Bonczek - Pon 20 Paź, 2014 PiTT? Pierwsze egzemplarze już zjeżdżają
was79 - Pon 20 Paź, 2014 Zajebongo...a nie, żartowałem was79 - Pon 20 Paź, 2014 Aha zapomniałem vw jest najlepszy! Za przegląd po 2 latach zaplacilem 1kzł razem z serwisem klimy -wyszło taniej niż popierdółke nissanaPiTT - Pon 20 Paź, 2014 dziwny jakis ten passat, za duzo chromuwas79 - Pon 20 Paź, 2014 Mam wrażenie jakby go ktoś w maske walnął i się rozpłaszczyłBonczek - Pon 20 Paź, 2014 Wygląda jak taki stary dziadek, który przymyka oczy po prostu Anonymous - Pon 20 Paź, 2014 kurwa,ten to naprawde ocieka prestirzę !!!siema - Pon 20 Paź, 2014 Koszmarny jest ten Passat. Ucieleśnienie motoryzacyjnej nudy.Kenet - Wto 21 Paź, 2014 PiTT - Wto 21 Paź, 2014 opatrzy się i za chwile będzie kochany przez wszystkich Tomcat - Wto 21 Paź, 2014 Zazwyczaj było tak, że Passat 2 generacje wstecz stawał się wiesiowozem lub pojazdem wielozadaniowym dla ekip remontowych. Obecnie tą funkcję pełnił B5, czyli wychodzi na to że teraz na wieś emigrują B6 ?! Nawet w hajlajnie ?!kamil - Wto 21 Paź, 2014 Taka naturalna kolej rzeczy. Menago z miasta kupuje nowe BMW w salonie. Jeździ 3 lata -> po 3 latach sprzedaje aspirującemu ze średniego szczebla, takze miasto. Ten pyka tą furką przez kolejne 5 lat -> aspirujący już chciałby mieć coś nowszego żeby dalej pokazać, ze jest z midylklas i fura idzie do polski powiatowej do jakiegoś lokalnego przedsiębiorcy, ten pyka kolejne 3 lata -> Fura ciągle pozostaje gdzieś na prowincji w rękach pryszczatego małolata, BMW cieszy się wspaniałym wyglądem, super stanem, bezawaryjną/wypadkową historią i ma 170 k przebiegu
Oczywiście nie chciałem nikogo urazić z poza TOP 8 miast - to po prostu taka metaforasiema - Wto 21 Paź, 2014 Marek23 - Śro 22 Paź, 2014 Początek końca, jak z resztą powyżej. Bedzie jak z esp, kiedyś się już w pełni nie da odłączyć....
http://www.worldcarfans.c...ully-autonomous