PiTT - Pon 12 Sie, 2013 ciekaw jestem kiedy ktorys z politykow wybuchnie i powie publicznie "a chooj wam w dupe!"
M - Wto 13 Sie, 2013 anjas - Wto 13 Sie, 2013
"Pociąg przypchany przez starrrą polską lokomotywę..." skandal.
Jak ktoś chce zgrywac dziennikarza to mógłby odrobić lekcję i przynajmniej spróbować dowiedzieć się dlaczego tak jest. I co to była za "platforma" pomiędzy pendolino a starrrą polską lokomotywą
Dla mnie ten film jest kolejnym przykładem kompletnego braku obiektywizmu RepublikaTV. W pogoni za sensacją, niczym Fakt.M - Wto 13 Sie, 2013
Faktycznie, nie podlizywał się nowakowi, musi być PISIOREMAnonymous - Wto 13 Sie, 2013
M napisał/a:
:rotfl:
Faktycznie, nie podlizywał się nowakowi, musi być PISIOREM
M, z ciekawości zapytam. Czy przesłuchałeś dokładnie tą nagraną rozmowę Tuska?M - Wto 13 Sie, 2013
AleX napisał/a:
M napisał/a:
M, z ciekawości zapytam. Czy przesłuchałeś dokładnie tą nagraną rozmowę Tuska?
Jaką taśmę?
tfu rozmowe
Chodzi o to że jest tam jakas gownoaferta ze premier niby costam powiedzial?
Bardziej piłem do sortowania mediow w stylu Niesioła.Anonymous - Wto 13 Sie, 2013
M napisał/a:
AleX napisał/a:
M napisał/a:
Jaką taśmę?
tfu rozmowe
Bardziej piłem do sortowania mediow w stylu Niesioła.
M - Wto 13 Sie, 2013
AleX napisał/a:
M napisał/a:
AleX napisał/a:
M napisał/a:
Jaką taśmę?
tfu rozmowe
Bardziej piłem do sortowania mediow w stylu Niesioła.
anjas - Wto 13 Sie, 2013
M napisał/a:
Maciek, czasem mam wrażenie, że masz klapki na oczach. Czy ja gdzieś napisałem o pisiorach albo innych srorach? Odniosłem się tylko do wklejonego przez Ciebie filmiku, który ma tyle wspólnego z obiektywizmem co kanał informacyjny korei płn.
Nie chodzi też o podlizywanie się Nowakowi czy innemu politykowi. Ale jeśli ktoś chce być dziennikarzem to niech punktuje celnie a nie pierdoli o tym, że pendolino zostało przypchane przez starą lokomotywę, bo to akurat sensacja dla przeciętnego czytelnika Faktu. Chyba, że Republika TV celuje w taką grupę odbiorców, to OK. Nie czepiam się, no może poza jednym szczegółem - powinni napisać, że pendolino przypchała LOKOMOTYWA GROZY!dzik - Wto 13 Sie, 2013 Poziom żenujący, szczególnie że "reporter" stara się też zrzucić na Nowaka odpowidzialność za błędy Boeinga
Pendolino nie mają homologacji więc nie mogą się samodzielnie poruszać. To chyba pierwsza sztuka która przyjechała z tego zamówienia i ona będzie testowna by uzyskać homologację.M - Wto 13 Sie, 2013 dzik - Wto 13 Sie, 2013 M oczywiście nie podejmuje trudnego tematu M - Wto 13 Sie, 2013
anjas napisał/a:
Maciek, czasem mam wrażenie, że masz klapki na oczach. Czy ja gdzieś napisałem o pisiorach albo innych srorach? Odniosłem się tylko do wklejonego przez Ciebie filmiku, który ma tyle wspólnego z obiektywizmem co kanał informacyjny korei płn.
Wiadomo że ten redaktor jest bezczelny ale czy nie widzisz doniesień że polska kolej leży i kwiczy a nowak się lansuje przy nowym pendolino z którego zakupu za chwilę będzie afera korupcyjna? Nie widzisz że ten minister to taki nikodem dyzma?M - Wto 13 Sie, 2013 I jeszcze sie tak zastanawiam, po co robić fetę z holowanym pociągiem skoro można mu zrobić homologację i dopiero wtedy się pochwalić
, chyba słupki lecą na łeb na szyję i potrzeba "sukcesu" na miarę dreamlinera.
Żal.planjas - Wto 13 Sie, 2013
M napisał/a:
Wiadomo że ten redaktor jest bezczelny ale czy nie widzisz doniesień że polska kolej leży i kwiczy
Kolej leży od 70 lat. Ale mam nadzieję, że kiedyś wstanie i teraz może być ten moment, że zacznie się podnosić z kolan.
Zobacz co się tam działo i jakie wałki obecny zarząd ścina:
http://serwisy.gazetapraw...-pieniadze.html
z którego zakupu za chwilę będzie afera korupcyjna?
dlaczego tak sądzisz? Jeśli masz jakieś informacje to zgłoś je do prokuratury.
Ja nie ma pojęcia w jakim trybie i kto wybrał te a nie inne składy, ale nigdy polska kolej nie miała takich pociągów... Poza LUX-Torpedą, która śmigała przed wojną.
Ale zamiast cieszyć się, że coś się poprawia najlepiej zjechać, pomówić, wyśmiać. A potem najlepiej narzekać, że wszystko jest źle i Polska jest gorsza niż Kamerun.