HH.ORG na Torze - Karting - VI el. xx kwietnia 2009 ???
Anonymous - Pon 16 Mar, 2009
OSKAR napisał/a:
Mam maly problem nie mam samochodu i pracuje jakos do 22 moze by ktos mnie zabral z mokotowa przed 22??
ziom zwolnij się wczesniej ....Anonymous - Pon 16 Mar, 2009
Rudello napisał/a:
bierzemy jakies dodatkowe osoby, kobitki? (zeby sprawdzic teorie Badiego)
mała miała jechać ale coś mi się rozkłada Anonymous - Pon 16 Mar, 2009
DeeS napisał/a:
Kiedy wpadacie potrenowac ?
chyba najwcześniej może w kwietniu pP - Pon 16 Mar, 2009 jaki masz rekord?DeeS - Pon 16 Mar, 2009
pP napisał/a:
jaki masz rekord?
23.6 ale jade dzisiaj pobic bo dobra pogoda i warunki Bad-i - Pon 16 Mar, 2009 Panowie ja sie chyba tez wykrusze - ale jeszcze to potwierdzeMichał - Pon 16 Mar, 2009 1. Marcel
2. pP
3.FreeMan
4. anjas
5. Bad-i (oficjalnie przyznaje sie ze w ta niedziele bede tam trenowal )
6.Rudello
7. Michał - nie jeżdże .
możemy razem tam pojechać ? w pare samochodów ? bez scigania się ??pP - Pon 16 Mar, 2009
Michał napisał/a:
bez scigania się
nieMichał - Pon 16 Mar, 2009 heh, wasza sprawa. Filmu nie będzie
jak mam montować film to na bank nie wstawie tam dziecinnych opcji scigania sie po miescie... w zadnym filmie ( ten co wstawił np. pitt ) nie ma takich opcji ... i dobrze bo to wieś ...Anonymous - Pon 16 Mar, 2009
Bad-i napisał/a:
Panowie ja sie chyba tez wykrusze - ale jeszcze to potwierdze
rusz swoja śmierdzaca bo ci opon nie dam na Warszawski Bad-i - Pon 16 Mar, 2009
Marcel 08 napisał/a:
Bad-i napisał/a:
Panowie ja sie chyba tez wykrusze - ale jeszcze to potwierdze
rusz swoja śmierdzaca bo ci opon nie dam na Warszawski
zebym przelewu nie cofnał
Majk o ktorej chcesz tam jechac ??Michał - Pon 16 Mar, 2009 zobacze jak ogarne. Chyba jak marczelo
a co ??Bad-i - Pon 16 Mar, 2009 bo moze bym sie wyrwal na chwile zeby sie z wami przejechac ale nei mam pojecia o ktorej skonczymy u Adama Anonymous - Pon 16 Mar, 2009
Michał napisał/a:
zobacze jak ogarne. Chyba jak marczelo
a co ??
badz u mnie na 20 20 .... weźmiemy Pp i polecimy do KFC i Imole ....Bad-i - Pon 16 Mar, 2009 to o ktorej bedziecie w KFC przy wyscigach ??