Stf - Nie 04 Paź, 2015 good job. szkoda tych 5m bylby komplet ale i tak jak na 1 raz mega grubasnie!bizon - Pon 05 Paź, 2015 dobra robota!zefir - Pon 05 Paź, 2015 zajebista sprawa, zajebiscie trudny byl ten runmagedon plus sensowny dystans
Gratulacje!Cartoon - Pią 09 Paź, 2015
Janusz - Pią 09 Paź, 2015 po pierwsze zwiększ MASĘ myślałem ze to ja jestem chudy
ale tak serio, to gratki... generalnie podobają mi się te runmagedony, chętnie bym wziął w czymś takim udział, niestety bieganie mnie totalnie nie kręci, wiec nie ma jak zrobić kondychy na bieg kilku/kilkunastu km Cartoon - Pią 09 Paź, 2015
Janusz napisał/a:
po pierwsze zwiększ MASĘ myślałem ze to ja jestem chudy
Ja tam zacząłem od rzeźby... i na niej skończyłem Anonymous - Pią 09 Paź, 2015 Masa idealna na biegacza.Foty zajebiste!!Vlodarsky - Pon 12 Paź, 2015 +1
A ja z Wiktorem w sobotę biegłem sztafetę 6km+6km w Kampinosie. Organizowana przez Grupę Biegową Łomianki. Wiktor biegł pierwszy i na metę wbiegł na 5tej pozycji. Ja wystartowałem z przeczuciem, że Ci przed Wiktorem sà już nie do ruszenia. No i fakt... trzy pierwsze pary to tempo 3:40 chyba bo tak znikali, że szok. Mi udało się dogonić czwartą osobę i uciec na tyle, że finalnie zajęliśmy czwarte miejsce, a za nami długo nic nasze tempo to 4 chyba z jakimś niedużym haczykiem u Wiktora i 4:16 u mnie. Szybciej się nie dało. Piach na trasie bardzo męczył.Jakarti - Pon 12 Paź, 2015 Vlodarsky,
ło karwa
krok od podium na jakimkolwiek biegowym evencie to piękna sprawa
gratulacje dla obu sprinterów!!zefir - Pon 12 Paź, 2015 Gratulacje , zajebisty wynik!PGmaster - Pon 12 Paź, 2015 Mistrz ta pierwsza fota!Cartoon - Pon 12 Paź, 2015 Była ekipa z bikelife - zrobili na imprezie ponad 14k zdjęć można kupić sztukę za 9pln, albo pakiet wszystkich z Tobą za 45bizon - Śro 14 Paź, 2015 Cartoon, foty super Vlodarsky, gratulacje wyniku i tempa rasta - Śro 14 Paź, 2015 Żona kumpla przebiegła ostatnio maraton w 3:09 dobry to czas, bo się nie znam? zefir - Śro 14 Paź, 2015 Opór dobry jak na kobiete amatora