To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

HydePark - Dyskusje gospodarczo/polityczno/obyczajowe

GeKo - Wto 13 Sie, 2013

Wszystko się zgadza tylko
Czy to Pendolino to prototyp czy ten który jest używany w innych krajach
Jeśli te które jeżdżą od lat to o jakiej homologacji mowa. Posiada w innych krajach UE to i u nas powinien mieć.

Jak to prototyp to tak jak najbardziej mogli sobie to przyciągnąć, to normalna praktyka, widziałem ostatnio kilka takich prezentacji Alstomu ich produktów i zawsze pchał je inny skład.

M napisał/a:
Nie widzisz że ten minister to taki nikodem dyzma?

Jak dwie krople wody :D

Zawsze mi się z Wilhelmim kojarzł Nowak

M - Wto 13 Sie, 2013

Pożyjemy zobaczymy, imho nic na kolei się nie zmieni do czasu gdy wpuścimy na tory konkurencję, będzie cały czas źle i byle jak. JA w obiecanki cacanki nie wierzę zwyczajnie.
Całe pkp bym rozwiązał w pizdu, to samo z lotem.

faldzip - Wto 13 Sie, 2013

M napisał/a:
Obrazek

M napisał/a:
Osmieszyc i wykpic :)

anjas - Wto 13 Sie, 2013

GeKo napisał/a:
Jeśli te które jeżdżą od lat to o jakiej homologacji mowa. Posiada w innych krajach UE to i u nas powinien mieć.

mowa o homologacji, która pozwala jeździć po Polskich torach. To takie narodowe i patriotyczne, powinno się podobać :)
Chamskie włoskie pendolino klęka przed POLSKIM PANEM prosząc o homologacje na jazdę po polskich torach! :D

M napisał/a:
Całe pkp bym rozwiązał w pizdu, to samo z lotem.

Yhm, i to na pewno poprawi konkurencyjność o którą się upomniałeś w poprzednim zdaniu :)

Kenet - Wto 13 Sie, 2013

M napisał/a:
po co robić fetę z holowanym pociągiem skoro można mu zrobić homologację i dopiero wtedy się pochwalić

Ten film to żena, ale to zdanie +100. Nie nauczyli się widać na Dreamlinerze, żeby nie robić takich szopek bo może się odbić czkawką. Co to jest za news dla mnie, że kraj kupił pociąg i on do nas przyjechał... :jupi: :wall: :wall: :wall: Czekałem jeszcze tylko na relację online z jakiegoś railradar24 żeby widzieć gdzie jest pociąg na trasie.

Mnie to osobiście wk...wia, bo jak chciałem pociągiem pojechać do Poznania po auto to bez przesiadki bilety dla 2óch osób - 250 zł. No sorry...

M - Wto 13 Sie, 2013

Będzie będzie, i nie będziemy dopłacać z własnych kieszeni do jebanych związków zawodowych i pozatrudnianych całych rodzin nierobów.
M - Wto 13 Sie, 2013

Kenet napisał/a:
M napisał/a:
po co robić fetę z holowanym pociągiem skoro można mu zrobić homologację i dopiero wtedy się pochwalić

Ten film to żena, ale to zdanie +100. Nie nauczyli się widać na Dreamlinerze, żeby nie robić takich szopek bo może się odbić czkawką. Co to jest za news dla mnie, że kraj kupił pociąg i on do nas przyjechał... :jupi: :wall: :wall: :wall: Czekałem jeszcze tylko na relację online z jakiegoś railradar24 żeby widzieć gdzie jest pociąg na trasie.

Mnie to osobiście wk...wia, bo jak chciałem pociągiem pojechać do Poznania po auto to bez przesiadki bilety dla 2óch osób - 250 zł. No sorry...

O to to

Anonymous - Wto 13 Sie, 2013

faldzip napisał/a:
M napisał/a:
Obrazek

M napisał/a:
Osmieszyc i wykpic :)

idealnie w punkt trafione!

Maciek, ja już nie wiem jak do Ciebie trafić. Jesteś tak zabetonowany w swoich odrealnionych wizjach, że to jest dla mnie SZOK! (nie jest to personalna wycieczka tylko obserwacja).

A propos LOT'u to poczytaj sobie o czym piszesz

http://sebastianmikosz.na...kst-marka-siwca

bo widzę, że wiedzę czerpiesz ze stron które przedstawiają sprawę jak owy (pożal się Boże) Siwiec.

Zastanawia mnie dlaczego tak inteligentny (a może się mylę?) człowiek jak Ty pisze takie populistyczne hasła "rozwiązać w pizdu" itp.

M - Wto 13 Sie, 2013

AleX napisał/a:
Zastanawia mnie dlaczego tak inteligentny (a może się mylę?) człowiek jak Ty pisze takie populistyczne hasła "rozwiązać w pizdu" itp.

Istny paradoks nieprawdaż?
Zastanawiaj się dalej :)

Reszty szkoda mi nawet komentować.

Anonymous - Wto 13 Sie, 2013

M napisał/a:
AleX napisał/a:

Istny paradoks nieprawdaż?
Zastanawiaj się dalej :)

Czyli to zwykły trolling który z nudów uprawiasz od paru lat?

M napisał/a:
Reszty szkoda mi nawet komentować.

Gdyż?

M - Wto 13 Sie, 2013

Gdyż nie o tym jest ta dyskusja.
Jak masz do mnie jakieś pretensje osobiste to nr telefonu znasz.

M - Wto 13 Sie, 2013

A teraz dla zintensyfikowania dysonansu poznawczego jeszcze żarcik na samym dole.
http://pokazywarka.pl/zuswuk/

pcs - Wto 13 Sie, 2013

odnosnie LOT, to czym przepraszam ta firma ma konkurować? Latam 2 razy w miesiacu w relacji Warszawa - Kijow, przez kilka miesiecy zniknely wszystkie gazety, napoje, talarki etc. OK, na czyms trzeba oszczedac, ale na te kilkanascie lotow samolot RAZ wystartowal o czasie z Kijowa (zawsze z powodu poznego przylotu z Wawy) ale wtedy dolecial raptem do Lwowa ...
bizon - Śro 14 Sie, 2013

http://www.wirtualnemedia...o-co-za-krajowe
Anonymous - Czw 15 Sie, 2013

budzik napisał/a:
Czesio napisał/a:
Gdynia centrum to samo.

Pierdolisz głupoty - tyle w tym temacie...

Pierdolić to możesz tymi swoimi kaszlakami po tych korkach