r26rulez - Pią 07 Gru, 2007 11.7 wkoncu mgr socjologii a nie matematyki
heheBaRtO_206GT - Pią 07 Gru, 2007 na suchym sam powinienes robic jakies 6.5-6.6 do 100 i jakies 14.6 na 400 Anonymous - Pią 07 Gru, 2007 lachim calkiem zajebiscie. ja na mokrym mam wlasnie gdzies tyle co na cwiare na suchym
JANUSZ TO TY JESTES TEN SLYNNY DUPEK ZZA KRZAKA!!!
lubisz zespol krzak? A Krzaklewskiego?r26rulez - Pią 07 Gru, 2007 uu az tak kiepsko z trakcja??FreeMan - Pią 07 Gru, 2007 ladne czasu Michal, ale ten g-tech pokazuje zazwyczaj mocno optymistyczne czasy...
moze jak sie spotkamy i dzik bedzie mial swojego g-techa, to bedzie mozna Cie sprawdzic czym bardziej wiarygodnym.BaRtO_206GT - Pią 07 Gru, 2007 czy ja wiem czy bardziej wiarygodnym..? ziom sam wiesz jakie robiles czasy na tym gtechu a jakie ja a co pokazala ulica.. mozemy sie ustawic z Lachimem na ulicy i wtedy bedzie mozna zrobic jakies porownanie.strick - Pią 07 Gru, 2007 Barto ja poprostu myslałem ze chcecie sie porównac tym samym g-tech'em, a nie ze on jest miarodajny, bo jak kazdy podkresla nie saFreeMan - Pią 07 Gru, 2007 ja narazie niemoge... skrzynia dobrze sie czuje tylko do 4 tys obrotow.
Zamowilem wszystkie synchro, ale przyjda dopiero za 3 tygodnie.
Ziom ja nie chce tutaj wywolac jakiejs scysji, ale na czym opierasz swoja ocene? Na wyscigach ze mna kiedy non stop nie trafialem w biegi ?
strick napisał/a:
Barto ja poprostu myslałem ze chcecie sie porównac tym samym g-tech'em, a nie ze on jest miarodajny, bo jak kazdy podkresla nie sa
mamy porownanie na tym samym g-techustrick - Pią 07 Gru, 2007 Własnie o to mi chodziło, ale wysłowic dzis sie nie potrafie r26rulez - Sob 08 Gru, 2007
FreeMan napisał/a:
ladne czasu Michal, ale ten g-tech pokazuje zazwyczaj mocno optymistyczne czasy...
wlasnie wiem :{
FreeMan napisał/a:
moze jak sie spotkamy i dzik bedzie mial swojego g-techa, to bedzie mozna Cie sprawdzic czym bardziej wiarygodnym.
bardzo chetnie- tylko przydałby sie jakis bardziej ogarniety kierowca Janusz - Sob 08 Gru, 2007
JIMEK napisał/a:
JANUSZ TO TY JESTES TEN SLYNNY DUPEK ZZA KRZAKA!!!
Nie każdemu będzie się chciało wchodzić więc wkleje tu najciekawszy fragment z tematu dotyczącego prygotowania 106 rallye do rajdów:
"daj spokój z tym kiblem 8v i zrób swapa na 106S16.
Takim 8v 103 konie to kiedys nawiazywało sie walke z lanosami a teraz to nie ma z kim."
Czytając o forum odnosze wrażenie że to conajmniej ryzykowna teza kubas - Pon 10 Gru, 2007 hahaha forum sr.pl zeszlo lekko na psy... Pytanie do marcela dajesz rade tylko z lanosami czy malary tez objezdzasz swoim 8v ?:))strick - Pon 10 Gru, 2007 Dowalcie mu ktos tam, bo ja nie mam konta...kubas - Pon 10 Gru, 2007 eee tam po co niech zyje sobie w swoim malym swiecie...