Marek23 - Pon 14 Lis, 2011 Na którym oesie i w którym momencie jest niby to takie hardcorowe spadanie z podbiciami?Koto - Pon 14 Lis, 2011 Dzisiaj się przejadę to dam znac później co i jak.qbica - Pon 14 Lis, 2011
Marek23 napisał/a:
Na którym oesie i w którym momencie jest niby to takie hardcorowe spadanie z podbiciami?
sam koniec na dobce do mostka, ale jak tam bedzie meta to luz, ale i tak jest tam pare szybkich parti w lesie w dół qbus - Pon 14 Lis, 2011 Oes nr 2 fragmentami był wykorzystany podczas Wisły 08 jako prolog, partia szutrowa była wtedy dojazdówką, tak przy okazji to sporo tego szutru tam... 30-40% odcinka?Koto - Pon 14 Lis, 2011 Początek to takie połączenie prologów z 2007 i 2008. Szutru nie ma tak dużo, w lesie jest mocno zbity i dośc przyczepny, dopiero po wyjeździe jest bardziej ziemna droga ale tylko kawałek. Za to końcówka tego odcinka jest sroga, wąsko, kręto i stromo w dół ziober - Pon 14 Lis, 2011 Lista zgłoszeń:
Polecam, mam już parę asów w rękawie Mick - Pon 14 Lis, 2011
GeKo napisał/a:
Zapomniałeś o 52
nie kibicuje oszustom martin.h - Pon 14 Lis, 2011
Koto napisał/a:
martin.h napisał/a:
GeKo, jedziesz na oglądarę?
Polecam, mam już parę asów w rękawie
Ja wpadam obowiązkowo, tym bardziej, że startuje Stec i Maciejewski w "potworze" pum - Pon 14 Lis, 2011 Marek nagraj onboardy kufa!qbica - Wto 15 Lis, 2011
Koto napisał/a:
martin.h napisał/a:
GeKo, jedziesz na oglądarę?
Polecam, mam już parę asów w rękawie
to sypnij tymi asami mniej więcej GeKo - Wto 15 Lis, 2011