To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

Sprzedam/Kupie/ZakupyGrupowe - [Szukam auto] Temat - koncert życzeń

Anonymous - Pią 24 Maj, 2013

Merc wpadł mi do głowy bo ,tak jak Ci mówiłem,wybieramy sie w tym roku (ja z synem) ponownie do Albani ,kraju w którym jakies 70% aut to merce.I teraz wyobraż sobie taką sytuacje-dwóch kolesi,niekoniecznie wyglądających jak ojciec i syn przyjezdza do tradycyjnego,patriarchalnego i troche dzikiego kraju w czerwonym Citroenie C1 ;D

A tak na powaznie wiem ze pomysł jest średnio racjonalny dlatego sie łamie i zastanawiam jak sobie ten pomysł wybić z głowy

Michał - Sob 25 Maj, 2013

Rabi - z ciebie to taki troche wheeler-czesław-dealer ;)
ile już miałeś takich strupów ?? 326 ?? 768??
zanabądź coś raz a porządnie ;)

Anonymous - Sob 25 Maj, 2013

Sie odezwał własciciel wypasionych karbioletów ;D
Barejka - Sob 25 Maj, 2013

rabarbar, :rotfl: :rotfl: monczyk mlodego pokolenia :rotfl:

Michał - Sob 25 Maj, 2013

rabarbar napisał/a:
Sie odezwał własciciel wypasionych karbioletów ;D

no rejczel !

Rasputin - Sob 25 Maj, 2013

Bareja :lol2:
anjas - Sob 25 Maj, 2013

rabarbar napisał/a:
ybieramy sie w tym roku (ja z synem) ponownie do Albani

obawiam się, że wyjazd może nie dojść do skutku:
http://nonsensopedia.wikia.com/wiki/Albania

Anonymous - Sob 25 Maj, 2013

to pojedziemy tylko do Kosowa i Macedoni
PiTT - Sob 25 Maj, 2013

rabi, nie słuchaj pedalstwa, które motoryzacji uczyli się z garażu swojej mamy :D
taki mecenas to klasa, tyle tylko żeby nie był w stanie rozkładu...
jak jest zdrowa sztuka to doskonale wiesz że pojeździ jeszcze drugie tyle bez zająknięcia ;)

Michał napisał/a:
Rabi - z ciebie to taki troche wheeler-czesław-dealer ;)
ile już miałeś takich strupów ?? 326 ?? 768??
zanabądź coś raz a porządnie ;)

czyli co? porządnie rozumiem że nowe na gwarancji bo każde "nowoczesne" auto po gwarancji jest loterią... myślę że właśnie mniej zaskoczy taki stary merc niż np. nowa mazda ;)

dla przykładu:
mazda - wymieniona turbina na gwarancji
lex - wymieniony filtr cząstek stałych na gwarancji

gdyby nie gwarancja to bym się wkoorwił :D

Michał - Nie 26 Maj, 2013

:rotfl: :rotfl: :rotfl:
M - Nie 26 Maj, 2013

:lol2:
dzik - Nie 26 Maj, 2013

Jakarti napisał/a:

a Dzik to czyta i rwie sobie włosy z głowy ! :D
widzę, że mam podobną nogę jak Siemaszko

WAZNA UWAGA
C2 wcale nie pali duzo mniej. to kwestia max 2 litrow i wtedy trzeba juz odpuscic szalenstwa :)

Heheh, jak kupiłem swojego RS'a to były licytacja na KRC ile powinin palić, 10-12,15 w mieście. Był zakład o to że nie zejdę poniżej 7l jadać na spot do Łomży. Cały spot piłem gratis ;D

Jak ktoś mówi o wynikach po programie z fastchipa to wszystko wyjaśnia, niestety programy są przelane tam gdzie to nie ma sensu, puszczenie czarnych bąków przy jeździe w zakresie 2-3krpn nie świadczy o ekonomii.

Clio III RS też tanio nie pojeździ, nie pamiętam dokładnie ale 6-kta była chyba krótsza niż 5-tka w II-ce czyli ponad 3krpm przy 100.

pcs - Pon 27 Maj, 2013

jak mialem naderwane poduchy silnika i jezdzilem na megalajcie przez tydzien to po wawie mialem srednia ponizej 7 litrow. Clio to byl przekozak.
MoRToN - Pon 27 Maj, 2013

Mo rekord 5,2 albo 5,4 nie pamietam. Trasa Waw-Lublin bez wyprzedzania cały czas za laweto 90-100 km/h ;]
Kamill - Pon 27 Maj, 2013

MoRToN napisał/a:
Mo rekord 5,2 albo 5,4 nie pamietam. Trasa Waw-Lublin bez wyprzedzania cały czas za laweto 90-100 km/h ;]

Mój rekord Ryki - Warszawa(węzeł Marsa) 50min seicentem. Az się wentylator włączył na swiatłach :rotfl: