Jeden i drugi nigdy nie odpuszcza roj - Sob 23 Mar, 2013 no, po q1 zapowiada się nieźle.
ciekawe czy tempo RB to znów jakaś ściema Newaya i jutro Vetel będzie machał paluchem po wyścigu czy może faktyczny problem i RB będą walczyły o jakiekolwiek punkty
q2 powie coś więcejroj - Sob 23 Mar, 2013 ciekawe kwalifikacje, fajnie, że ferrari dobre pozycje, fajnie, że Hami dobrze pojechał.
cholerny vettel znowu pp
może być niezły wyścig roj - Nie 24 Mar, 2013 Cartoon - Nie 24 Mar, 2013 Co się stało z Alonso? - dopiero teraz odpaliłemroj - Nie 24 Mar, 2013 miał delikatny kontakt z tyłem bolidu Vettela (chyba drugi czy trzeci zakręt wyścigu). Uszkodził przez to przednie skrzydło ale utrzymywał drugą pozycję.
i na prostej startowej mu to skrzydło poszło pod bolid prując parę części, poleciał prosto w zielone i koniec wyścigu.
Najlepsze jest to, że zwykle przy takim kontakcie to jadący z tyłu przecina oponę tego z przodu a uszkodzenie przedniego skrzydła nie ma takiego znaczenia w wyścigu.
a tu Vettel cały a Alonso nie jedzie
a Hami zjechał na pit stop do maclarena siema - Nie 24 Mar, 2013
roj napisał/a:
zwykle przy takim kontakcie to jadący z tyłu przecina oponę tego z przodu a uszkodzenie przedniego skrzydła nie ma takiego znaczenia w wyścigu.
M, wyloguj się z konta roja!
roj napisał/a:
a Hami zjechał na pit stop do maclarena
Prawie jak byś przyszedł do pracy w dwa dni po tym jak się z niej zwolniłeś Hamilton mistrz, nawet Nicole Schecośtam parsknęła śmiechem w boksach roj - Nie 24 Mar, 2013
siema napisał/a:
roj napisał/a:
zwykle przy takim kontakcie to jadący z tyłu przecina oponę tego z przodu a uszkodzenie przedniego skrzydła nie ma takiego znaczenia w wyścigu.
w ten weekend kibicowałem Sąsiadowi, Kubicy i Alonso Anonymous - Nie 24 Mar, 2013
roj napisał/a:
siema napisał/a:
roj napisał/a:
w ten weekend kibicowałem Sąsiadowi, Kubicy i Alonso
Nie kibicuj mi w Poznaniu, OK?roj - Nie 24 Mar, 2013 dobra spinka w rb po wyścigu KarQ - Nie 24 Mar, 2013 Co konkretnie? Przelaczylem na skoki. Jaka kolejność?siema - Nie 24 Mar, 2013
roj napisał/a:
siema napisał/a:
roj napisał/a:
w ten weekend kibicowałem Sąsiadowi, Kubicy i Alonso
No ale gdzie tam wywęszyłeś spisek? Alonso chyba nawet nie dotknął opony Vettela. Przywalił, to przywalił, po co drążyć temat!
Całkiem dobry wyścig.Jakarti - Nie 24 Mar, 2013 chcialbym uslyszec rozmowy z obydwu zespolow
a Hamilton chyba podziekowal z gory Rosbergowi, podnoszac puchar i wskazujac na niego, nie?
o co chodzi z tymi oponami nowymi? Rozumiem, ze celowo szybciej sie zuzywaja zeby bylo wiecej PIT stopow?
"gowniarze" sie scigali a "tatusiowie" lapali za glowe roj - Nie 24 Mar, 2013
siema napisał/a:
No ale gdzie tam wywęszyłeś spisek? Alonso chyba nawet nie dotknął opony Vettela.
nigdzie, po prostu miał pecha, zwykle jak się zahacza skrzydłem bolid przed sobą to się przecina mu oponę, a tu akurat Vettel miał fart, Alonso pecha. gdzieś napisałem, że spisek?