Michał - Śro 12 Gru, 2007 marcinek - napewno turki u was to wy macie z tymi turkami na maxa przejebane ...Bart - Śro 12 Gru, 2007 postanowiłem nieco kaski zainwestować w alfę, więc trafiła do serwisu na naprawdę grubszy przegląd - wymienione są mi m.in. kompletny rozrząd, wariator (faz rozrządu), pasek wielorowkowy z napinaczem, pasek do wałka wyrównoważającego z napinaczem, świece (8 szt.), wszystkie filtry łącznie z kabinowym, olej, obudowa rozrządu, półpanewki na wałkach.... summa summarum niemalże 2000zł poszło. No cóż - nic za darmo
w trakcie prac:
Radość z jeżdżenia świeżo zrobioną alfą nie trwała długo - wczoraj odebrałem ją z serwisu, nalałem drogocennej benzyny do pełna i już dziś na mojej drodze stanęła nadzwyczaj piękna, srebrna thalia ze statecznym panem za kółkiem, który jadąc pod prąd i wymuszając pierwszeństwo doprowadził do kolizji....
PiTT - Śro 12 Gru, 2007 uuu szkoda
dobrze, że jakoś mocno przydzwoniłeś
to pociągniesz mu z odszkodowania teraz Michał - Śro 12 Gru, 2007 ruszona klapa i błotnik ?CHRZANEK - Śro 12 Gru, 2007 Szkoda...
To teraz troche postoi Niemy - Śro 12 Gru, 2007 nie przejmuj sie! to kosmetyka, dostaniesz kaske z ubezpieczenia, zrobisz i cos moze jeszcze zostanie
ale fakt ze mile to nie jest k-mart - Śro 12 Gru, 2007 kazda stluczka jest na maksa wkurwiajaca, wspolczujekubas - Śro 12 Gru, 2007 Bedzie dobrze !! tylko dopilnuj zeby profi zrobili !!Bart - Śro 12 Gru, 2007 luzik, furmanka będzie dobrze zrobiona - już stoi u kumpla w warsztacie.
Wstępnie do wymiany są: maska, 1 reflektor, zderzak z halogenami, grill (zwany atrapką), może błotnik i drugi reflektor. Nie wiem jak wzmocnienie czołowe i to co niewidoczne. Chłodnice są całe, silnik w porządku. Co jeszcze - okaże po konkretniejszych oględzinach.
Przez najbliższych kilkanaście dni jestem skazany na superhot doblo jtd Anonymous - Nie 16 Gru, 2007 specjal 4 saxorulez po wczorajszym LOL
strick - Nie 16 Gru, 2007 Dobreeee Marcel gdzie mozna takie kupic?Anonymous - Nie 16 Gru, 2007
strick napisał/a:
Dobreeee Marcel gdzie mozna takie kupic?
www.engadget.com !! ?? strick - Nie 16 Gru, 2007 Nie znalazłem, ale dzieki )Anonymous - Nie 16 Gru, 2007
strick napisał/a:
Nie znalazłem, ale dzieki )
-> media -> 2006 -> 06 -> teddy usb bigstrick - Nie 16 Gru, 2007