HH.ORG na Torze - Karting - VI el. xx kwietnia 2009 ???
Bad-i - ¦ro 04 Mar, 2009 1. Marcel
2. pP
3.FreeMan
4. anjas
5. Bad-i (oficjalnie przyznaje sie ze w ta niedziele bede tam trenowal )OSKAR - ¦ro 04 Mar, 2009 1. Marcel
2. pP
3.FreeMan
4. anjas
5. Bad-i (oficjalnie przyznaje sie ze w ta niedziele bede tam trenowal )
6. Oskar - Będę o ile normalnie wrócimy ze Sztokholmu Anonymous - Czw 12 Mar, 2009 laski PRZYPOMINAM OSKAR - Czw 12 Mar, 2009 malo cos nas a to juz tuz tuz pP - Czw 12 Mar, 2009 ej nasz pimpie weĽmiesz mnie w sensie??OSKAR - Czw 12 Mar, 2009
pP napisał/a:
ej nasz pimpie weĽmiesz mnie w sensie??
To znaczy o co ci chodzi??pP - Czw 12 Mar, 2009 w sensie na pasażera bym chciał do kogo¶..OSKAR - Czw 12 Mar, 2009 w sensie przeciez wiesz ze nie ma problemu pP - Czw 12 Mar, 2009 w sensie PW anjas - Nie 15 Mar, 2009 Kto dzi¶ będzie?Bad-i - Nie 15 Mar, 2009 Nie wiem skad macie informacje ze Imola ma byc zamknieta. Wczoraj bylem i pytalem obsluge (podobno byla taka plotka), powiedzieli ze toru nie zamykaja.
Dodam jeszcze jedno co mnie zalamalo. Na urodzinach młodego była jego 11 letnia siostra ktora pierwszy raz w zyciu jezdzila kartem. Na najlepszym okrazeniu dolozyla mi 2 sekundy , a na tej dlugiej prostej uciekala mi na pol jej dlugosci. Tzn wyjezdzalismy razem i w momencie kiedy ona juz robiła lewy nawrot ja byłem dopiero w połowie Michał - Nie 15 Mar, 2009
Cytat:
Dodam jeszcze jedno co mnie zalamalo. Na urodzinach młodego była jego 11 letnia siostra ktora pierwszy raz w zyciu jezdzila kartem. Na najlepszym okrazeniu dolozyla mi 2 sekundy , a na tej dlugiej prostej uciekala mi na pol jej dlugosci. Tzn wyjezdzalismy razem i w momencie kiedy ona juz robiła lewy nawrot ja byłem dopiero w połowie
i ty chcesz startować w rajdach ... M - Nie 15 Mar, 2009 Badi chyba jestes troszke ciezszy od 11sto latkiRudello - Nie 15 Mar, 2009 To jezdzimy dzisiaj??pP - Nie 15 Mar, 2009 a nie jutro?? Panowie jutro ma być eleminacja ...