To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

HydePark - Sciganie trochę inaczej :-)

Kenet - Pią 25 Wrz, 2015

Mnie wczoraj jebło 230V i też mam zakwasy ;D
EmerytRs2 - Pią 25 Wrz, 2015

Za to ja dziś odebrałem pakiet na Biegnij Warszawo 2015. W tym roku postarali się o ciekawy wzór koszulki :faja:
Cartoon - Pią 25 Wrz, 2015

chce ktoś?

EmerytRs2 - Nie 27 Wrz, 2015

jakie czasy po dzisiejszym maratonie.

Moj dzień też mega, po sutym weekendzie piatek-sobota..ozakrapiana,tłusta, obzarto, spalona. Dziś wyszedłem ruszyć brzuszysko, aż mnie bolało. 20 km na rowerze szybkim tępem. Jak zobaczyłem biegaczy to myśle sobie, za tydzien 10km, dawno Fabian nie biegałeś dłuższego dystansu. Ok, powrót do domu. Zmieniłem spodnie do biegania oraz koszulkę i dawaj...z marotończykami. Efekt Sieknąłem 25km z marszu :D . Nogi już se nasmarowałem i uzupełniam płyny :D .

and have a nice day... ;D

zefir - Nie 27 Wrz, 2015

Marek 3:46 i na fotkach zadowolony!
EmerytRs2 - Nie 27 Wrz, 2015

Gratki !!
holowałem typa od mostu Śląsko dąbrowskiego, który miał czas w zeszlym roku 3:15. Teraz miał przykurcze w kolanie, pociągnąłem go (sam się prawie zesrałem :D ), z zatrzymywaniem wbiegł i zrobił 3:13. Chłopaki motyla noga, jego rodzina zaprosiła mnie na obiad xD

Vlodarsky - Nie 27 Wrz, 2015

zefir, czemu mi tak powiedziałeś :-) 3:40 netto :-) i zadowolony bo dobiegłem. Nie miałem przygotowania dlatego się cieszyłem z mety bardzo. Poza tym to tylko 13 minut gorzej od rekordu.
Trasa super, przygotowanie super, pomidorowa po biegu mistrz. No i dostaliśmy pelerynki z polarowym podbiciem :-) a no i browar bezalko :-) fajny dzień - dużo radości.
gratuluję pozostałym

zefir - Nie 27 Wrz, 2015

Vlodarsky napisał/a:
zefir, czemu mi tak powiedziałeś :-) 3:40 netto :-) i zadowolony bo dobiegłem. Nie miałem przygotowania dlatego się cieszyłem z mety bardzo. Poza tym to tylko 13 minut gorzej od rekordu.
Trasa super, przygotowanie super, pomidorowa po biegu mistrz. No i dostaliśmy pelerynki z polarowym podbiciem :-) a no i browar bezalko :-) fajny dzień - dużo radości.
gratuluję pozostałym

Sorensen Marku, zle spojrzalem na wyniki :D

Gratulacje, widzialem ze nie biegales za duzo, ale super wynik, w taki wlasnie celuje na wiosne ;)

alphaOne - Pon 28 Wrz, 2015

chce ktoś może kod promocyjny do Endomondo Premium? dostalem mailem i nie mam co z tym zrobic
Vlodarsky - Pon 28 Wrz, 2015

tu już sami garminowcy chyba :)
Cartoon - Pon 28 Wrz, 2015

alphaOne napisał/a:
chce ktoś może kod promocyjny do Endomondo Premium? dostalem mailem i nie mam co z tym zrobic

rozumiem, że to jakiś kod na darmowy miesiąc premiuma?
jak nie ma chętnych, to ja mogę przygarnąć :)

zefir - Pon 28 Wrz, 2015

a propo Garmina, przymierzams sie do sprzedazy swojego Garmina 620 :)

Jest ktos zainteresowany, to zaprszam na PW, stan idealny z nowym paskiem.
Przyczyna jest prosta zmieniam na wyzszy model.

Kenet - Pon 28 Wrz, 2015

Jakby to był taki kod co pokazuje, że biegam nawet jak nie biegam to biere! ;D
Anonymous - Pon 28 Wrz, 2015

Za drobną zapłata moge cos nabiegać za Ciebie ;D
Cartoon - Nie 04 Paź, 2015

W sobotę startowałem w Runmagedonnie Classic Beskidy - udało mi się dotrwać do mety :)

Krótko i na temat - był to największy wysiłek fizyczny w moim życiu (a ostatnia godzina stanowiła równie duże wyzwanie dla psychiki).

Trasa miała 15 i wiodła głównie rzeką i po górach

Nie udało mi się pokonać tylko jednej przeszkody - 60 metrowej liny - palce nie wytrzymały i musiałem się puścić jakieś 5m przed jej końcem, żeby uniknąć niekontrolowanego upadku głową do wody. Na pocieszenie, tylko 30 osobom udało się przejść całą.

Skończyłem z czasem 3:45 - w generalce dało mi to 430 miejsce na 1100 startujących. Pokonały mnie 43 kobiety ;)
Niespełna 1k osób zakończyło poniżej 6h.

Najlepszy zrobił 2:07....

Wnioski:
- nie byłem przygotowany wytrzymałościowo na taki wysiłek (po 3h organizm odmówił posłuszeństwa)
- siłowo i sprawnościowo nie mam sobie nic do zarzucenia
- na debiut powinienem wybrać rekruta- z opinii uczestników ten bieg był trudniejszy niż niejeden hardcore, ze względu na ukształtowanie terenu... (Warszawskiego zimowego hardcora najlepszy pokonał w 1:54, więc czas zbliżony do tej edycji classica, mój czas dałby mi tam podobne miejsce co teraz)
- jestem mega szczęśliwy i dumny, że mi się udało

Pierwszy film, który się pojawił