Sprzedam/Kupie/ZakupyGrupowe - [Szukam auto] Temat - koncert życzeń
Bart - Pon 27 Maj, 2013 wyścigi słoików w ich "sejczętach" M - Pon 27 Maj, 2013 Czekamy kto napisze 4,9 !!!
(ja wiem kto )kaco_d - Pon 27 Maj, 2013 http://m.otomoto.pl/C28204570
ktoś z Warszawy zna/widział/moze sie wypowiedzieć?
z info gość mówi ze cos tam do wymiany przy zderzaku albo caly...podobno jak pisał przez weekend miały oglądać go 2 osoby,po czym widze ze sie nie sprzedał a cena spadła o 900zl
po przeczytaniu 123str clio Jakariego - chce go:)kosmita - Pon 27 Maj, 2013
kaco_d napisał/a:
cena spadła o 900zl
w kwietniu stało za 29 000 zł, szybko tracą na wartości te renuarykoma600 - Pon 27 Maj, 2013 Też się dziwie że jeszcze jest bo drugi raz wystawiakaco_d - Pon 27 Maj, 2013 z Wrocławia był rs za 29tys taki jak ten tylko na ciemnym kole http://m.otomoto.pl/C27549656
i nawet nie zdarzylem zobaczyć tak szybko poszedł:/
a ten z linku juz tez długo sie sprzedaje.koma600 - Pon 27 Maj, 2013 Hmmm ciekawe dlaczegoJakarti - Pon 27 Maj, 2013
kosmita napisał/a:
w kwietniu stało za 29 000 zł, szybko tracą na wartości te renuary
koma600 napisał/a:
Też się dziwie że jeszcze jest bo drugi raz wystawia
wszystko sie zgadza.
sprzedawał się jak juz szukałem swojego. ale okreslilem swoje potrzeby zupelnie inaczej i skreslilem na samym poczatku.
prawda jest taka kaco
1. prosisz o VIN (jesli nie ma nic co by go dyskwalifikowało to pkt 2)
2. umawiasz sie od razu w zaufanym warsztacie lub w aso w wwie. mysle, ze sa co najmniej dwa godne polecenia. w jednym mamy ludzi, którzy pomoga.
jak 1 i 2 jest ok to kupujesz.
kupowanie kilkuletniego Clio w kazdy inny sposob jest po prostu głupie
znajac zycie to na start wejda wszystkie plyny
jesli przebieg jest prawdziwy to powinien miec zrobiony rozrzad przy 80-100k max.
przy naszych drogach w zawiasie tez bedzie cos do zrobienia pewnie. mowie to po przejechaniu 60k w czarnym RSie po calkiem niezlych, warszawskich drogach
+ ubezpieczenie
na start szykowałbym dodatkowe 5-7k zeby miec spokoj. ale moge sie dopyerdalac
przejechaniu 60k w czarnym RSie po calkiem niezlych, warszawskich drogach
yhm, i po niezłych brwinowskich was79 - Pon 27 Maj, 2013 Sprzedałeś francuskiego strucla i jeszcze się wymądrzaszJakarti - Pon 27 Maj, 2013
Anjas napisał/a:
yhm, i po niezłych brwinowskich
Andrzejek,
ta dojazdowka do Brwinowa wzdłuz torow to masakra
aaa i zapomnialem, ze przeciez po 1 ułezu caly zawias został wymieniony bo sie wysypal anjas - Pon 27 Maj, 2013
Jakarti napisał/a:
Andrzejek,
ta dojazdowka do Brwinowa wzdłuz torow to masakra
to też miałem na myśli, ale jest jeszcze kilka rarytasów drogowych w okolicyJakarti - Pon 27 Maj, 2013 nom,
wszedzie dziury czyhaja.. a pozniej mowisz: wpadlem Mrozu - Pon 27 Maj, 2013
M napisał/a:
Czekamy kto napisze 4,9 !!!
(ja wiem kto )
trasa, nie przekroczone 80km/h Niemy - Pon 27 Maj, 2013