kamil,
przeciez tak jest z kazdym nowym autem, telefonem itd.
kazdy chce byc pierwszy jakby to koorwa mialo jakies znaczenie
ale jak widac.. dla niektorych ma
Tym bardziej że pierwsze wypusty mają najwięcej fuckupów Kamill - Pią 24 Paź, 2014 michool_vt - Pią 24 Paź, 2014 Kamill, przeca CRV to van a nie suv/terenowka michool_vt - Pią 24 Paź, 2014
Marek23 napisał/a:
kamil, a nie chciał byś Skody?
ja bym chciał ale ni ma w skłodzie silnika ktore sie nadaje do miasta Marek23 - Pią 24 Paź, 2014 a jaki ma byc do miasta? sa male benzynowce...PiTT - Pią 24 Paź, 2014 skoro 1.2 tsi nie nadaje sie do miasta to chyba zaczynamy wchodzic w dyskusje o hybrydach Tomcat - Pią 24 Paź, 2014
A ja sie zawsze zastanawiałem jak to jest, że na giełdzie w Poznaniu części do nowych furek są tydzień po premierze...was79 - Pią 24 Paź, 2014
Kamill napisał/a:
[youtube]zepsutahąda[/youtube]
Ładne jajca płacisz za 4x4 a tu dupa.PiTT - Pią 24 Paź, 2014 nowy mondziak ma calkiem atrakcyjne ceny jak patrzylem w cennik
wersja titanium z najmocniejsza benzyna kosztuje mniej niz passat w sredniej wersji ze slabsza bena...
wybor fur na rynku jest na serio spory, kazdy znajdzie cos dla siebieKamill - Pią 24 Paź, 2014
was79 napisał/a:
Kamill napisał/a:
[youtube]zepsutahąda[/youtube]
Ładne jajca płacisz za 4x4 a tu dupa.
No kurde, dopłata też pewnie nie jest mała, a jak ktoś chce 4x4 to musi brać topowe wersje silnikowe bo w słabszych zazwyczaj tylko 2wd.
Oszustwo i tyle was79 - Pią 24 Paź, 2014 Przyszedł kumpel - fanatyk hądy (jego accord 2.0 pali 6 litrów w mieście, za serwis w aso płacił ostatnio 230 zł ) i powiedział to nie możliwe. Hąda by tak nie zrobiła! ukradli tablice, obrażajo polakow, katolików, smoleńsk!
Ja mu wierze michool_vt - Pią 24 Paź, 2014
Marek23 napisał/a:
a jaki ma byc do miasta? sa male benzynowce...
skoda vw juz chyba nie ma silnika bez turbokompresorpo60tysremont, po głowie chodzi mi nowy civic 1,8 benzin
ale chyba nie potrzebuje auta, tylko jak PiTT lubie sobie poprzeglądać katalogi Janusz - Pią 24 Paź, 2014 Nie wiem jak najnowszy mondziak, ale poprzednią nówką zrobiłem trochę kilometrów, i to naprawdę sie tym świetnie jeździ... dobrze sie prowadzi a w środku nie ma prawie różnicy w głośności czy sie jedzie 140 km/h czy 190km/h. Dobry dupowóz kosmita - Pią 24 Paź, 2014 Tylko prestidż nie ten co w pasku Niemy - Pią 24 Paź, 2014
Tomcat napisał/a:
A ja sie zawsze zastanawiałem jak to jest, że na giełdzie w Poznaniu części do nowych furek są tydzień po premierze...
kiedyś na giełdzie w Gliwicach widziałem przednie lampy z Magane, które jeszcze nie miało swojej premiery
handlarzyki mają takie dojścia, że rozbierają i sprzedają na części egzemplarze testowe, te które oficjalnie uległy kasacji