To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

ICE - In Car Entertainment - ktory telefon

PiTT - Czw 20 Wrz, 2012

Yarko napisał/a:
PiTT napisał/a:
- nie sprzedasz samochodu (chociaż wyjątkiem jest moje saxo )

ja sprzedałem dwa :faja:

cicho być! :lol2:

siema - Czw 20 Wrz, 2012

PiTT napisał/a:
Yarko napisał/a:
PiTT napisał/a:
- nie sprzedasz samochodu (chociaż wyjątkiem jest moje saxo )

ja sprzedałem dwa :faja:

cicho być! :lol2:

Kłamie, jednego nawet tu nie ogłaszał :rotfl:

GeKo - Czw 20 Wrz, 2012

Ja zawsze biorę przedłużenie umowy na 12 miesięcy bez telefonu a telefony od PiTTa :rotfl:
A tak serio to wychodzi taniej w rozrachunku. Sam abonament a telefon z allegro, po roku zawsze sie coś zmienia w dół. a przy abo na 24miechy po roku już widzisz ile przepłacasz względem aktualnych ofert.

Michał - Czw 20 Wrz, 2012

Tak czytam raściaka i kurde , ma racje ...
To żeś mi teraz wbił gwoździa ...
Muszę się zastanowić nad umową na 12m

was79 - Sob 22 Wrz, 2012

Pytanie do ekspertów. Co tak zżera pamięć. Pacjent wildfire s. Wszystkie aplikacje na karcie, wiadomosci wyczyszczone, a i tak po defragmentacji zostało 33,6/150MB
Niemy - Sob 22 Wrz, 2012

ja też mam pytanie eksperckie: pacjent to Xperiam Arc, jak zrzucam zdjęcia na kompa to mają rozmiar 3x5cm i ważą 25kb. Ustawienia rozdzielczości na tel. sprawdzałem i zmieniałem wiele razy, wyczyściłem też kartę, bo myślałem, że to mała ilość miejsca, też nic .
Jestem koniem

GeKo - Sob 22 Wrz, 2012

was79, wczyść TEMP, choć nie wiem czy w Androidzie coś takiego jest.
rasta - Sob 22 Wrz, 2012

Zrób Format C: ;D
was79 - Sob 22 Wrz, 2012

Wyczyscilem dodalo to az 0.6MB xD
GeKo - Sob 22 Wrz, 2012

Głupie pytanie, programy masz na karcie a zainstalowane na pamięci urządzenia czy również na karcie robiłeś instalkę. Sprawdź sobie gdzie zapisują się zdjęcia.
was79 - Sob 22 Wrz, 2012

Programy wyyebane menadzerem na karte. Przynajmniej te ktore on widzi. Zdjecia na karcie. Kurde co z tymi 120MB?
Cartoon - Pon 24 Wrz, 2012

Janusz napisał/a:
dobra, a ja mam inne pytanie, mam teraz orange na karte i interesowałaby mnie jakas fajna oferta z netem + minuty do wszystkich w cenie do 40 zł miesiecznie :) bez telefonu oczywiscie, da sie coś ogarnąć ??

Nowe plany taryfowe dostępne od dnia dzisiejszego ;)

http://www.orange.pl/kid,...ti,article.html

50pln, umowa na 12m, 200 minut do wszystkich sieci, przez 4 miesiące do orange za free, 0,5gb transferu, po abonamencie 29gr za minutę i 20gr za smsa

za 70pln rozmowy no limit i 2gb transferu ;)

106 - Pon 24 Wrz, 2012

Cartoon napisał/a:
Janusz napisał/a:
dobra, a ja mam inne pytanie, mam teraz orange na karte i interesowałaby mnie jakas fajna oferta z netem + minuty do wszystkich w cenie do 40 zł miesiecznie :) bez telefonu oczywiscie, da sie coś ogarnąć ??

Nowe plany taryfowe dostępne od dnia dzisiejszego ;)

http://www.orange.pl/kid,...ti,article.html

50pln, umowa na 12m, 200 minut do wszystkich sieci, przez 4 miesiące do orange za free, 0,5gb transferu, po abonamencie 29gr za minutę i 20gr za smsa

to przejdz do plusa - za 39,90 - 275 min wszyscy + za 10 pln 300 MB netu nonstop

PiTT - Pon 24 Wrz, 2012

w porównaniu do oferty Playa, szału nie ma :)
Konrad - Wto 02 Paź, 2012

Pany
Przyszedł czas wymienić spicę na coś nowszego, więc jako biedak bez ajfona szukam telefonu do 500zł rozważam Defy, Desire Z.
Z samsunga nic ciekawego w oczy mi się nie rzuciło (galaxy s za te pieniadze są strasznie zniszczone)

Jakieś wrażenia z użytkowania powyższych/porównywalnych?

wymagania:
android jak najnowszy
ekran min 3.7"
ze wszystkimi papierami

Kilka osób tutaj ogarnia telefony, więc co ciekawego można jeszcze w tych pieniądzach kupić?
Może ktoś ma coś do sprzedania? :rotfl: