szczerze mówiąc wolę ten kawałek wykonany przez Eminema:
martin.h - Śro 19 Sie, 2009 Nie mamy tematu, w którym prezentujemy mniej znanych/nieznanych artystów więc pozwolę sobie wrzucić to tutaj.
Atoms For Peace to młody polski zespół grający indie rocka choć bliżej im do muzyki grunge (k-mart wiem, że lubisz więc namawiam Cię do posłuchania). Chłopaki płyty jeszcze nie nagrali, ale kilkoma kawałkami mogą się pochwalić.
Atoms For Peace na MySpace -> http://www.myspace.com/atomsforpeace13Stacho - Śro 19 Sie, 2009 martin.h - Czw 20 Sie, 2009 Dionysos feat. The Kills - Old Child
Jakarti - Pią 21 Sie, 2009 pier dole, sciagam kominiare!!
move bitch!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
PiTT - Pią 21 Sie, 2009
Jakarti napisał/a:
pier dole, sciagam kominiare!!
move bitch!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
podobno przebój podczas tegorocznej pielgrzymki do Jasnej GóryAnonymous - Pią 21 Sie, 2009 For Jaka:
Michał - Pią 21 Sie, 2009 f tym dziale jest za malo roka ....
zmienmy to !!!Jakarti - Sob 22 Sie, 2009 Andre,
mistrz
kiedys z kolega w liceum wymyslilem takie powiedzenie, ze:
jest tyle fajnej muzyki, a my jej nie znamy..
i tutaj absolimą to pasuja Michał - Sob 22 Sie, 2009 jakoś nigdy nie słyszałem zeby kuba takiejk muzyki słuchał... HA !! LUZER !!!Anonymous - Sob 22 Sie, 2009 zobacz sobie onboard Kuby z wyrazowa: dla mnie mistrz gdybym wiedział to bym cały dzień w jego aucie siedział martin.h - Sob 22 Sie, 2009 Trochę starej, dobrej psychodelii:
The Beatles - Tomorrow Never Knows
Jakarti - Sob 22 Sie, 2009
AndreXSi napisał/a:
zobacz sobie onboard Kuby z wyrazowa: dla mnie mistrz gdybym wiedział to bym cały dzień w jego aucie siedział
to zbierzta sie chopaki i jakby nie dalo rady furami to transitem na lublę i robimy bibę !! PiTT - Nie 23 Sie, 2009 I'm On A Boat (ft. T-Pain)