Sprzedam/Kupie/ZakupyGrupowe - [Szukam auto] Temat - koncert życzeń
kaco_d - Wto 21 Maj, 2013
was79 napisał/a:
Kubeł i kiera budżetowo to 1kzł
2 kubły, kiera, naba, pasy + wszystkie perdoły mocujace w 1tys chyba nie ma szans a że nie ogarnę sam tego montażu dochodzi montaż was79 - Wto 21 Maj, 2013 a po co na początek martwić się pasażeremMarek23 - Wto 21 Maj, 2013 Clio zarezerwowane 5 min temu Co do pozycji to jest slaba, ale poza tym pod kazdym wzgledem takie auto miazdzy c2.wiec kazdy kto lubi lajtowe nie powinien miec dylematow.kaco_d - Wto 21 Maj, 2013
ilu biegowa jest skrzynia w sporcie II i III ? i jak to w trasie jedzie? jak pamiętam moją S3 to nawet na 6 biegu nie było rewelacji 3,5tys obr i jakieś 120km/hsiema - Czw 23 Maj, 2013
Wydech i tylny zderzak od wersji 182 (czyli Clio II ph3) ale one były od 2004 roku. O niczym to nie świadczy ale zapytaj o co kaman i dlaczego.was79 - Czw 23 Maj, 2013
kaco_d napisał/a:
ilu biegowa jest skrzynia w sporcie II i III ? i jak to w trasie jedzie? jak pamiętam moją S3 to nawet na 6 biegu nie było rewelacji 3,5tys obr i jakieś 120km/h
W III jest szóstka i w trasie jest dramat, nie pamiętam dokładnie, ale na 6 przy 130 km/h to jest coś koło 4 tys. obrotów. To nie jest auto na autostrady.
Cytat:
Wbrew powszechnym opiniom auto nie pali dużo jak na swoje osiągi, średnia w mieście to 10-11L przy dynamicznej jeździe
Jakarti - Czw 23 Maj, 2013
was79 napisał/a:
W III jest szóstka i w trasie jest dramat, nie pamiętam dokładnie, ale na 6 przy 130 km/h to jest coś koło 4 tys. obrotów. To nie jest auto na autostrady.
100% agree.
130 to jest juz taki naciągany max ekonomicznej jazdy. za to bardzo dobrze wypada jazada na 6 biegu przy ok 80 km/h
warto jeszcze dodać, że w wersji CUP vs RS jest jeszcze gorzej kaco_d - Czw 23 Maj, 2013
was79 napisał/a:
kaco_d napisał/a:
ilu biegowa jest skrzynia w sporcie II i III ? i jak to w trasie jedzie? jak pamiętam moją S3 to nawet na 6 biegu nie było rewelacji 3,5tys obr i jakieś 120km/h
Cytat:
Wbrew powszechnym opiniom auto nie pali dużo jak na swoje osiągi, średnia w mieście to 10-11L przy dynamicznej jeździe
fak siet... już jestem rozkojarzony, większość robię km w mieście max 1000 na miesiąc ale raz na 1-2miesiące w weekend klepne ok 600km Wrocław-śląsk i już sam nie wiem co lepsze Bart - Czw 23 Maj, 2013 długa skrzynia potęgą jest i basta kaco_d - Czw 23 Maj, 2013
Wydech i tylny zderzak od wersji 182 (czyli Clio II ph3) ale one były od 2004 roku. O niczym to nie świadczy ale zapytaj o co kaman i dlaczego.
siema jak wypada jazda w phII ? trasa / miasto ?Jakarti - Czw 23 Maj, 2013 ej...
jak Ty rozpatrujesz to w kwestii spalania to chyba to nie ma sensu.
jak jest kasa to Clio III.
jak jest na styk lub ni ma to Clio II.
naprawy w Clio III są po prostu droższe, a trzeba dodać, ze nie są to auta raczej bezawaryjne kaco_d - Czw 23 Maj, 2013
Jakarti napisał/a:
ej...
jak Ty rozpatrujesz to w kwestii spalania to chyba to nie ma sensu.
jak jest kasa to Clio III.
jak jest na styk lub ni ma to Clio II.
naprawy w Clio III są po prostu droższe, a trzeba dodać, ze nie są to auta raczej bezawaryjne
nie to nie kwestia spalania, wolę mieć banana na gębie jak wsiadam do auta niż czuć się jak stary dziad, tylko po S3 przy moim jeżdżeniu gdzie po mieście we Wro nie da się jeździć a w trasie co tu ukrywać była męczarnia
Jakari idę Twoją drogą tylko nie wiem czy najpierw C2 vts czy na grubo phIII a jak nie to phII i znów jakieś sprinty zalicze weekendowosiema - Czw 23 Maj, 2013