To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

HydePark - Sciganie trochę inaczej :-)

Vlodarsky - Czw 15 Paź, 2015

Chyba słaby bo rodowita polka - Wanjiru Ruth, która biega treningowo raz w tygodniu 5km miała ostatnio 2:29. I też jest amatorką. I co najważniejsze też się nie znam :)
zefir - Czw 15 Paź, 2015

:rotfl: :rotfl: :rotfl:
Kamill - Czw 19 Lis, 2015

http://www.szuranie.pl/dajemy-sie-oszukiwac/
zefir - Czw 19 Lis, 2015

Temat mega wałkowany od roku,
ukraincy i czarni (bo to nie tylko Kenia), ktorzy jezdza i robia wyniki co tydzien, 3 starty w tyg etc

NIe wiem czemu organizatorzy zapraszaja tych ludzi, choc czescie manager ich obsadza - bo napewno nie sprowadza to fejmu na impreze. Dla mnie temat nie zrozumiały, na szczescie mnie nie dotyczy hehehe. Ale bym sie opór wkurwiał gdybym mógł się liczyc w pierwszej 5 i przegrywał z takimi pajacami na dopalaczach :D

Anonymous - Czw 19 Lis, 2015

Powinni wprowadzic obligatoryjne badanie na wszystkich wiekszych imprezach biegowych.Przykładowo w tym roku w maratonie wrocławskim biegło tylko 2 lub 3 czarnych bo zapowiedzieli wczesniej ze bedzie badanie,w poprzednich latach zdarzało sie ze było ich 10.
zefir - Pią 20 Lis, 2015

Koszt badan to podobno 15-20k zł, wg mnie nie jest to dużo żeby zrobic porządek z tym badziewiem. Tyle ze dla wielu organizacji ciągle liczy sie pogoń za wynikami i czasem, że moga sie pochwalic ze mieli takie rekordy etc...
Cartoon - Śro 25 Lis, 2015

Kupiłem sobie

i postanowiłem dotrzeć do 10 kroku w każdym ćwiczeniu ;)

Póki co, przy pierwszych próbach, przeszedłem przez pierwsze 3 kroki we wszystkich ćwiczeniach i lecę dalej ;) Lekko nie jest

Streszczenie książki na jednym jpg ;) -->
http://x3.cdn03.imgwykop....Ioqqm4v6SUo.jpg
Żeby przejść do kolejnego kroku trzeba zaliczyć "progression" z tabelek pod zdjęciami

Polecam :)

Alexxx - Śro 25 Lis, 2015

W zeszłym roku się tym katowałem ;) Dobra lektura i dobre efekty :)
Cartoon - Śro 25 Lis, 2015

Byłem przekonany, że moim "poziomem otwarcia" będzie jakiś 6-7 krok w każdym ćwiczeniu - teraz nie jestem już tego taki pewien ;)
zefir - Czw 26 Lis, 2015

apropo takich rzeczy polecam portal darebee.com :)
Cartoon - Czw 26 Lis, 2015

zefir napisał/a:
apropo takich rzeczy polecam portal darebee.com :)

dobre to - zapisuję sobie

bob.dsk - Czw 26 Lis, 2015

Wczoraj była konferencja Ironman Gdynia, trasa bardzo ciekawa ale sporo trudniejsza niż rok temu. Ktoś się zapisuje na połówkę ? xD

Zapisy 1 grudnia 18:00, 2500 miejsc które pewnie rozejdą się bardzo szybko. Ja się piszę :jupi:

http://www.ironmangdynia.pl/

zefir - Czw 26 Lis, 2015

Ehh triathlon spoko, ale nienawidzę pływać :D
Alexxx - Czw 26 Lis, 2015

Lista Startowa to z zeszłego roku została? Bo widzę już parę osób znajomych zapisanych na IRONMAN 70.3.

Bartek, trenowałeś kiedyś z Huminem? To jest człowiek-koń-pociągowy o_O

anjas - Czw 26 Lis, 2015

bob.dsk napisał/a:
Ktoś się zapisuje na połówkę ?

Iron man nie dla mnie, ale połówkę zawsze możemy zrobić