Sprzedam/Kupie/ZakupyGrupowe - [Szukam auto] Temat - koncert życzeń
Anonymous - Pią 24 Maj, 2013 Merc wpadł mi do głowy bo ,tak jak Ci mówiłem,wybieramy sie w tym roku (ja z synem) ponownie do Albani ,kraju w którym jakies 70% aut to merce.I teraz wyobraż sobie taką sytuacje-dwóch kolesi,niekoniecznie wyglądających jak ojciec i syn przyjezdza do tradycyjnego,patriarchalnego i troche dzikiego kraju w czerwonym Citroenie C1
A tak na powaznie wiem ze pomysł jest średnio racjonalny dlatego sie łamie i zastanawiam jak sobie ten pomysł wybić z głowyMichał - Sob 25 Maj, 2013 Rabi - z ciebie to taki troche wheeler-czesław-dealer
ile już miałeś takich strupów ?? 326 ?? 768??
zanabądź coś raz a porządnie Anonymous - Sob 25 Maj, 2013 Sie odezwał własciciel wypasionych karbioletów Barejka - Sob 25 Maj, 2013 rabarbar, monczyk mlodego pokolenia Michał - Sob 25 Maj, 2013
rabarbar napisał/a:
Sie odezwał własciciel wypasionych karbioletów
no rejczel !Rasputin - Sob 25 Maj, 2013 Barejaanjas - Sob 25 Maj, 2013
rabarbar napisał/a:
ybieramy sie w tym roku (ja z synem) ponownie do Albani
obawiam się, że wyjazd może nie dojść do skutku:
http://nonsensopedia.wikia.com/wiki/AlbaniaAnonymous - Sob 25 Maj, 2013 to pojedziemy tylko do Kosowa i MacedoniPiTT - Sob 25 Maj, 2013 rabi, nie słuchaj pedalstwa, które motoryzacji uczyli się z garażu swojej mamy
taki mecenas to klasa, tyle tylko żeby nie był w stanie rozkładu...
jak jest zdrowa sztuka to doskonale wiesz że pojeździ jeszcze drugie tyle bez zająknięcia
Michał napisał/a:
Rabi - z ciebie to taki troche wheeler-czesław-dealer
ile już miałeś takich strupów ?? 326 ?? 768??
zanabądź coś raz a porządnie
czyli co? porządnie rozumiem że nowe na gwarancji bo każde "nowoczesne" auto po gwarancji jest loterią... myślę że właśnie mniej zaskoczy taki stary merc niż np. nowa mazda
dla przykładu:
mazda - wymieniona turbina na gwarancji
lex - wymieniony filtr cząstek stałych na gwarancji
gdyby nie gwarancja to bym się wkoorwił Michał - Nie 26 Maj, 2013 M - Nie 26 Maj, 2013 dzik - Nie 26 Maj, 2013
Jakarti napisał/a:
a Dzik to czyta i rwie sobie włosy z głowy !
widzę, że mam podobną nogę jak Siemaszko
WAZNA UWAGA
C2 wcale nie pali duzo mniej. to kwestia max 2 litrow i wtedy trzeba juz odpuscic szalenstwa
Heheh, jak kupiłem swojego RS'a to były licytacja na KRC ile powinin palić, 10-12,15 w mieście. Był zakład o to że nie zejdę poniżej 7l jadać na spot do Łomży. Cały spot piłem gratis
Jak ktoś mówi o wynikach po programie z fastchipa to wszystko wyjaśnia, niestety programy są przelane tam gdzie to nie ma sensu, puszczenie czarnych bąków przy jeździe w zakresie 2-3krpn nie świadczy o ekonomii.
Clio III RS też tanio nie pojeździ, nie pamiętam dokładnie ale 6-kta była chyba krótsza niż 5-tka w II-ce czyli ponad 3krpm przy 100.pcs - Pon 27 Maj, 2013 jak mialem naderwane poduchy silnika i jezdzilem na megalajcie przez tydzien to po wawie mialem srednia ponizej 7 litrow. Clio to byl przekozak.MoRToN - Pon 27 Maj, 2013 Mo rekord 5,2 albo 5,4 nie pamietam. Trasa Waw-Lublin bez wyprzedzania cały czas za laweto 90-100 km/h ;]Kamill - Pon 27 Maj, 2013
MoRToN napisał/a:
Mo rekord 5,2 albo 5,4 nie pamietam. Trasa Waw-Lublin bez wyprzedzania cały czas za laweto 90-100 km/h ;]
Mój rekord Ryki - Warszawa(węzeł Marsa) 50min seicentem. Az się wentylator włączył na swiatłach