To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

ICE - In Car Entertainment - ktory telefon

Autoholiczka - Śro 19 Wrz, 2012

IPhone zaliczył kąpiel w wannie, poszedł na samo dno. Miał problemy z dźwiękiem, ale już jest normalnie! :jupi:
Kenet - Śro 19 Wrz, 2012

Radzę zrobić backup i czekać na zgon :]
Autoholiczka - Śro 19 Wrz, 2012

Od tego zdarzenia minęło 48h, dlatego jestem dobrej myśli ;D
106 - Czw 20 Wrz, 2012

w zatrzymaniu dla firm przy abo 100 netto (1750 min i bez limitu do plusa i na stacjonarne) s3 za 1 pln umowa na 24mce.

w pozyskaniu nie ma juz tak dobrze ale chyba w bez limitu z 3gb netu przy abo ok 140-150 brutto tez jest za 1 pln.

Vlodarsky - Czw 20 Wrz, 2012

Mam nową ofertę. 150 brutto abonament - wszystko bez limitu i net 2giba i S3 za 399 brutto.
Zefciu to czekam :) Dzięki :)

zefir - Czw 20 Wrz, 2012

czekam na odpowiedz kumpla :faja:
PiTT - Czw 20 Wrz, 2012

Vlodarsky napisał/a:
Mam nową ofertę. 150 brutto abonament - wszystko bez limitu i net 2giba i S3 za 399 brutto.
Zefciu to czekam :) Dzięki :)

w tym układzie brałbym S3

rasta - Czw 20 Wrz, 2012

Panowie na huj beceleować ponad 100 pln miesięcznie przez kolejne dwa lata dla głupiego lansiarskiego smartfona. :crazy: Przecież to oczywiste jest, ze jak weźmie się umowę bez telefonu i kupi się ten telefon nawet na raty gdzieś tam, to wyjdzie w dłuższym rozrachunku znacznie taniej, a obciążenie miesięczne będzie znacznie mniejsze. Ponadto za rok znowu będzie można coś ugrać u operatora.
PiTT - Czw 20 Wrz, 2012

prosta kalkulacja
150x24 = 3600
+ 400 za fona = 4000

s3 mozna kupić za 2000

rozkladając 2000 na 24 m-ce = 83
czyli za 83zl masz abo bez limitów z netem 2gb
nie wychodzi najgorzej
chyba ze ktos nie potrzebuje takiego telefonu to pewnie ze sie opyla brac sam abo

Cytat:
Panowie na huj beceleować ponad 100 pln miesięcznie przez kolejne dwa lata dla głupiego lansiarskiego smartfona. :crazy: Przecież to oczywiste jest, ze jak weźmie się umowę bez telefonu i kupi się ten telefon nawet na raty gdzieś tam, to wyjdzie w dłuższym rozrachunku znacznie taniej, a obciążenie miesięczne będzie znacznie mniejsze. Ponadto za rok znowu będzie można coś ugrać u operatora.

stać mnie

Poza tym jest to wygodne, że załatwiam to nie wstając od biurka.

Cytat:
stać mnie
<-- to był żart.

A smartfona wcale nie chcę... ale interesuje się nim tylko po to, żeby nie być w tyle. Zwyczajnie chcę to poznać i się nauczyć "a nuż" mi się spodoba.

rasta - Czw 20 Wrz, 2012

To weź se tanią umowę i kup se Allegro SGS+ albo SGSII jak się spodoba to se pykniesz coś lepszego za rok. Po huj się pchać od razu w SGSIII i becelować jak frajer dwa lata. :crazy:

Wolę dostawać FV co miesiąc niż jednorazowo 2000 :/
rasta - Czw 20 Wrz, 2012

A kto każe brać od razu smartfona za 2K pln, S+ kupisz za mniej niż 1K pln i uwierz mi robi robotę. Ja qarwa tak miałem, wziąłem 2 lata temu super ofertę ze smartfonem (jak na tamte czasy naprawdę była dobra). Tylko po roku tak się pozmieniały stawki, że moja kobita na umowie bez tel. miała to samo co ja tylko płaciła 4x mniej miesięcznie. Więc się wyleczyłem i uważam, że nie ma co się z operatorem wiązać na 2 czy nawet 3 lata. Bo za rok znowu jakaś rewolucja będzie i to co teraz się wydaje super okaże się kupą, a ty dalej będziesz becelował jak ten frajer. No i trzeba brać pod uwagę, że coś z tel. w tym okresie może się stać i wtedy to już w ogóle wychodzi się na frajera. Teraz jak zmieniłem umowę to mam niebo lepsze warunki niż w sytuacji jak brałem umowę 2 lata temu i płacę 3x mniej niż płaciłem.
106 - Czw 20 Wrz, 2012

tym sposobem to i samochodow i elektroniki lepiej nie kupowac... bo za rok kupi
sie to taniej. zwiazesz sie umowa na rok, po 3 mcach sie cos zmieni i tez bedziesz
mial swiadomosc ze przeplacasz i ze "nowi maja lepiej".

rasta - Czw 20 Wrz, 2012

No bez jaj, mówimy tu o rachunki za rozmowy telefoniczne, no ale jak ktoś woli płacić za to samo 3x więcej tylko dla tego by mieć najnowszego Samsunga to już jego sprawa. Żeby chociaż jakaś przełomowa różnica była w porównaniu do poprzednich modeli, rozmawiać się będzie tak samo, aplikacje te sam, interfejs ten sam, gra, tańczy, śpwiewa, tylko loda nie robi. Dobra koniec, przedstawiłem swoje stanowisko.