Stacho - Wto 11 Gru, 2007 Nie gadaj że Ci ktoś samochód porysował kubas - Wto 11 Gru, 2007 uuuuuuuuuuuuuu to bardzo nie fajnie mam nadzieje ze dasz rade po polerowaniu... komus przeszkadzalo zazdroscil fajnej fury jakas menda pewnie co jezdzi jakims pasciem....FreeMan - Wto 11 Gru, 2007 uuu Jimi ,masakra... niestety zawsze znajdzie sie ktos ,komu akurat bedzie np. takie mini przeszkadzalo... nie zawsze fizycznie moze przeszkadzac, czasem psychicznie.... przykro mi... wspolczuje.CHRZANEK - Wto 11 Gru, 2007 Nie owijając w bawełne chuj jakiś zrobił głupi kawał...
Szkoda bo piękny lakier masz Jim na swoim MINI Stacho - Wto 11 Gru, 2007 Mi pod blokiem też Clio ktoś lekko porysował :\ na drzwiach nie dużo ale jest
sąsiad sprowadził BMW 7 najnowsze i na drugi dzien miał od początku do końca ryse i penisa narysowanego na tylnej klapie...
Polska... PiTT - Wto 11 Gru, 2007 Lipa z tą rysą Jimi :{
może da się ładnie spolerować i nie będzie śladu
Stachu, nie macie parkingów u siebie?
nie kumam Twojego sąsiada, kupuje najnowszą 7 i żydzi na parking?
co innego jak Ci jakiś penis przyrysuje auto na parkingu pod sklepem albo na mieście, ale zostawiać drogą furę pod blokiem można nazwać głupotąAnonymous - Wto 11 Gru, 2007 nie chce zaczac sie martwic zanim nie zobacze po ratowaniu. podobno niezle da sie ratowac. staram sie nie gotowac ale.. eh.. dobra nie mysle o tymStacho - Wto 11 Gru, 2007 Pitt to głupia sprawa ja np szukam jakiegoś garażu blaszaka bo wynajmują po 60zł na miesiąc a sąsiad przyjechał pod blok zostawił i o 23 wyszedł z domu pojechać zostawić samochód do znajomego i juz to miał wcześniej 5 lat temu jak sprowadził Frontere to mu w koło porysowali a mojemu tacie Oktavie w biały dzien porysował pewien kolo ale to tata go złapał i mu przetłumaczył co i jak są różnego typu ludzie niestety
Ja trzymam pod blokiem bo za parking gościo chce 14zł za nocke więc lekka przesadaszymlorek - Wto 11 Gru, 2007 14zł za noc i nie masz tańszych opcji wykupienia np na cały miesiąć? To macie jedne z najdrozszych parkingów strzeżonych w kraju. U mnie 120zł miesięcznie pozwala spać spokojnie )
Jimi zlapać tylko takiego jebaniutkiego dziada co miniaka porysował i mu ten klucz w *%&# wsadzić...Stacho - Wto 11 Gru, 2007 szymlorek gośco otwierając parking myślał że całe osiedle będzie tam parkowało wykupił teren 100m dł. 50m szer. i z czego parkuje tam 15 samochodów tylko i porobił takie ceny zeby miał jakiś zysk najczęsciej to tam parkują na noc kierowcy TiRówanjas - Wto 11 Gru, 2007 shit, nigdy nie zrozumiem takiego zachowania. Naprawdę szkoda miniaka. Mam nadzieję, że da się przypastować tak, że nie będzie śladu.Stacho - Wto 11 Gru, 2007 Chyba zeby próbować tymi całymi kredkami do lakierów chociaż nigdy ich nie stosowałem widziałem tez jakieś pasty koloryzujące do pasowania..
Ale wydaje mi się że to pic na wode !PiTT - Wto 11 Gru, 2007 dobry lakiernik powinien ogarną nawet głębokie rysy
miejmy nadzieję, że to tylko lekko zarysowana jedna warstwaJakarti - Wto 11 Gru, 2007 Jimuniu.. bedzie dobrze..
nie martw sie - przezyles dacha to i nad rysa przejdziemy do porzadku dziennego
naprawi sie i bedzie znowu pieknie!k-mart - Śro 12 Gru, 2007 mialem juz pare takich przygod:
porysowane samochody, przebite opony, urwane lusterka, ulamane anteny z zalamaniem na dachu i to wszystko w CH...