szczerza a te menago sie z Toba nie liczą :p i chcesz sie wylądować na nich w internecie..:P CHciałbys zeby sie taka do Ciebie posumiechał co :D

P.S Jakis problem do ludzi mieszających poza miastem ( inaczej ze Wsi) ??

chcesz jakoś rozwinąć ten wątek?

Janusz - Pią 07 Gru, 2007

KonradMK napisał/a:
chcesz jakoś rozwinąć ten wątek?

to zależy :D

KonradMK - Pią 07 Gru, 2007

tak myślałem że nie opłaca ci się to :p
Anonymous - Pią 07 Gru, 2007

ej janusz a skad ty jestes w ogole?
Janusz - Pią 07 Gru, 2007

KonradMK napisał/a:
tak myślałem że nie opłaca ci się to :p

opłaca:P Bo to zalezy od odpowiedzi na moje pytanie :P na które nie otrzymałem zadnego jednoznacznego odzewu..... :D

a ja jestem z małej miejscowości:P zwanej Zakrzowem.... czyli jedziesz sobie jedziesz, i tak przemierzasz Małopolske widzisz Krzak, skręcasz i tam jest mój dom...;D

r26rulez - Pią 07 Gru, 2007

wtorkowe zabawy z pozyczonym gtechiem :D ( na mokrym oczywiscie + dwie osoby)

aa no i 3 slonie w bagazniku tak zeby nie bylo :D
najlepszy czas -

ale zazwyczaj wychodzilo cos takiego

tak wiem pewnie oklamanie jest z 5 sekund na moja nie korzysc i tak naprawde robie sa to czasy w granicach 12,5 sekundy :D