Tak jak Kenet wspomniał, sytuacja z Malezji pokazała kondycje formuły na dzień dzisiejszy...Bernie wprowadził wielkie pieniądze do tego sportu, ale uczynił z niego produkt, a idea sportu gdzieś się chyba zagubiła.
Vettel jest żałosny, wątpię żeby nie znał taktyki zespołu, po prostu zwyczajnie ją zignorował. Przepraszanie Marka kiedy zgarnie się jego 25pkt to jakaś parodia. Nie wiem co można lubić w RBR, team dla sezonowych fanów f1 pum - Nie 24 Mar, 2013 Vettel sretel... Kimi! Miniac - Nie 24 Mar, 2013
pum napisał/a:
Vettel sretel... Kimi!
DOKŁADNIE!
Anonymous - Pią 05 Kwi, 2013 The Superhero IceMan!
CHRZANEK - Sob 13 Kwi, 2013 No i piękne ustawienie do wyścigu.
Z pierwszego placu - szympans
Z drugiego - IceMan
Z trzeciego - Fernando
Redbulowcy gdzieś daleko.
Vetel w środku stawki, a Webber z ostatniego...
Dzieje sie Bad-i - Nie 21 Kwi, 2013 Jak takie dwa tłumoki mogą komentować F1.
Podniecaja się oponami Alonso a nie zauważyli ze DRS się nie zamykaFreeMan - Nie 21 Kwi, 2013
Bad-i napisał/a:
Jak takie dwa tłumoki mogą komentować F1.
Podniecaja się oponami Alonso a nie zauważyli ze DRS się nie zamyka
Dokładnie . Ostatnio jak Hamilton pomylił team podczas pitstopu to zauważyli to po 3 powtorce.
EhhhGaydek - Nie 21 Kwi, 2013 A teraz stwierdzili, że Webber wyprzedził Kimiego... roj - Nie 21 Kwi, 2013 są beznadziejni, to fakt
ale tak mnie wkurwia fart vettela
każdy ma zawsze jakiś problem "losowy" kilka razy w sezonie tylko nie on. a nawet jak ma to wychodzi z tego tak, że nie traci punktów Vlodarsky - Nie 21 Kwi, 2013 Ja praktycznie usnąłem... chyba ten tor mnie tak wynudził.martin.h - Nie 21 Kwi, 2013 Końcówka była świetna, walka Webbera z Hamiltonem i Alonso z Perezem mistrzowska WuRC - Nie 21 Kwi, 2013
Gaydek napisał/a:
A teraz stwierdzili, że Webber wyprzedził Kimiego...
Ekrany mają niewielkie, mogli nie zauważyć
martin.h - Pon 22 Kwi, 2013 Ja yebie, ale prowizorka Gaydek - Pon 22 Kwi, 2013 To ja mam lepsze warunki w chacie niż oni w Polsacie?
PS. Nie czuję, że rymuję...roj - Sob 25 Maj, 2013 kwalifikacje póki co bardzo ciekawe, trochę deszczu i jest walka od początku do końca a nie wyjazd na jedno kółko i oszczędzanie opon