KarQ - Nie 19 Gru, 2010 http://www.klubfotografiiprasowej.pl/ kfp?PiTT - Nie 19 Gru, 2010 hahahahahahaahahh
o ja yebie, już awantury
nie ma to jak wirtulane kłótnie
dziwne że w "realu" emocje stygną i są odbierane jako żart Gaydek - Nie 19 Gru, 2010 Obawiam się, że jakakolwiek dyskusja, czy to w sieci, czy w realu nie doprowadzi do niczego dobrego. Jego musi być na górze i ch*j .Franek - Nie 19 Gru, 2010
Gaydek napisał/a:
Obawiam się, że jakakolwiek dyskusja, czy to w sieci, czy w realu nie doprowadzi do niczego dobrego. Jego musi być na górze i ch*j .
Powiedziałem - żadnych komentarzy pod moim adresem sobie nie życzę. Więc odpierdol się ode mnie.
I sory chłopaki za burdel w tym temacie, ale Gaydkowi już chyba się mylą fora na których pisze.Gaydek - Nie 19 Gru, 2010 dzik - Śro 22 Gru, 2010 http://wiadomosci.onet.pl...,wiadomosc.html
LOL
Wiem ze cytuje niepoprawy portal ale mam nadzieje ze cytatow nie falszuja.
Wiec prezia trzeba pytac o poprawnosc interpretacji jego slow.M - Śro 22 Gru, 2010 Już myślałem że nie JarekPiTT - Śro 22 Gru, 2010 precz z komuną i PO
nie ma dnia żeby na głównej portali nie pojawił się ten typ
media chyba celowo go promują, tak jak z Kononowiczem, gdzie pojawia się idiota tam od razy oglądalność wzrasta
a poza tematem
piękną rzecz wkleił Grek na FB
KonradMK - Czw 23 Gru, 2010 durne argumenty. w sumie historii też nie warto uczyć bo to już było więc po co wydawać kasę na coś czego już nie ma?M - Czw 23 Gru, 2010 Koleś z tego filmiku jest nieźle je.bnięty, ale może tylko dla mnie - pewnie są tacy którzy przyznają że to spoko koleśPiTT - Czw 23 Gru, 2010
KonradMK napisał/a:
durne argumenty. w sumie historii też nie warto uczyć bo to już było więc po co wydawać kasę na coś czego już nie ma?
dla mnie początek niszczy
zatrudnianie kapelanów w niektórych instytucjach jest dosyć zabawneM - Czw 23 Gru, 2010
PiTT napisał/a:
KonradMK napisał/a:
durne argumenty. w sumie historii też nie warto uczyć bo to już było więc po co wydawać kasę na coś czego już nie ma?
dla mnie początek niszczy
zatrudnianie kapelanów w niektórych instytucjach jest dosyć zabawne