Jakarti - Śro 27 Gru, 2006 jak zrobic taka tapicerke co jest w tym SAXO???? co to za material?????Gotti - Śro 27 Gru, 2006 Deska pewnie flokiem a boczki karbon albo laminatJakarti - Śro 27 Gru, 2006 a drogi taki flok jest?Gotti - Śro 27 Gru, 2006 Cała decha to ca. 400zł. Oczywiście trzeba ją zdjąć i oddać na dzień, dwa. Jakarti, ogólnie to nie polecam - zajebiście trudne do utrzymania w jakiejkolwiek czystości. Lepiej porwać się na alcantre, tylko cena cztery razy wyższa, ale... Loko - Śro 27 Gru, 2006 Za 300 stówki już dziabniesz deske flokiem, no i potem musisz odkurzać deske razem z siedzeniami Niemy - Śro 27 Gru, 2006
BaRtO_206GT napisał/a:
Nie wiem w ktorym dziale to umiescic... Trafilem na ogloszenie z samochodem ktorego szukam, a mianowicie:
Honda CRX 1990 1.6Vti (1590ccm), moc 150 KM. Silnik jest B16 A2 natomiast instalacja, komputer i kolektor wydechowy pochodzi od B16 A1. Auto zostało przygotowane do KJSow. Fotele Bimarco, pasy 3pkt Schroth, zawieszenie Koni z regulacja twardosci, sprezyny H&R, sportowa kierownica Momo, płyta pod silnik, auto zostalo odciązone ( wyjęte niepotrzebne plastiki, dywaniki, szyberdach zastapiony plexa).
Auto w sezonie 2006 brało udzial w PPAiK, zawsze dojeżdżało do mety bez najmniejszych problemow. (potrafiło walczyć skutecznie z Subaru i innymi 4 łapami). Auto dojechało na 3 miejscu w klasyfikacji generalnej i 2 w klasie 4tej.
cena: 9500 zl (do negocjacji)
telefon: 0 512 080 512
imię i nazwisko:
adres: Szczecin
województwo: zachodnipomorskie
e-mail:
Planuje w piatek leciec obejrzec ta ceerke ale jest az w Szczecinie... dlatego prosba czy ktos z chlopakow ze szczecina (Gokart, Majkel, Micab, KirSSo) mialby ktoregos dnia (najlepiej sroda lub czwartek) troszke czasu zeby podleciec i z grubsza go obejrzec?? bo jesli sie okaze totalnym trupem to nie ma sensu zebym jechal taki kawal!!! Bede bardzo wdzieczny!!!
w ogloszeniu napisane jest ze skrzynia jest seryjna
poza tym jest ti n grupa wiec nie wiem czy mozna stosowac klowa skrzynie.szymlorek - Śro 27 Gru, 2006
Gotti napisał/a:
ogólnie to nie polecam - zajebiście trudne do utrzymania w jakiejkolwiek czystości. Lepiej porwać się na alcantre, tylko cena cztery razy wyższa, ale...
Krótki flok daje się w miare przyzwoicie czyścić miękką szczotką np: taką którą można kupić do wyczesywania zwierzaków w zologicznym... Jakarti - Śro 27 Gru, 2006 musialbym zobaczyc jak to wyglada na zywo (tak dla pewnosci bo chyba zawsze chcialem miec cos takiego) i wtedy bym sie zdecydowal
a moze ktos ma wiecej fot takiego floczka? szymlorek - Śro 27 Gru, 2006
Jakarti - Śro 27 Gru, 2006 szymlorciu ;* dzieki106 - Śro 27 Gru, 2006 chyba sie skusze.... http://allegro.pl/item151...ia_zobacz_.html
ja pierdole jak mozna takie cos pod wlasnym domem trzymac?! :563:Anonymous - Czw 28 Gru, 2006
saxorulez napisał/a:
zowa napisał/a:
klowej skrzyni biegow
w ogloszeniu napisane jest ze skrzynia jest seryjna
poza tym jest ti n grupa wiec nie wiem czy mozna stosowac klowa skrzynie.
auto poza silnikiem jest top A-gr jako ze na ten moment jest seryjny motor to napisali ze to N-ka no to widac ze jesczze skrzynie wyjeli.to powiem wam ze jak sie dobrze pogada to saxo jest do wyrwania za 50tys jeszcze z klowka.bo za tyle mi go proponowano.
ps. saxo jest zupelnie nowe.bo z nowego auta bylo kupowane.juz z salonu wyjechalo z mysla o budowie rajdowki.
co do floku to sa dwa rodzaje.ten za 300-400 zl to jest natryskowy i strasznie szybko sie wyciera.druga metoda jest obszywanie deski zamszem.i tak maja zrobione rajdowki ale i cena wyzsza bo ok 700zlFreeMan - Czw 28 Gru, 2006