A ja sie zawsze zastanawiałem jak to jest, że na giełdzie w Poznaniu części do nowych furek są tydzień po premierze...
kiedyś na giełdzie w Gliwicach widziałem przednie lampy z Magane, które jeszcze nie miało swojej premiery
handlarzyki mają takie dojścia, że rozbierają i sprzedają na części egzemplarze testowe, te które oficjalnie uległy kasacji
Albo pobierają odrzuty z produkcji, a wiadomo że duża część podzespołów robiona jest w PL.B-Rey - Sob 25 Paź, 2014
Cytat:
kiedyś na giełdzie w Gliwicach widziałem przednie lampy z Magane, które jeszcze nie miało swojej premiery
W styczniu tego roku widziałem tam już zderzak z nowego 308 kamil - Pon 27 Paź, 2014 tia, też już tą historie słyszałem. Tylko to było o Volvo xc90. ciekawe czy to prawda z tym, ze z 60 fur testują bez numerów, potem na kasacje. oki w to wierzę, ale i co ? Zapraszają później na plac polaczków i mówią im: zutylizujcie części, zaróbcie sobie ? Gotti - Pon 27 Paź, 2014 Nie, sprzedawane są w pakietach, bez takich elementów jak: silniki, skrzynie, zawieszenia, poduszki i elektronika. Buda też zostaje. Zostaje blacharka, wnętrze, lampy, pas przedni z chłodnicami etc.Niemy - Pon 27 Paź, 2014 ja słyszałem co innego. Fury po testach są rozbierane i lądują w kontenerze z przeznaczeniem do utylizacji, tylko że nikt ich tam później nie ewidencjonuje i nie liczy Kamill - Pią 31 Paź, 2014 Dynamic Drive BMW - steruje stabilizatorami w zakręcie, tutaj przykład działania na postoju.
https://www.youtube.com/w...detailpage#t=63Bonczek - Pią 31 Paź, 2014 Wow, ale technologia.
W bardzo staaaaaaarych autach, napięcie staba regulowało się linką na drążku.Kamill - Pią 31 Paź, 2014
Bonczek napisał/a:
Wow, ale technologia.
W bardzo staaaaaaarych autach, napięcie staba regulowało się linką na drążku.
Jak się dłużej zastanowisz to może zrozumiesz (a może i nie) różnicę.Bonczek - Pią 31 Paź, 2014 Nie, jednak nie zrozumiE.Kamill - Pią 31 Paź, 2014 Nie poddawaj się tak łatwo, może plakat w sypialni Cię zainspiruje Bonczek - Pią 31 Paź, 2014 Co Ty mówisz Kamil - 328 w e36 i mieszkanie na Wilanowie o rozmiarze rozsądnego domu dałoby mi przepustkę do świata normalnych. Ja pozostaję debilem na etacie, z 40m w kredycie. Dlatego komentuje z ukrycia - i niech tak pozostanie.B-Rey - Pią 31 Paź, 2014 Takie cuś mniej awaryjne od ABC w Mercach? Podejrzewam, że to nie ma podejścia do ABC jeżeli chodzi o komfort i szybkość działania.Bonczek - Pią 31 Paź, 2014 MBC ponoć jeszcze lepsze Kamill - Pią 31 Paź, 2014
Bonczek napisał/a:
Co Ty mówisz Kamil - 328 w e36 i mieszkanie na Wilanowie o rozmiarze rozsądnego domu dałoby mi przepustkę do świata normalnych. Ja pozostaję debilem na etacie, z 40m w kredycie. Dlatego komentuje z ukrycia - i niech tak pozostanie.
Teraz to i ja nie rozumiem, zastanowię się w czasie spaceru wokół mieszkania, wracam za 30min.Bonczek - Pią 31 Paź, 2014 Tylko oberzjyj dokładnie te ferki i amg stojące w polu.