To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

HydePark - O wszystkim i o niczym

BaRtO_206GT - Pon 10 Gru, 2007

nie wiem tak naprawde co ten post na sr.pl mial oznaczac ale napisal go Kivi a to nie jest jakis zoltodziub ktory zainteresowal sie dlubaniem fur jak obejrzal F&F.. A co do watku z lanosem to lanos Kiviego wciagnalby 106 Marcela nosem..
BaRtO_206GT - Pon 10 Gru, 2007

FreeMan napisał/a:
Ziom ja nie chce tutaj wywolac jakiejs scysji, ale na czym opierasz swoja ocene? Na wyscigach ze mna kiedy non stop nie trafialem w biegi ?

Ziom a kilka dni wczesniej pod sinusem...? jak byl Lukasz, Rudello, Jimek, Grzech.. Wszystkie biegi Ci wchodzily i odjezdzalem Ci na 3-cim biegu..

KonradMK - Pon 10 Gru, 2007

hehehe wal go w ryj!
CHRZANEK - Pon 10 Gru, 2007

RedKivi
Forum Killer
Pochwał: 7

No i jak ja mam to interpretować ?? ?? ??

Vlodarsky - Pon 10 Gru, 2007

CHRZANEK napisał/a:
No i jak ja mam to interpretować

zaćpał ?

Stacho - Wto 11 Gru, 2007

Pytanie raczje kieruje do posiadaczy 106
Istniała wersja 106 xsi1.8 16V - 136 koni ?
Wyposarzenie ma dość pogate - elektryka , welurowa tapicerka !

ORTOGRAFIA !!!!!!

Pytanie raczej kieruje do posiadaczy 106
Istniała wersja 106 xsi 1.8 16V - 136 koni?
WYPOSAŻENIE ma dość BOGATE - elektryka, welurowa tapicerka!

plz...

szymlorek - Wto 11 Gru, 2007

Istaniała wersja XSI ale nie SXI, a już tymbardziej nie z 1.8 pod maską, ale ja sie tam nie znam, zaczekaj aż się saxo albo inna mądra głowa wypowie...
Misiek_lbn - Wto 11 Gru, 2007

to chyba silnik z jednej z wersji xsary VTS...

No ja nie mam pojęcia mój brat świętej pamięci sprowadził z Belgi taką wersje podobnież jakaś limitowana.
Z silnikiem 1.8 16V 136 koni
na obecną chwile jeździ pugiem jego dziewczyna samochód w super stanie !

szymlorek - Wto 11 Gru, 2007

Otwórz maske zrób zdjęcia, chyba każdy tu zebrany chciałby zobaczyć ten wynalazek :) )
qbus - Wto 11 Gru, 2007

XSi... 1.4 takie jak moje czyli w zaleznosci od zrodel od 90 do 100 KM i 1.6 8v takie jak w 106 rallye...

szymlorek napisał/a:
Otwórz maske zrób zdjęcia, chyba każdy tu zebrany chciałby zobaczyć ten wynalazek :) )

Nie jest to zależne odemnie mój brat nie żyje prawie rok a jego dziewczyne widuje rzadko ale jeźeli będe miał okazje to zrobie zdjęcie.

CHRZANEK - Wto 11 Gru, 2007

Stachu: z fabryki to coś takiego nigdy nie wyjechało...
Jeżeli by sie okazało że w tym aucie jest swap na silnik 1,8 (ale w xsarze VTS ten silnik miał 112KM) to była by to nie lada ciekawostka...

Dopóki nie zobacze fotek to nie uwierze ;)

No ja też nie wierze ale tak jak napisałem samochód został sprowadzony z belgi jeździłem nim to bardzo super odejście ! Niedwano mój brat cioteczny powiedział mi że własnie w tym 106 xsi siedzi 1.8 16V 136 koni to mu powiedziałem że takich nie było a on powiedział że mój brat Cioteczny sprowadził limitowaną wersje jakąś więc sam nie wiem musze spotkać jego dziewczyne i zrobić fotke silnika !
Anonymous - Wto 11 Gru, 2007

.....

no i juz.

rozumiem ze jak jest fajnie to komus to przeszkadza/wkurwia. tak juz chyba jest.

takze od dzisiaj do listy modow mojego auta dochodzi fala wykonana cienkim kluczem od nadkola do nadkola. jak troche przetarlem to bylo lepiej ale auto jest brudne i nie jestem w stanie ocenic jak bardzo bedzie to widac po jakims tam ratowanie polerowaniem. pierdolony pleps.