O własnie sobie przyponniałem,jakaś navi na tel co by nie korzystała z netu ??Ktoś coś zna ?
Automapa - 7 dni za darmo do testow, jak sie spodoba mozna kupic, albo zostac piratem
Naviexpert - to samo
Naviexpert wymaga netu, on nie składuje map w fonie.bizon - Nie 11 Sie, 2013
PiTT napisał/a:
wrzucilem sobie na probe naviexperta, ale jeszcze nie testowalem
wizualnie slabiej wyglada nic Sygic... ale gdyby nie to ze na serio ma piekny intersejs to bym go wywalil w pizdziec, ani nie ma informacji o niewybudowanych autostradach, albo bezsensownie mowi zeby skrecic prosto w pole, kilka razy juz sie na Sygicu zawiodlem
najlepiej chyba Automapa sie sprawdzala
Navi google w sumie chwile testowalem i nie mam zdania
w Naviexpercie fajne jest to ze ma na biezaco info o korkach i pewnie dlatego kazala Wam jechac bocznymi drogami... sam jestem ciekaw co jest warta
Wizualnie zdecydowanie słabiej, ale nic co widziałem nie ma podejścia do Sygica w tym zakresie.
Sygic w Polsce sprawdza się przeciętnie, słabo z aktualizacjami. Za granicą za to jeździło mi się na nim świetnie.
Navi goglowe ewoluuje, ale jakoś nie potrafi mnie przekonać.
Automapy jakoś nie lubię, nigdy nie potrafiłem sie do niej przekonać, to już wolę Google.
Pamiętam, że w testach Naviexpert bił konkurencję, dlatego go zresztą kiedyś kupiłem i już tak zostało. Na stronę wizualną pomaga wyłączenie w niej kolorowania natężenia ruchu. Jest wtedy czytelniej. No i faktycznie reaguje na to co się dzieje na drodze. Jak teraz jechaliśmy to kilka razy dostawaliśmy komunikat: Sytuacja na drodze przed tobą uległa zmianie. Przeliczam trasę. - czy coś takiego. W każdym razie, jeśli chodzi o skuteczność, to dla mnie jest mistrzem świata. Wygoda użytkowania też zajebista, odpalasz, mówisz: hotel ibis kraków, klikasz 2 razy palcem i jedziesz. Właśnie przy okazji zainstalowałem najnowszą wersję i czyżby się zmienił interfejs?M - Nie 11 Sie, 2013 W cywilizowanych krajach jest siec autostrad i dr. ekspresowych ktorymi mozna sie sprawnie poruszac. W polsce jak zwykle wszystko stoi na glowie, zwykla droga krajowa 7 jest dwa razy szybsza od autostrady a2, a najszybsze są objazdy po krzokach, tyle wygrać.PiTT - Nie 11 Sie, 2013 dla mnie szokiem jest szybkosc budowy autostrad w Chorwacji, z roku na rok coraz dluzsze odcinki, tunele przez skaly potrafili zrobic i to na czas a u nas? jeden tunel zalany, inny grozi zawaleniem a przy okazji budynki groza zawaleniem
drogi... albo kladzione na ceracie, albo takie ze mozna butami ugniatac... koorwa Panowie, jesli dla kogos to jest normalne i w jakis sposob usprawiedliwia takie sytuacje to chyba zyjemy w innych swiatach... M - Nie 11 Sie, 2013 Ogolnie budowa drog bardzo przyspieszyla przed euro, tylko wszystko zamarło po i tak zostało. Coś tam się jeszcze dzieje ale ztcw z a1 wycofał się następny wykonawca po tym irlandzkim.
Wcale bym sie nie obrazil jesli polska bylaby kiedys taka chorwacja jesli chodzi o porzadek w infrastrukturze.Barejka - Nie 11 Sie, 2013 M, nie obraz sie, ale tak bylo od lat dziury doly kolejki przed bramkami i tak bedzie nadal a poruszyles temat bo musiales sie niezle wkoorwic stojac w korku M - Nie 11 Sie, 2013 Nie Barnej, rok temu jechalem autostrada od torunia na pomorze i z powrotem i bylem mega zadowolony, nawet pochwalilem na forum ten rzad, teraz mialem nadzieje ze bedzie tak samo tylko dalej i "nie udali sie" niestety.GeKo - Nie 11 Sie, 2013 Ja wczoraj na bramkach przed Wrocławiem 40min w kolejce Bonczek - Nie 11 Sie, 2013 Sygic jest świetny i działa offline - po Niemczech jak zła nas przeprowadziła do samutkiej Holandi prawie budzik - Nie 11 Sie, 2013
Czesio napisał/a:
Gdynia centrum to samo.
Pierdolisz głupoty - tyle w tym temacie...bizon - Nie 11 Sie, 2013
Bonczek napisał/a:
Sygic jest świetny i działa offline - po Niemczech jak zła nas przeprowadziła do samutkiej Holandi prawie
Sprawdzony w Niemczech, Włoszech, Luksemburgu, Holandii, Austrii. Jeździło się zajebiście, z kierowaniem do małych parkingów włącznie. W Polsce - wręcz przeciwnie M - Pon 12 Sie, 2013 http://m.biznes.pl/czarne...6,1,1,news.htmlBonczek - Pon 12 Sie, 2013 Lewandowski to ten co tyle bramek wpakował?
Sorry nie interesuje się ani piłką ani polityką.Kenet - Pon 12 Sie, 2013 Tamten to Lewandowicz M - Pon 12 Sie, 2013 Lewandowitz