fajnie to musi jeździć. Proponuję kupić, pomalować na żółto i dać Jakartiemu na urodziny!polll - Śro 03 Sty, 2007 swietne jest to punto taaaaaakie niepozorne hehe
punto kinder niespodzianka saxorulez - Śro 03 Sty, 2007 skilowałem takie kiedyśpolll - Śro 03 Sty, 2007 ale seryjne 1.6 16v chyba nie da rady ?Niemy - Śro 03 Sty, 2007 mi sie wydaje ze da rade
fajnie to musi jeździć. Proponuję kupić, pomalować na żółto i dać Jakartiemu na urodziny!
nie mam nic przeciwko i macie sporo czasu bo urodzinki dopiero pod koneic listopada
- HGT podobno ... jest szybsze od GT.. ale nie moje saxorulez - Śro 03 Sty, 2007
polll napisał/a:
ale seryjne 1.6 16v chyba nie da rady ?
nie wiem jak seryjne.. wiem ze z zatrzymanego bez problemów mu odjechałem.Loko - Śro 03 Sty, 2007 Pamiętaci ebiałę evo które ktoś tu wklejał Piękne było co nie?
No to tak wyglądało wcześniej
Tu link do ogłoszenia
http://www.autotrader.pl/....asp#bigpictureNiemy - Śro 03 Sty, 2007 cos z fotami nie tegesLoko - Śro 03 Sty, 2007 naprawione saxorulez - Śro 03 Sty, 2007 drugie foto nie banglaLoko - Śro 03 Sty, 2007 Kurczak, to teraz już nei wiem czemu, u mnie widać obie foty.
I jeszcze w ogłoszeniu pisze że to evo 9, a na przykąłd sterowanie nawiewów jest z ósemki.saxorulez - Śro 03 Sty, 2007 teraz to i ja widzę ob.. a skad wiadomo że to ta sama fura?